Mamici casnice (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Fl.,in 2 ore
am terminat tortul.
nu am avut cu ce sa scriu pe el si nici loc...asa ca am scris doar"papa" si am facut o inima amarata acolo
am pus poze sa-l vedeti de va place.
langa este si negresa facuta aseara
ii ajunge 2 prajituri

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=f041re2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

osna, felicitariiii!
eu mi-am dorit sa vedem putulica si ouale de rigoare dar nu a fost sa fie.pana la urma cel mai important e sa fie sanatos,sa fie o sarcina usoara,o nastere cel putin ca la mine.
carla mea doarme,sybille se uita la seria ei preferata de desene animate.sot inca mai e prin oras si io sunt lihnita de foame...astept sa vine consortul sa papam!
o seara buna va doresc si un we frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Ce fac fetele? Asteptati meciul?
Corina,ma ,tare te admir! Nu stiu cum te descurci cu un nou nascut si cu Sybile,ca eu cand am nascut-o pe Alex nici nu stiam pe ce lume sunt de obosita. Tu pari tare stapana pe situatie.Sa-mi dai si mie reteta in caz ca mai fac un bebe.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Svetlana ,sa fie sanatos baietelul si sa te bucuri de el!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

e 0-1!!! URAAAAA!!!!

alexa

Mergi la inceput

Care ,bey ,ca e 0-2!

Dana

Mergi la inceput

e 0-2!!! suuuuper!!!!

alexa

Mergi la inceput

Na,ca e 1-2!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by maria2mami
Dana ce inseamna asta:
"Mmiha , eu sint vecina, ex-vecina ta "
Oare sunt eu prea tuta si ma lasat memoria...sau noi chiar ne cunoastem sau....cum?

Asha sa lamuresc lumea dom'le, mesajul era pentru mariussimiuc ca daca s-au inmultzit Miha in zona, ce sa fac, si spuneam ca sint ex-vecina pentru ca sint din Iasi, si vecina Svetlanei pentru ca Germania e vecina mea
Svetlana sa fie sanatos cuculetzul si sa fie sanatos acolo in burtica. asha-i, soacrele de baietzi sint mai pretentzioase, stii cum se spunea la mine acasa "cica soacrele de baietzi sint geloaseeeee, pentru ca ele pupa outzele, iar nora le pune... in alta parte" , cica de aia se poarta rau cu nurorile.
Corina dar unde dispari mami, ca azi abia e joi, sau sint batuta eu in cap si miine incepe weekendul
Cami vazut tortul, inimioara, inimioara, arata bine. Eu ma chinui mereu cind fac si... tot nu-mi place cum iese, dar important e gustul si gestul
Dispar la culcare, ca lumea aici e cu meciurile.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

poate e carlos asta aratos, da' e tare mototol!!!:(

alexa

Mergi la inceput