Smecherasi de iulie-august 2004 (176)
Raspunsuri - Pagina 14
cristalina spune:
Daria, la treij da ani si bebe doi nu te testeaza de nimic...decat daca te ceri...:)
Io cu 34 ai mei, care ma cred in adolescenta (si sunt, este?!...:)) ce sa mai zic?!
Aici cristalina tzopescu, legatura in studio!...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
g_ioana spune:
Am preluat legatura:)
Vroiam sa imi afisez bucuria
ca nu-s doar eu adolescenta pe forum
Hai ca am muncit mult azi,maine sunt arvunita la Maria,ca sotiorul meu are meciuri de arbitrat dar duminica i-o pasez lui!!
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
cristalina spune:
Aaaa...apropo de cantat, ca uitasem sa povestesc...
Se plimba omu' cu Maria dupa gat pe bulivard si canta Botoshu' cu toti plamanii...si are ceva in dotare..."aaaa"..."eee"...."uuuuiiii"
Afoana complet, se uita lumea dupa ea pe strada...Vorba lu' omu', noroc ca e frumoasa...![]()
Si a invatat sa faca din mana ca la miss...trecea pe bulivard in carca calului din dotare (cateodata il mai ia pe omu' si cu "dii" si il mana) si facea din mana asa delicat si trimitea bezele...
Editez ca sa-mi cer scuze pentru cacofonii...sa nu cititzi cu voce tare....hihihi
leeloo2004 spune:
Hehehe Cristalino...si zi asa cu Maria, da concerte pe strada! Si Stefan mai face vocalize pe strada, dar cel mai tare pe mine ma distreaza cind incepe sa danseze pe diferite ritmuri de melodii. Ultima (si favorita) e Maria a lu' Scooter, evident!![]()
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
moama ce chef de distractie pe voi.
Cristal esti de coma. pe 2 merji la doc? (io-ti tin socoteala hahahaha)
edit: Daria cum sa fii maica batrana la 30 de ani???? ce daca faci copilu la varsta aia ca doar se vad cazuri - avem si printre noi destule!
pako spune:
Monica, ce ma distrezi cu povestile tale...
Noi perioada asta nu avem mari probleme cu somnul....adica trezit la 7-7 jumate , culcat la pranz, adica ora 12 vre-o 2 ore ...apoi ora 22, pana acum o saptama era ora 21....cred ca si-a facut odihna de pe toate drumurile care le-am facut cu ea, atunci cand ne-am mutat si acum a trecut la program prelungit, de vara :))
Eu i-am dat vigantol cam 1 an si 4 luni sau 5 luni...apoi l-am intrerupt de la sine, fara sfatul unui doctor.
cristalina spune:
Pe 2 mai sa traiti...:)...Sa pipaie si sa zica "este"!..![]()
Dar ma duc pe 1 mai la ecografie...Am niste emotii!
leeloo2004 spune:
Cristalina - iti tin pumnii si pe 1 si pe 2 mai - asteptam nerabdatoare marile vesti! 
Fetili, eu in curind plec de la birou ca am cam ramas singurica - ma duc sa dau o raita prin magazine sa vad daca ii gasesc lui Stefan pantofi. Asa ca va pup si va urez un weekend prelungit cu vreme frumoasa, gratare si multa odihna!! 
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Mey, io mi-am dorit sa fiu o mama tanara,m da` acilea am intarziat oleaca ... si ma simt batranaaa, acilea e baiu` cred. Si noi nu credem in accidente, va zic sincer, ca doar de astea s-au inventat AC si ne-a mers bine ... daaaar, mi-ati dat ideea-ideilor: cum cu chefu` niet, mi-am luat tinctura de branca ursului unde a citit si omu` ca are si alte efecte
deci am gasit solutiaaa
Sa mai treaca anu` si din octombrie 2007 imi incerc norocul.
(daca citeste vreodata omu` p`acilea, imi taie gatu`)
Da` macar planul A e bun, amu` ma gandesc io la planul B, ca trebe si un plan B pentru orice situatiune ![]()
Giulia pe strada ... alearga, alearga, saluta lumea cu "ciauuu", rade, vorbeste, se ratoieste, aleargaaa si se face ca nu aude cand o trig 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
mitzura spune:
Hehehehe, s-a intors Cristalina in forta! Bravos, ce-mi place! Bine ai revenit!
Vad ca avem printre noi si mai curajoase decat astea cu bebe doi! Dana, felicitari! Si sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa!