Bebelusi de iulie-august 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 12
delia grozav spune:
Ma duc sa trezesc fata ca vad ca a uitat de ea.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Irda spune:
Multumim pentru felicitari Dede!
Ma duc sa-i fac Dariei fructele ca ma "cearta": au-au-au-au, tata, tata!
revin
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
Irda spune:
Am pus si noi cateva poze noi
DAria LA 9 LUNI!
VA invitam sa ne vedeti daca doriti!
Irda
Poze Daria 
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Irda, pupam Daria puternica ce sprijina pomisorul
. Dupa atata absenta ma asteptam la mai mult de 4 poze
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
corbioana spune:
Neata tuturor!!
Irda felicitari pt dintisor!!!! Ce dragute sunteti voi rozalii acolo cu pomisorii infloriti!!! 
Am pus si noi poze de la 10 luni dar ne-a ignorat toata lumea...![]()
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
ankak spune:
Buna dimineata fetele!
Vad ca incepem sa ne revenim...si Matei a dormit noaptea trecuta dupa bunul lui obicei de la 11,30 PM la 8 dim. A mincat lapticul apoi a adormit la loc pina acum la 10.
Parca si eu incep sa vad totul cu alti ochi...plus ca de dim.....niste
ca nu strica asa de dimineata si de spor pentru ziua de azi....![]()
Albinutza, Giana, eu asociam mereu sughitul cu frigul, ca de fiecare data cind sughita ii dadeam ceai cald sau ii mai puneam o hainutza si ii trecea...nu m-am gindit ca asta ar fi putut fi cauza....
Anca
de
Matei (26 august 2005)
Irda spune:
Ioanaaaa, noi v-am vazut mahhhh.....ce frumos sta Andreiu in iarba aia super de la bunicul din curte...mmmmmm!
Iar pozele cu tine si in costumul de shoricel sunt de-a dreptul superbe......scuze......voi sunteti superbi, nu pozele!

Pupam mamica frumoasa si fericita si pe bebele scump Andrei (care....intre noi fie vorba, mai are putin si o sa fie copilash, nu bebe
)!
Noi am avut foarte mult de lucru si n-am mai reusit sa intru...nici pe DC , nici pe Messenger.
Pupicei
Irda
Poze Daria 
ankak spune:
Anis, ma bucur ca aveti si voi in sfirsit un program de somn ca lumea
Asta era si ideea, ca la foielile ei nu te mai prezinti linga ea si va intelege ca esti alaturi cind va avea nevoie de tine! Felicitari pentru reusita! Si aporopo de "cind are ea chef", pai ce ai vrea?sa faca numai ce vrei tu?
ca doar si-a construit si ea o personalitate...ce sa faca acum? sa abandoneze?![]()
Katink, Matei bea cam 400-420 ml, si numai lapte de soia de la Humana, 210 dim si 210 seara. Acum de vreo citeva zile ii dau si urda , ca supliment de Ca la masa de seara cu legume. Ii dadeam lapte si seara la 7-8 insa nu minca mai mult de 100-150 ml si i-am introdus masa de solide si seara si maninca tare bine, cam 200-250 gr piure, asa ca eu cred ca de fapt voia masa de solide si nu laptic.
Anca
de
Matei (26 august 2005)
ankak spune:
Luminita, felicitari pentru dintzoci si pentru micul microbist! Al meu s-a speriat asa de tare cind taica'su a strigat "gol" ca a inceput sa plinga...se uita la el si nu intelegea de ce tipa....![]()
I-am dat caruselul ala de se pune la capatul patului si-l invirti si cinta, varza face din el, n-a mai ramas mare lucru din bietele vrabii![]()
Anca
de
Matei (26 august 2005)
caterina71 spune:
Alexandra mea e bine, si-a revenit din starea de muci.
Din nefericire, nu pot spune acelasi lucru despre mine... Pentru ca de 3 saptamani nu mai are de gand ciclul sa ma paraseasca, ieri am fost la dr la control. Nu amanam atat, dar in saptamana dinainte de Paste n-am vrut sa ma duc, si am tot sperat sa se termine. Si dupa control mi-a zis dr ca am o anexita urata, asa ca mi-a dat printre altele antibiotic de luat. M-a intrebat daca mai alaptez, cat are totusi fata, a stat, s-a gandit, dar m-a pus pe antibiotic. Si e unul foarte puternic, contraindicat la alaptat, dar trebe sa ma faca si pe mine bine, asa ca am avut de ales intre alaptat si sanatatea mea... Si cum imi doresc si un al doilea bebe... am fost ravasita toata ziua... am cumparat laptele praf... asa ca aseara, dupa tot ritualul cu pupaciuni, redus lumina, luat in brate... Alexia a primit bibe in loc de tzitzi... spre fericirea mea l-a primit destul de bine pentru un bebe care isi face greatza cand simte bibe... cred ca a simtit cumva ca trebe sa am grija si de mine, asa ca a baut 150 ml de lapte si apoi m-a luat in brate si s-a culcat... Am vrut sa va povestesc de azi-noapte, dar eram tare ravasita... mi-am luat antibioticul dupa ce a adormit fata, asa ca nu mai aveam cale de intors... De dimineata a baut iar laptele praf, aproape 200 ml, asa ca incepand de ieri, 28 aprilie, Alexia mea a terminat cu lapticul de la mine, alaptatul a devenit pentru mine doar o amintire frumoasa, cum ma prindea cu amandoua manutele de san si se ducea singura cu gurita la sfarc...
V-am povestit voua ca sa ma linistesc putin, imi vine in continuare sa plang, dar imi doresc foarte mult un al doilea bebe, si daca se agravau mai mult lucrurile, exista riscul sa trec iar prin ani de tratamente, si nu mai am timp... sper sa nu va stric ziua, dar nu aveam la cine sa-mi descarc si eu sufletul, IERTATI-MA, va rog.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...