Gradi sector 2 in zona ambasadei SUA stie cineva ?

Gradi sector 2 in zona ambasadei SUA stie cineva ? | Autor: sanziana72

Link direct la acest mesaj

Stie cineva o gradinita in apropiere de Ambasada SUA in sectorul 2 ?

Stie cineva daca mai exista gradinita Centrofarm si cum este ?

Dar despre gradinitele "Lexicon" sau "Mica Academie de Arte" ?

As vrea sa o dau pe fiica-mea (1 an si 7 luni) pentru ca ar fi cel mai aproape de locul unde ne vom muta.
Daca nu acum, macar din toamna cand implineste 2 ani.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Sanziana draga, gradinita Centrofarm nu se mai gaseste pe str. Tudor Arghezi, s-a mutat pe str. Parfumului, langa primaria sectorului 3.

In ceea ce priveste gradinita, desi anul trecut pe vremea aceasta aveam recomandari excelente, dupa ce Rares a ajuns sa frecventeze gradinita (cca 5 luni), ne-am lamurit treptat ca lucrurile nu sunt chiar asa, si pentru noi s-a dovedit a fi nepotrivita.

Daca te mai intereseaza in conditiile noului sediu pot sa-ti mai dau detalii.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Multumesc frumos pentru raspuns.

Noul sediu e prea departe. Ma intereseaza o gradinita pe langa Ambasada Americana unde primesc copii de la 2 ani sau chiar mai devreme.

Eu as vrea sa o dau de acum (are un an si 7 luni), dar daca nu gasesc, atunci macar din toamna cand face 2 ani.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Din pacate, asa cum am vazut ieri, in locatia fostei gradinite Centrofarm numai e nimic... doar mizerie.
De "Lexicon", iti spun doar atit: catering, cartofi prajiti si papanasi la greu. Daca tie iti convine acest meniu pt. fetita ta, pot sa-ti spun ca au o curticica asfaltata, pe care cica o sa puna (sau poate chiar au pus deja) mocheta.
De "Mica Academie de Arte" numai lucruri bune. Camere mari, aerisite, dormitor separat, cu patuturi suprapuse, dar cu margini ca sa nu cada copilul din ele (si la cele de jos si la cele de sus). Mincarea e f. atent selectionata, fara prajeli sau ce nu i-ai da copilului acasa. Gradinita nu are curte, dar e lipita de parcul Ioanid, adica iesi din vila si ai intrat in parc, fara sa traversezi nimic. Din cite am inteles eu, patroana (directoarea) e ruda cu Ion Voicu si gradinita e orientata spre muzica, dar nu neaparat. Daca vrei face copilul, daca nu, nu. Mie mi-a placut taaaaaaaaaaare mult si ar fi fost si perfect pentru mine, dar are o mare problema: pretul actual e de 11800000 si din toamna va fi mai mult (probabil inca 1 milion peste). Gradinita nu functioneaza decit 10 luni pe an (iulie si august e inchis). Dar merita macar s-o vezi.
Sa-mi spui si mie unde te-ai hotarit s-o dai, daca nu aici macar pe PM.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina spune:

banuiesca ca mai este de actualitate: in zona Ambasadei SUA, mai sunt doua gradinite de stat: 203 (unde am eu copiii) si inca una (care nu stiu de numar are). A noastra este situata pe Jean Louis Calderon, langa Banca Ion Tiriac. Insa, din pacate, intra in consolidare de anul asta si au redus foarte mult locurile pentru anul urmator. Daca mai astepti, noi suntem foarte multumiti de ea. Nu este o gradi cu pretentii, ci normala, cu personal de calitate. Ca varsta minima, pe Andu mi l-au primit din iarna (dupa ce implinise 3 ani), dar pe Catrinel au acceptat-o din toamna, cand avea 2 ani si 8 luni (si facea in pampers de care a scapat dintr-o data, din prima zi de gradinita).
Am vazut si cealalta gradinita, este exact vis-a-vis de blocul care se construieste langa Biserica Armeneasca. Am fost inauntru acum 3 ani, cand cautam gradinita, mi s-a parut relativ OK, cu cateva reguli stricte (in folosul copiilor- de exemplu, si parintii aveau pantofi de interior !), directoarea era OK, dar nu stiu pe nimeni sa fi facut acolo. Motivul pentru care am optat pentru 203, desi astalalta era mai aproape de casa) - 203 are logoped si aveam nevoie pentru Andu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Multumesc mult pentru raspuns.

Am vazut si eu gradinitele plimbandu-ma prin zona, dar le uitasem numerele.

Din pacate pentru gradinitele de stat mai avem de asteptat, in octombrie Marina face de abia 2 ani.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Buna imi puteti spune ce gradinita este langa biserica Armeneasca?

merci mult

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput