Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

servus dragelor!

mai NOKI, pai sa ma bagi tu asa in skandal direct cu cuscra Ripley!. Stefanel e prieten cu Nati, dar atat, stim si noi ca e promisa si noi lui Anutzache....deci esti datoare o bere!

am postat si eu la subiectul deschis de Corap, foarte interesant! Am scris despre o chestie socanta pt mine, va invit sa cititi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74523&whichpage=3

Cat despre meci....ce sa mai vorbim...goarnele pregatita sa vuiasca in Piata mare stau cuminti pe dulap..triste. ca si noi!

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

FETELE BUNA

SPRITE va zice o faza tare:unde am stat eu linistita pana cum ca toate pregatirile de bote vor fii gata la timp,uite ca este ora 17 si eu nu ma sarmalele facute si se pare ca pana la 20.00 nu se va apuca nimeni de elematusa care trebuia sa vina sa le faca nu a reusit sa plece de la serv asa ca noapte alba ma asteapta.Sica tot atcamul sa fie complet fii mea baga somn de 3 ore si nu am cum sa plec sa mai fac cumparaturile care le mai am!!!!!!!!!Asa ca va imaginati ce agitata sunt

Raportam ca de 3 nopti dormim de la 22.30 la 7 dim fara trezire,si ne place supica mult de tot,ba chiar am inceput sa papam 170 ml

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Salutare!
Noi suntem bine, Rianna a facut putina febra chiar dupa vaccin, dar a doua zi era ok. Am fost ieri sa ma uit prin magazine dupa borcanase cu mancarica organica pentru bebei si m-am bucurat ca am gasit ceva fain (Bic, e vorba de Tender Harvest facut de Gerber, si da, ai dreptate, pretul e la fel ca celelalte).
Bic-ule, voi ati fost cu masina pana in FL?? Ca asa am inteles din mesajul tau. Wow! Si eu nu ma avant nici sa "trec dealul" pana la tine! Cum a fost?
Buluci (cuscra ), cum de ti-a spus dr. sa incepi diversificarea? Mie mi-a spus tocmai invers (Rianna are 7.1 kg la putin peste 4 luni), a zis ca se dezvolta ft. bine cu lapte si pot sa mai astept. Hmmm...
Mandy, eu i-am facut pasaport separat Riannei si cred ca e mai bine asa, in caz ca parintele pe pasaportul caruia ai vrea sa-ti treci bebele nu va putea calatori intotdeauna cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi scuze, ce ametitza sunt! La multi ani Natiutzei!

Zici ca Cristinamh este la Herculane? O sa stea numai printre yoghini, deci se va intoarce super-relaxata

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Raportam ca de azi (de ieri daca e sa ma iau dupa soacra-mea, dar nu ma iau) Ilincutza isi degusta piciorul drept de zor. Se pare ca e gustos...

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ioana77-mersi de aprecieri!

MIha- hhhmmm, interesant ar fi de aflat de unde a invatat micutza limba araba!

Feli- pentru Ilincutz!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca am uitat: Taniutz- mai, io m-am referit generic, gagic, dupa modelul lui Titi din parc, unde in jurul nostru toti baieteii sunt gagiii ei.
Dar iubitul-sot oficial e numai unul, Vladutz al Xandrei!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumim de urari, dragele de voi!

La multi ani Maya si Natalia, azi impliniti 6 luni !

De la noi vesti bune si proaste. Cu care sa incep?
Hai sa incep cu cele bune:
-in luna a 6-a a luat Nati 520g , am ajuns la 7320 (stiu ca ai vostri au atata la 4 luni dar eu sunt hiper multumita) lung9me: 68cm - 68.5 as zice eu.

Vestea proasta:
-probabil de la supica inceputa ieri si continuata azi a facut diaree. Acum in prag de botez.

Am sunat drita si am luat masuri. Dar sunt stresata la culme, ma si vad cu fata pe perfuzii in spital si invitatii pe acasa pe la mine, veniti de la x sute de km.

Ela te inteleg PERFECT. Si casa mea e vraiste, mai am de cumparat cadoul nasei, la 13.30 sosesc tata, sora-mea si cumnatu' de la Timisoara, potol in casa 0 barat.

joy multumesc de raspuns. Reviken-ul nu-i tot pe baza de oxid de zinc?

Nu-mi arde sa raspund mai mult, va pup si incerc sa fac ordine in casa.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna fetele!
N-am mai intrat de ceva timp pt ca nu ne-a mai ajuns timpul...!
Noi am fost plecati (de Pasti doar pina la Calarasi=la rudele soacra`mi=100km) si a fost relativ usor:am organizat plecarea intre 2 mese , cind am iesit pe autostrada soarelui(parca-i zice) i-am dat san , a adormit repede , l-am pus pe bancheta din spate unde in prealabil improvizasem un fel de salteluta si l-am pazit pina la destinatie.Succes total!
Lapticul a revenit..nu in cantitati industriale, dar este , si piticul e foarte fericit!
Apropos de laptic, imi cer mii de scuze fetelor care m-au incurajat atunci cind fugise lapticul si carora nu le-am multumit
LA MULTI ANI !! care implinesc ceva lunisoare!!!SA FITI SANATOSI SI SA SA VA BUCURATI PARINTII!!
Noi suntem bine,luna asta am luat in greutate asa :sapt1=200gr,sapt2=0,sapt3=0,sapt4=200gr..
Numai mincam decit cu lingurita(150ml lapte=milioane de lingurite=nervi bb=oboseala mami),bem ceiut (cu lingurita, binenteles!) in combinatie cu suc de porto (dulce ca lamaia), mincam duphalac in fiecare zi
N-am mai gasit infanrix hexa!orice minune tine doar 3 zile!!trebuie sa iau infanrix ipv+hib ++engerix=2.600.000lei!!!
Mi-a nascut o prietena , ieri, care prietena avea inainte sa ramina gravida vreo 45 kg(gen napolitana!), la prima sarcina -a nascut in 2h ,natural ,fara nici o interventie{cu epiz. binenteles!!}un baietel
de 4,100kg..cita bafta!!
Asa am obosit cu sarbatorile astea de n-am chef de nimic!m-am lenevit asa de nici afara nu-mi mai vine sa ies!!
Am introdus de 2 ori /sapt 1/4 galbenus de ou si ne place!cu piure de cartofi sau de dovlecei.
Bai ,era sa fac infarct cu STEAUA aseara..noi suntem toti stelisti in casa..sosul meu a plins aseara...mi-era o mila de Becali, era desfigurat aseara(tare mult il admir!!)L-as pune pe Carlos intr-un avion, l-as ridica la vreo 5000m si i-as da drumu de acolo..sa fiu sigura ca numai scapa!!Pe asta trebuia sa-l ia circul Globus, nu Steaua!Vorba lui Turcescu :"..m-am trezit de dimineata, parca aveam un necaz mare in familie.." mai bine incerc sa uit..bravo lor ca au ajuns pina aici, mai marile echipe ale Europei n-au ajuns pina aici
Noi n-avem nici un dinte....!
VA PUPIC, BAFTA CU BOTEZURILE, SA DEA DUMNEZEU SA IASA BINE!!!
PITIC si PUIdePITIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Buluci, stiu ca sucul de morcov e gretos din experienta; poate nu-i place.Eu am inceput cu suc de portocala si acum ii pun si putin mar ras si n-am nici o problema.

De noi nu va place? asa sau asa sau asasau asa sau asa

Mergi la inceput