Smecherasi de iulie-august 2004 (176)
Raspunsuri - Pagina 15
cristalina spune:
In alta ordine de idei, cu totul si cu totul neordonata...
Botezam finutzul pe 28 mai....trebe sa ne intzolim ca avem numa' cate un costum, vai da capul nostru, in ala la sfat, in ala la biserica, in ala la doctorat, in ala peste tot...![]()
Si cum stateam noi aseara sa le cugetam ne-a palit o idee...hai sa ne mai cumparam si noi tzoale, ca d'aia muncim...(nu ca sa mancam, cum ar putea sa ne acuze unii....hihihi).
Acu' urmeaza distractia, ca trebe sa mergem undeva dupa ele, nu ni le aduce nimeni acasa...:))
Acu' noi la cumparaturi mergem decat la cate un supermarket, lapte, pampers, iaurt, paine si acasa ca urla shefu'...:)
Asa ca trebe sa ma orientez spre un supermarket cu niste haine decente in weekend...:)
Asta mi-a venit de la Gabi, mi-am adus aminte ca trebuie sa imbrac/incaltz si galushca, e nasha mica....deh!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
hehehe....Daria, stii melodiile alea din filmele de actiune din anii 70...james bond, sfantul!?....aia imi canta acu' la ureche...hehehe
Da' trebe si un plan C...ala e de urgenta urgentei!...![]()
Acum niste ani cand facuram io si omu' toxoplasmoza si eram vai de viata noastra, ne tineam de garduri, rau de rau...Ne catam pe la doctori. Si unu' mai dastept ne cauta peste tot, ne da pe o reteta un diagnostic ilizibil si ne zice sa luam io tranchilizante d'alea de elefant si omu' steroizi! ![]()
Eu am rpt retetele de cum am iesit pe usa cabinetului...dar ne imaginam cum ar fi fost...io dusa in pat si omu' dand roata in jurul patului in viteza ca sa mai consume din energie...![]()
Ma gandeam cum ar fi sa bea numai el...hehehe...tu eventual un calmant, mai puternic asa...hihi. Atunci chiar ca nu mai conteaza cheful.
Hai ca ma intinsei ca placinta!
kamiska spune:
Hai sa va enervez putin .....Piticutza mea doarme asa: seara se culca la 10 si ceva.....se trezeste dimineata pe la 7,30 - 08,00 chiar si 09.00.........la pranz la 14.00 e in pat si doarme minimum 2 ore....maxim 3,5 ore.
Noi stam prost la capitolu' mancare, ca vrem silueta de mici si mami sau mamaie face ture prin casa cu mancare ca din scaun dupa 3 lingurite sarim.
cristalina spune:
Kamisha....dormit de la 22 la 9 dimineata si apoi 3 ore la pranz...uau!
Facem schimb de experienta!? O trimit si eu pe Maria mea sa o dresezi un pic! (cred ca si g-ioana e amatoare...nu deschizi o gradinita?!...
)
Maria mananca in scaunul de masa, dar foarte des in picioare...nu am mai prins chestiile alea de o gramada de timp, ca stie sa le desfaca oricum...:)
kamiska spune:
deschi gradi.......eftin......
Si Anne sta in picioare in masa, apoi se suceste si rasuceste, dupa care i se pune in dunga s-o dau jos si gata la plimbare...........si noi fuga cu mancare ( macar reusim s-o tinem in bucatarie doar ). Stiu ca gresim, dar noi am patit-o vara trecuta cand nu a vrut papa, eu am zis ca nu alerg dupa ea ca se invata prost si uite asa s-a deshidratat copilul in 2 zile de mancare cu ciugulitul si am sta o sapt. in spital ca nu avea chef sa deschida gura la nimik. Si de atunci am zis ca ma pun si in cap doar sa pape.
cristalina spune:
Maria mananca in picioare in scaunel...are cadere mai buna...:)
Imi aduc aminte ce simpatici eram, cand unul se scalambaia si celalalt ii dadea cu lingurita cand nu era atenta...Apoi a descoperit teveul ![]()
Povesteau verisorii mei ca el statea pe un scaun inalt si facea pe avionul, copilul deschidea gura shocat si maica-sa ii infigea lingurita intre gingii....hehehe
Orice metoda da rezultate e buna!...:)
Veve spune:
177
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6