Iasule, mandra cetate! (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

aime, e luni deja!. De la se trage ?

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Doamne, da tuta mai sunt ....si nici n-am gustat ...desigur ca e luni, da fiindca tati e liber si a mers cu noi la plimbare....eu credeam ca e tot duminica ...merci ca m-ai scos din visare Nicoleta, desi ce bine era

aime si Vladimir in aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Aime, este un tobogan frumos in Copou, vizavi de statia de la super Copou...mergi pe straduta dintre garnizoana si parc si spre capatul parcului este frumos amenajat. A fost si un balansoar care a ramas fara scaune si unul din leagane care e rupt. Dar toboganul e inca intreg, re 3 coborari are si doua sau trei tunele, pentru cine n-a fost si are BB curajosi, e frumos.
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii
a trecut 1 mai repede si inca n-am iesit cu baietii in parc. Poate in rumatoarele doua ore. Pa, pa si o saptamana buna la toata lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Aime, foto cu "omuletul" mi-a adus aminte de un baietel care cand era mic, dupa ce plecau musafirii, cat timp erau condusi el "sufla" fara sa vada parintii din paharele de pe masa si trebuia pazit ca sa nu faca asta.

Un locusor de joaca mai este si vis a vis de Parcul Copou(spre intrarea de langa Camera de Comert) dar e mic, la strada, intre blocuri.

Sa aveti strumfei sanatosi si sa va bucure cu poznele facute si plimbarica placuta ca e frumos afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdan_alyna spune:

si noi suntem din Iasi ! Putem intra in grupul vostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Darria> parcul ala e cel in care m-am jucat eu in copilarie. E langa blocul meu( e unul din cele 2 vechi intre care e parcul). Acum arata bine,inainte de `89 era mai naspa.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Inainte sa va spun noapte buna voiam sa va povestesc ceva. Am iesit in seara asta la plimbarica cu Matei in Copou si la intoarcere a trebuit sa luam un maxi-taxi. Era aglomerat si eram cu copilul in brate. Of, drept sa spun mie mi s-a facut jena pentru ca tare mi-ar fi prins bine sa stau cu tincul pe un scaun dar ... nu mi-a dat nimeni locul. Pina la urma o doamna care avea si ea un baietel in brate a saltat un tinerel care era chiar in spatele meu. Nu stiu cum sa spun, nu vreau sa condamn sau sa acuz pe cineva, eu oricum ma simt aiurea cind imi cedeaza cineva locul, am tras doar concluzia ca bunavointa si amabilitatea nu prea se mai poarta. Sau poate am doar eu o dispozitie proasta... Dar e un moment trecator.
S-aveti o noapte linistita si un somn dulce.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

somnic usor fetelor si vise placute la pitici
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!!

Dana,in principiu sunt si eu de acord cu data si ora de intalneala,dar orice as face nu pot fara copil.Si daca mai vin si alti pitici cred ca i-ar prinde bine si lui sa-si faca noi cunostinte.Deci,am inteles,ne intalnim,dar de mancat ce mancam?De baut ce bem?Cum se procedeaza?Fiecare vine cu cate ceva sau se face cheta si se cumpara p-aia?

Aime,super poza cu Vladut. Sambata si duminica am fost plecati la Putna si a fost super.Dupa ce am sa descarc pozele (imi trebe niste timp numai! ) ai sa vezi ca si eu am un mare amator de bere.

Raluca,este vorba despre Cristi.Fratele sau,Leo,mi-a fost si-mi este un bun prieten,dar cu care n-am mai vorbit de mult timp din cauze de distante mari.

Nicoleta,s-ar putea sa ai drepatate,dar nu-ti bate capul.Sunt multe lucruri frumoase la care sa te gandesti!

Oana,ai un loc anume in care faci sedintele de cosmetica sau doar la domiciliu?

Va pup pe toate.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Neata fetele!!Sint prima la apel,deci dau eu cafeluta,cappucino..si ce mai doreste sufletelul vostru!!!
Noi ieri am sarbatorit prin munca m-a apucat harnicia si am facut smotru in bucatarie..cu ajutorul de nadejde a lui Alexino of corse care spunea :"mama terminam aici si trecem la alt nivel!!!"(asta i se trage de la jocuri unde urmareste sa ajunga la nivel superior!!).
Adi,imi pare rau pt examen ,stiu cum e ...dar capul sus,eu cu fetita am pastrat pumnisorii pt data viitoare asa ca no problem!!!Un mic truc pt programarea examenului:spui si tu o minciunica ca ai nevoie de carnet mai repede si te programeaza mai repede(eu prima oara i-am spus ca termin CIC si as vrea sa-l dau mai repede si a mers!!)...cistigi o saptamina .
Danna, felicitari pt afacerea demarata si mult succes!!!Despre intilneala ..in principiu e ok ,daca am cu cine lasa copilul spun si eu prezent!!
Nicoleta,faza cu cedatul locului in mijloacele de transport mi-a facut si mie multe zile negre....acum sint si cu burtica si cu copil de mina sau in brate si tot..cu mare greu se ridica cineva..de multe ori soferul a fost cel care a tipat sa-mi dea cineva locul..de aceea am inceput sa evit pe cit posibil calatoriile.
O zi minunata va doresc!!!
Gabi.

Mergi la inceput