Bebelusi de sept-oct 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 7
miflore spune:
Diana, sanatate lui Mihnea, sa-i treaca repede reactiile! Probabil ca dupa Panadolul pe care i l-ai dat o sa-i scada temeperatura si nu va mai fi cazul de alta doza; nu cred ca-i o problema ca i-ai dat Panadol; dar sa ne zica mai bine Anya pana la ce temperatura sa lasam organismul sa se lupte!
Maddy, felicitari!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Acum am citit raspunsul Anyei!
Bianca, tu cum ii dai compot lui Milan, zeama sau fructele? ca si noi avem tendinte de constipare, si eu, si Ana!
Kid, ce legatura are suzeta cu urechea? A mea oricum nu foloseste, stau frumos suzetele in tipla pentru nepotul care mai are de stat doar 2 luni in burtica!
Nici a mea nu se impaca cu tetina pentru hrana groasa de la Nuk, se ineaca ingrozitor!
Azi merg la film la Sala Palatului "Secretul", festivalul filmului european!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Ruxandra, deci suntem 3 cu supa zilnica!
Si eu cred ca va trebui sa ne schimbam programul de plimbare in curand ca vara la ora 2-3 e nenorocire curata; asa ca dimineatza si seara vom face ture!
Hai c-am luat monopolul pe pagina asta!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Diana30 spune:
Asa-i Milfloricico,i-a scazut temperatura.Acum are 37,4 rectal,spe sa nu mai creasca.
Fetelor,de cate ori/zi fac cupiii vostri caca?Ca de cand cu diversificarea habar n-am cum ii normal.Banuiesc ca si asta e un fenomen individualizat,fiecare organism e altfel,dar ma intreseaza asa o medie.
roxi23 spune:
CGE - si cum se da oscilo asta? tre sa merg la dr sa imi spuna sau pot da si eu asa, fara aviz medical? Ca nush ce sa mai fac sa scape de raceala asta!
Albastru de metil o fi bun pt badijonaj in gat?
Mie mi-a trimis mama din Italia o cutie cu paste speciale pt copii peste 5 luni de la Milupa care insa contin gluten. Daca glutenul se da peste 6 l;uni, atunci de ce scrie pe cutie peste 5 luni?
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
norina spune:
Hristos a inviat!Tocmai am pierdut un km de mesaj din cauza de calculator idiot Tare ma enerveaza ca-mi pierd ideile si nu pot scrie la fel In fine, desi am venit de 2 zile din plimbari, abia azi am reusit sa ma adun si sa ajung si eu pe net. Nu am reusit sa citesc din urma , am zis sa postez si pe urma poate recuperez.Nu prea sunt la curent cu ce s-a intamplat dar sper ca sunteti bine si ca v-a prins bine linistea pascala.Teodora mea este in continuare puturosica si progreseaza foarte greu cu statul in fund, motiv pentru care mie imi zburda o multime de pitici pe creier. Nu sta singura nesprijinita decat f f putin (cateva secunde) iar rezemata sta bine, dar dupa un timp se arcuieste si se da pe spate si in final cade, probabil o doare spatele...Azi, colac peste pupaza am descoperit si fontanela cam adnacita, n-am mai simtit-o niciodata asa Cred ca maine o duc la dr. ca nu se mai poate, sa o controleze si poate ma mai linistesc si eu...Mai sunteti in situatia asta?? Va rog spuneti-mi si mie daca mai sunt bebelusi cu astefel de probleme, in special cei nascuti in septembrie, ca tare sunt necajita si nu stiu ce sa fac...please.Karmenutza, parca tu ziceai ceva de genul asta, ce ai mai facut, a dat ceva rezultate????Revin Norinapoze
b_irina_c spune:
Si noi suntem cu supa zilnica . Chestia e ca s-a obisnuit asa de tare cu combinatia aia de legume ca nu prea vrea alte gusturi. Dar nu ma las .
Am si eu o intrebare pt fetele care congeleaza supa. Am avut si eu o tentativa de Paste cand am luat supa cu noi in deplasare. Am decongelat-o in apa calda, dar nu mai semana cu ce am congelat acasa... Adica se separase zeama de continut care nu mai era asa ca o pasta ci se adunase, nu prea stiu cum sa explic... Nici mie nu mi-a placut dupa decongelare si nici infantului care a papat doar jumatate de castronel. E vreun secret la congelare/decongelare? Ca poate mai plec si as prefera sa iau supa facuta de mine (borcanas cu mancare nu i-am dat niciodata si parca nu m-as risca in deplasare).
Si eu am facut la blender piureul de carofi si nu a iesit clicos. E drept ca am pus o lingurita de smantana si o masura de lapte praf si poate asta a schimbat consistenta.
Diana Vladut dupa difersificare facea kk de 4-5 (chiar 6) ori pe zi. Acum dupa 3 luni de diversificare face de 3 ori, rar de 4.
Eu i-am dat gris cu lapte si i-a placut la nebunie. Majoritate parerilor sunt ca glutenul merge de la 6 luni. Eu am fost rabdatoate si am asteptat pana la 8 luni fara 4 zile . Vladut a fost incantat de gris, dar si de orezul cu lapte. Adevarul e ca si eu si ta'su mancam aceste mancaruri cu mare placere (mai ales daca punem si un sirop de capsuni peste ).
Acum iar la munca .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
anya spune:
Diana, eu fac diverse combinatii mar / mar copt la microunde + banana + portocala+ o bucata piersica din compot. Au aparut capsunile, dar inca nu risc pt ca nu a facut 8 luni. Fetele cu bb-i mai mari poate stiu sa-ti zica daca au incercat. Nu i-am dat piersici, prune sau alte fructe de import pt ca nu mi s-au parut prea "naturale". De obicei ii dau doua zile fructe / 2 zile borcanele de fructe.
Roxi, daca vrei neaparat paste, incearca-le pe cele de orez . Nu contin decat faina de orez si putina sare asa ca nexam gluten. Dar de ce te stresezi ca al tau pui are peste 6 luni, deci nu mai ai interdictie la gluten. Al meu e cu 6 zile mai mare ca al tau si i-am dat deja supa cu galusti facute cu gris. Vreau sa zic ca era din cratitoiul mare de supa al familiei.
Kid, la noi merge bine piure-ul cu iaurt, dar si mai bine cu smantana.
Ioana75 spune:
Diana din Cluj, de cind cu diversificarea fata mea face kk o data pe zi; cind o alaptam facea de 4-6 ori.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)