Smecherasi de iulie-august 2004 (176)
Raspunsuri - Pagina 13
g_ioana spune:
boierie,la fel ca la voi...
Dar mai are nopti cand doarme cate 2 sau 3 ore legate,ca ne mai vine sperantza si noua ca dupa 2 ani...
In schimb azi noapte,s-a trezit la ora 4 fresh si pana la 6 s-a foit in patul nostru impartind suturi si cantand,dupa ce termina ea ne anunta"si acum tata,si acum mama"
http://photos.yahoo.com/gorodeii
cristalina spune:
Simpatica foc Maria voastra...:)))
Pai poate asteapta fratzioara ca sa se linisteasca, sa nu va iesiti din ritm!...hihihi
Io sincer imi doresc o fetitza tot ca Mariutza...e ea plina de bazdaci da-i simpatica (ce face o noapte de somn mai bun din om!...![]()
)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
ina32 spune:
quote:
Originally posted by corianai
Olivia, vazut rochia... pt aia trebe abdomen lucrat, ma si vad stand pe scaun, cum s-ar itzi colaceii de pe burtica pi colo, hihihi ce grotesc
Am vazut poze multe si frumoase...
Dana Speel-felicitari

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
cristalina spune:
Vazut rochia....super!
M-a terminat la nerv, candva aratam asa si eu...Asa mai mananc un pic si ma gandesc ce zana eram!...![]()
![]()
cristalina spune:
Mersul cu masina...il adora....brrrmmmmmbrrrmmmm....![]()
Io am rezolvat problema datului din picioare, am pus-o in dreapta si omu' merge langa ea, asa ca poate sa dea din picioare pana nu mai poate...A frecat husa de a zapacit-o.
Daria, vigantol 2pic/zi pana la 2 ani si apoi in lunile cu "r" pana la 4-5 ani...cica...Noi am luat si 8pic/zi ca ne dadea tarcoale rahitismul, dar am revenit la 2pic/zi, la indicatiile doctorului.
(Io mai citesc un pic, mai comentez ceva...hehehe...dupa atata timp, simtz nevoia sa comunic!....hihihi)
szivarvany spune:
Da`mai, abdomenu` este ... pe sub sunci, rochia aia e super.
IoanaG - poi nuuu, nu te las, da` ma pregatesc psihic ... parca vreau, parca nu vreau bb2 ... ma tot gandesc ca o sa am 30 de ani, teste, chestii, probleme. Cel mai grav mi se pare sa-l conving pe om.
Pupam pe Maria-energia ![]()
Cristalina - da, da, Botoshica e simpatica foc si frumoasa si se zice ca bb2 este de caracter opus lui bb1 ... vei avea un bb cuminte, linistit, somnoros ![]()
Lia-Ciocarlia - cum esti azi ?
Raaain - nu mai stii nimic de OchiVerzi ???
Daria &
Giulia (2004 08 16)
g_ioana spune:
Bine asa Cristalina Tzopescu!!!
Noi n-avem scaun de masina,dar pentru Maria masina este un somnifer,ma chinui sa o tin treaza chiar si cand mergem prin oras!!Taicasu a propus odata sa ne plimbam toata noaptea cu masina,poate asa doarme si ea bine!!!
cristalina spune:
Si io ieri ziceam acelasi lucru.
Pe 17 mai pleaca omul in germania pentru 8 zile si ma gandeam cu groaza ca trebe sa culc Botoshul de pranz, cand se ia la tranta cu oricine vrea sa o puna in pat...:)
Asa ca m-am gandit ca o bag in masina si o plimb putinel si rezolv problema,....Oricum o sa fie chin, baie face numai cu omu, culcat la pranz omu...plimbat in carca la omu....sa te tzii distractie!![]()
g_ioana spune:
Daria tare batrana o sa fi la 30!!!
Eu am facut-o pe Maria la 31, si am avut o sarcina fara nici o problema.Iar in 2008 o sa am 35, tanara si nurlie,iar daca totul este ok,nici nu ma gandesc ca o sa am probleme cu sarcina!!!Asa-s eu optimista din fire si daca mai zici ca al-2-lea o sa fie opusul,somnoros si mancacios,deja sunt convinsa pe jumatate
leeloo2004 spune:
Da chiar, Daria, tu iti faci probleme ca o sa ai 30??? Pai eu pe Stefan l-am facut la 32... urmatorul o sa-l fac la 35-36... dar nu de asta imi e mie frica - e drept ca imi pare rau ca eu o sa ies la pensie cind ei o sa fie la facultate, dar asta e viata, mai devreme nu s-a putut! Cit despre convins sot - cred ca de fapt de asta iti e cel mai greu, ca prea a fost el categoric, dar ce, "accidente" nu se intimpla??
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.