Cerinte post adoptie!! Care este scopul???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

aissa, tu ai primit rapoartele de monitorizare ? ca am inteles ca trebuie sa se trimita prin posta...

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu. Iti dau PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Am intrebat-o si eu azi pe asistenta noastra si mi-a spus ca la noi doar poza se cere..dar nici asta nu-i obligatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

cu poza sa zicem ca am inteles dar cu adev de salariat ? Daca sunt somer sa zicem , ce ? Are vreo importanta ? Imi ia copilul sau ce ?
Mi se pare o tampenie.Iar cazierul l-am dat acum cateva luni, daca faceam prostii eram la puscarie deja, nu ?
Si adev medicala pt copil ? Ma intreb de cate ori au cerut asta maternalelor ? A mea statea intr-un mucegai si o igrasie de nedescris , le-a pasat atunci ?

Mergi la inceput

Am sunat-o si eu ieri pe asistenta noastra, i-am zis ce am auzit de la voi si a zis ca depinde de la inspector la inspector. Ea nu cere, a zis ca doar o sa mai facem un raport. I-am zis clar de adeverinte, caziere...a zis ca nu avem nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Ieri au venit si la noi intr-o noua vizita...mai sunt 2 vizite de facut in urmatoarele 6 luni si scapam de ele .
Au zis ca trebuie sa le mai dam copie dupa certificatul nou de nastere si atat! Au lasat-o balta cu poza... e prima data cand nu au mai amintit de ea...au vazut probabil ca am refuzat categoric datile trecute si nu au mai insistat!
Voi ati dat copie dupa noul certificat de nastere???

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

da, am dat copie dupa noul certificat. trebuie sa fie la dosar, in dosarul care se arhiveaza (cu toate sentintele, atestatul nostru, etc).

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

A fost si la noi in vizita si nu ne-a cerut nimic iar in luna mai TREMINAM.
Dar nu am primit nimic referitor la celelalte vizite...asa cum nu am primit nimic din dosar copiluli inaint de adoptie desi am solicitat.

Mergi la inceput

Aiuras nici noi nu avem nimic si in aprilie terminam. Am vorbit cu asistenta si mi-a zis sa stau calma (ma stie ca ma agit instant) ca nu se intmpla nimic. Ne mai vedem o data si gata.

Mergi la inceput