Mamici casnice (35)
Raspunsuri - Pagina 8
pinquleasa spune:
am trecut sa va salut dar vad ca toata lumea e lameci...nu e nimeni pe baricade...lasa fetelor vin si eu cu floricele macar... sau preferati seminte..
hai la seminte .....care vrea seinte.....de bostannnnnnnnnnnnnn...de floareeeeeeeeeeee...
nico
p.s care e prin zona sa dea un semn
impreuna spune:
Io sunt si pe baricade, si la meci. Cum altfel sa sarbatoresc decat cu stelistii mei de pe DC?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Hai Steaua! Hai Europa!
osna spune:
mey eu la un tv,soata la altul,pe emisiuni diferite of course si numai ce-l aud ca tipa sau injura.
hai mai ca trebuie sa-i batem!!!
mariussimiuc spune:
Flavia,eu i-am facut D2-ul la 2,4,6,9 si 12 luni.Trebuia sa-i mai fac inca o data la 15 luni,dar i-am dat un sirop de calciu cu vitamina D,Cipcal,dar nu l-a asimilat deloc si a facut o forma usoara de rahistism.Prin urmare,luna asta am luat in fiecare zi calciu si magneziu,iar o data pe saptamana am facut injectia cu D2,timp de 3 saptamani.M-am bucurat ca am scapat de o intepatura si am facut 3 pana la urma.
Multumesc ca m-ati primit oficial in randul vostru .De ce n-ai trecut data de nastere?Ai omis sau sa ma stie lumea de tanara? [:] Glumesc desigur!
Iaca este 2-2!!!! Vaaaiiii....
Svetlana,si eu m-am bucurat atunci cand am fost la eco si am vazut cuculetul in toata splendoarea lui ,dar dupa ce-am nascut nu puteam sa nu ma gandesc cum ar fi fost daca aveam fetita.Fetitele sunt mai gingase,mai cochete,poti sa le motezi,sa le pui clamite in par...pe cand un baiat...ii pui o pereche de nadragi si gata... Dar nu-ti bate capul...sanatos sa fie,ca e cel mai important!
Apropos de soacre de baieti...Cotoharlele sa stea la ele acasa,nu?
Cami,arata super tortul tau.Eu am vrut de "taiatul motului" lui Robert sa-i fac o minge de fotbal,ca tare-i mai place,dar frisca nu mi s-a legat,iar dupa ce l-am insiropat nitel,baza s-a "chifligit".Prin urmare mingea mea s-a transformat intr-o mamaliga cu ciocolata. Iaca-ta!! Noroc ca a fost delicioasa!!!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
impreuna spune:
Miha da data ta de nastere ca nu stiu de unde so iau :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Hai Steaua! Hai Europa!
mariussimiuc spune:
Robert a primit cadou la 1 an o bratara de aur,iar dupa aceea i-am luat si eu un lantisor cu cruciulita,tare frumoase.Astazi cand am fost la dr sa facem injectia,o doamna dr de pe acolo din policlinica mi-a spus sa nu-i mai pun asa ceva,sa i le dau jos de urgenta,ca din cauza lor nu mai poate capta energiile pozitive.Stiti ceva despre asta?Voi ati pus puiutilor bratarici sau lantisoare?
mariussimiuc spune:
Daaa...este 4-2!!! Nu pot sa cred!!! Greseala tuturor echipelor romanesti:dai gol si te culci pe-o ureche!!!
Flavia,credeam ca mi-am dezvaluit varsta! 27 august 1974
sunt_mamica spune:
4-2
eu nu mai am nervi sa ma uit...
dac ne mai dau aia un gol ...s-a dus finala
ilinca