Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Joy, Maria avea limbutza alba cand era mica si nu ma stresam. Dar acu' se vedea ca e incarcata, strat gros si neuniform, deci era ceva in neregula.
Noki, Titi a ta e din ce in ce mai scumpa. Sa-ti traiasca!

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

PISI mi-e cam frica de "barbatii cu experienta",cred ca e mai bine sa fie de aceeai varsta.
JOY pana acum ardeiasul e castigator.
SE MAI INSCRIE CINEVA?

MIHA SIIULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

In primul rand sa nu uit LA MULTI ANI BEBELUSILOR DE MONET, ANK SI LAVI02!!! Sa fiti sanatosi, frumosi si la punga grosi!
de la Mirunica calculatorista
Joy vad ca te "reprofilezi" cu petzitul
Corap tare subiectul de la ZZ, mi-am adus aminte ca asemenea individe mai exista inca in sistemul sanitar. Pacat
Va pupicesc si intru mai pe seara, azi ma duc la magazin la Chicco sa facem prospectiuni ptr carucior sport.

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADA, pai daca-mi ceri zestre...eu nu vreau (nu ca as si avea) sa-i dau pe tava prea multe ci sa-l invat ca trebuie sa munceasca sa le aibe..
asa ca inca nu are casa si masina si nici alte acareturi...

zise cristi aseara ca i-am aratat-o pe Miruna ca la asa baiat frumos si destept ce avem noi..nu are nevoie de zestre, el este toata averea..

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

acuma, i-a placut fatuca...de nu se mai poate, dar cica se cunoaste ca-s tiganca de-i caut lui fimiu de pe acuma jumatatea...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Joystii cum e asta? Cum imi spunea mie Marius cand mai uita sa-mi aduca cate un cadou sau flori la diverse ocazii " pai ce nevoie mai ai de flori, nu sunt eu floarea ta? "

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mai, Miha, ce e drept, Boscu are deja o prietena ( parca asa se numesc acum, nu? ) una roscata cu parul lung, lung de tot. Dar lui mami nu prea ii place pentru ca e mai mare decat el cu 2 ani si e si peltica putin.

Cat despre masina cred ca ti-ai dat seama ca e o jucarie, nu? Doamne fereste sa avem asa ceva in fata blocului ! ( cum era, Fereste sau ajuta, ca numai gandul ma ameteste... ).
Dar nu strica sa iei si tu la fata o casuta ( Barbie ) ca in ziua de azi...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Salu!
Astazi a venit veterinaru' pe la noi si ne-a zis ca avem o forma slaba de rahitism, ptr ca transpira si napirleste la spate.Ne-a mai recomandat masaj facut de profesionist, ca isi tine talpile incovoiate! Ne-a zis sa incepem diversificarea ptr ca e destul de dezvoltat ptr 4 luni(7.600kg).
Asa ca , i-am dat azi 5 ml de morcov si l-a refuzat. voi ce ziceti sa mai astept sau sa-i dau alt suc(de mar).

Ce rau imi pare de Steaua!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

[quote]Originally posted by miha2006

'Neata fetele

Noi suntem bine si tare vorbarete, deci raportam un nou cuvintel: dupa mama a urmat.....baba, in concluzie fiimea la 28 de ani ma vede deja baba

MIHA SI IULIA
[/quote]

Miha,in araba "baba" inseamna "tata"!Asa ca nu te vede baba ci urmatorul bb va fi baiat!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

MADAU sa stii ca n-am vrut sa-ti sric "ploile" nu stiam ca Ardeiu i-a facut curte Mirunicai ca altfel dadeam cu gura de viitoare soacra.... dar ce sa-i faci, dragoste mare....nu poti sta in calea fericirii copiilor...

JOY sa inteleg ca cuscru e multumit de viitoarea nora... si dreptate ai cu zestrea... se descurca ei ca sunt copii destepti

PISI Audi ala de ce nu putea fii si adevarat? UN a2 nu ,mai e asa de scump acum cand sunt deja si a6 si nu tr sa fie toti saraci ca mine. Dar daca si IULIA e materialista ca ma-sa... e clar se v-a marita cu unul frumos si sarac, cu noroc si deastept.

BULUCI eu stiam ca primul cuvant conteaza si la ea a fost mama asa ca voi avea tot fat. O sa-i spun la Dani de "baba" in araba se se bucure si el ca tare este invidios.

no' pa

MIHA SI

IULIA BUBULINA

Mergi la inceput