Iasule, mandra cetate! (31)
Raspunsuri - Pagina 6
aime spune:
Mey, mey...da ce printese am admirat eu...ale Danei...
Vai, ce frumos povestesti tu despre visul tau ...sa dea Domnul sa ti se implineasca cu totul. Si sa ne mai povestesti la cuconiada.
Ia priviti ce-a facut omu' meu azi, cand am iesit la un gratar in famile.
oanabandol spune:
salutare fetelor,
hop si eu sa va urez o seara minunata si vise cat mai placute
danaaaaaaa, da io de ce nu mai sunt neagra???ca io viiiin....
azi am umblat ca bezmeticii prin oras, mi-am luat in sfarsit geanta mult visata pt cosmetice, a cam marait consortul la pret.....da a tacut urgent.asa ca acu am cu ce, ma!!!!
somnic pufos,
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by aime
Mey, mey...da ce printese am admirat eu...ale Danei...
Vai, ce frumos povestesti tu despre visul tau ...sa dea Domnul sa ti se implineasca cu totul. Si sa ne mai povestesti la cuconiada.
Ia priviti ce-a facut omu' meu azi, cand am iesit la un gratar in famile.
Cea mai misto poza... Cool!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
oanabandol spune:
am revenit,
super pozele dana iar poza cu "omu" m-a dat pe spate!!!!!!
pupici,
oana
ralnied1 spune:
am vazut si eu toate pozele, un scumpel... cred ca ma indragostesc iar...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
GabrielaG spune:
Hello din nou!
Aime, super poza cu Omuletul...reclama la Burger. Ai acolo si niste poze superbe cu un loc de joaca pe care nu-l recunosc in Iasi...Unde este?
Multumim si un 1 mai frumos.
Gabriela si baietii
Danna_36 spune:
Aime, precoce baiatul, nu gluma! Sau i-ati pus ceva suc in sticla aia?...ma bucur ca v-au placut si pozele noastre, desi Vladut ne-a luat si inca de departe...
Oana, scuze ca tocmai pe tine te-am "albit", nu a fost cu intentie!... Repar imediat...ce sa facem la intalnire fara cosmeticiana noastra?
Felicitari pt geanta, cum e? Si ce contine?
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
oanabandol spune:
neata fetelor,
iote ca 1 mai m-a gasit de dimineata la cafeluta si calare pe dc
dana, nu-i nici o suparare, glumeam.cu sau fara negreala io vin.
azi am planuit o plimbare lelea prin oras si program administrativ in casa ca fluiera vantul prin frigider.asa ca va urez o zi si o saptamana minunata!!
pt cele care muncescspor la munci,iar pt cele care nu,distractie maxima(ca vremea tine cu voi)
pupici,
oana
belnicol spune:
Buna dimineata tutror. Iaca-ma si pe mine tot la cafeluta si tot pe dc.
Aime, nu-s ce ai baieteii astia ca si al meu cum prinde o sticla o duce la gura. De pahare nu mai vorbesc, le da pe spate cu o sete de ma sperie! Nu stiu unde o fi vazut .
S-aveti o zi buna.
nicoleta si matei
aime spune:
O de la mine de 1 mai muncitoresc!!!!
Ei....la noi cu sticlele e jale, tre sa-i pui o picaturica de apa in ea si gata, e la gura...este mare bautor de apa, cred ca are si broaste in burta, de cat poate sa bea...
Si va multumim frumos, Raluca Oana, Dana, Gabriela, Nicoleta Gabriela, nu-s in Iasi pozele facute, din pacate, pe la noi Primaria nu reuseste sa faca un loc de joaca in cartierele noastre sau mai aproape. Sunt facute la Galati, in vacanta de Paste, in Gradina Publica...i-a placut nespus de mult, incercam sa gasim si aici ceva asemanator, dar . Aseara am fost langa Sala sporturilor, mizerabil, distruse si nimic care sa semene cu un loc de joaca...pacat, ca impozitele slava domnului. Azi am fost in Gradina Copou si vis a vis am okit un loc mai acatarii de joaca, intre blocuri, o sa-l testam, desi e ff departe de noi.
va si o duminica frumoasa in continuare.
aime si Vladimir in aprilie