Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-123

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

AMELY, nu am retinut la ce spital faci interventia..poate venim noi la tine, cu sticlele de suc din care au baut gravidoasele!!!!
mai, in legatura cu TB...azi, z.16....36.1 (pana acum nu am urmarit-o, am toto uitat sau am dormit prea putin)..oare ovulez azi?ca dimineatza era ruuupta de somn, ma gandisem sa prestam dis-de dimineatza..oare diseara e prea tarziu? mucusul albus-de-ou a aparut in urma cu 2 zile...bubulina(sau bubuleana1?) zicea ca o sa ovuilez in 48 de ore de la "simptome"...asta ar veni chiar azi...

stiti ce am visat noaptea asta?..am visat ca ma plimbam cu mama pe strada (of, si data trecuta cand am ramas tot cu mama m-am visat, in rest nu prea o visez)..si trecand pe langa un canal am auzit un scancet de bebe..am dat capacul la o parte (in vis nu era asa greu) si am gasit acolo, intre mizerii, un nou-nascut abandonat..si mama a zis, "vai, lasa-l, uite ce murdar e" (nu ar fi procedat asa in real-life, asta va garantez) dar eu l-am luat si l-am invelit in bluza mea si l-am dus la spital (la budimex, unde am facut pediatria anul trecut, asa ca m-am "intalnit" cu dr cunoscuti..si l-au spalat, examinat, pus la incubator...si si-a revenit...da taaare era uratel, saracul, cu destul de mult par brunet in cap...si un cap maaaare-maaare!!!!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Lachi, merci scumpa!

Meg, esti o dulcica... la Elias fac interventia, dar eu zic ca ar fi prea mare daraua, pentru voi...mai bine va bucurati pe indelete de florile din Cismigiu si de "cina festiva" la Monte-Carlo, abia astept sa ne povestiti!
Cat despre mucusul-albus, la mine e prezent cu cateva zile bune inainte de ovulatie, chiar 4-5 zile... deci in nici un caz nu cred ca e prea tarziu sa prestati dupa 2 zile. Asa ca...spor la treaba, sa se lase cu bebic!

PS iar visul... e de bine! cu cat e mai uratel in vis, cu atat va fi mai frumos in realitate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buey buey buey ... si io baba ... deci nu fac io lista.

dar care-i treaba cu cina festiva? Ce e Monte Carlo? ... ca astea din provincie nu se prea pricep. Nu ma lasati asa in ceata ... unde merem si ce facem?

Si eu ma bucur ca vine si Catalina cu Biencutza ei draguta. Si de voi, celelalte ma bucur, imi pare rau pentru cele care nu pot veni ... pentru mine cred ca va fi unica data cand o sa ma pot intalni cu voi. Deja tremur de emotii.

Miro12+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Haideti ca ma incumet eu sa refac lista, ca deh... nu am decat 30 de ani!
Deci, intalnire pe 2 mai, ora 17, in Cismigiu, la Izvorul lui Eminescu:
- 3; Miro, Ingeras, Madana
-o mamica + bebe: Utocatalina si Biencuta
- apoi: -Mishulina, Lachi ( + Lachione), Megbeng, Felicia
- absent motivate( tinem pimnii) ;Amely si Avalon
Eu atat am retinut...
Miro, Monte Carlo e o terasa in Cismigiu...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

,va pup pe toate

meg;asta este pt tine deci:bebelus:este simbolul dorintei inconstienete de protectie.Cine viseaza ca poarta un copil,va trebui sa mai lupte un timp si isi va atinge scopurile dupa multe eforturi.Daca in vis alaptati un copil,acesta este un semn ca trebuie sa va indepliniti datoriile,chiar daca va este greu.Cine viseaza bebelusi frumosi,poate gasi prieteni buni.Bebelusii urati indica mici probleme de caracter.Bebelus mort simbolizeaza,uneori,o memorie slaba.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

deci probleme de caracter..hm..ia sa ma gandesc la ce capitole am de lucrat! melu

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Amely nu-ti face griji ca iti aduc eu niste pahare de gravidutze la intalneala noastra "post-laparo",ok? Stai linistita ca gasesc eu o cale!
Meg ciudat vis ai mai avut...Cred ca esti cam tensionata si te preocupa prea mult "subiectul"...Relaxe!

Ok,sa incerc eu o refacere a listutei pentru "grupul Cismigiu-2 mai" .Daca am uitat pe careva sa ma trageti de maneca!
1. Lachi & Lachi
2. Megbeng
3. Mishulina
4. Felicia

Si "Special guest-star" gravidutele : Mirona,Ingeras,Madana + "perechea de vis" Cata si Bianca

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Of,scuze Feli,si io baba...Pana m-am cacait sa scriu 2 randuri mi-ai luat-o inainte . Deh...memorie slaba,ce sa-i faci? Nu te supara ,maică...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mishu,

Poze1Poze2

Mergi la inceput

mishu, culmea e ca de vreo 2 zile nu am mai fost preocupata de BB, ci de ideea mutarii intr-un apartament nou...am umblat numa' cu nasul in imobiliare, vanzari-cumpararari...calcule, cat avem, cat credit trebuie sa luam..
plus ca ne bate gandul si de o afacere..poate in contextul asta semnifica UN NOU INCEPUT (altul, desiguuuuuur/te va iubiiii mai mult/ va fi un nooooooooou inceepuuuut , vorba cantecului).
ieri am mers acasa la indrumatoarea lucrarii mele de diploma, care mi-a dat ultimele indicatii, cum sa "finisez" lucrarea, sa mai bag un grafic, sa mai scurtez partea generala, cae prea mare...deci nu BB a fost centrul preocuparilor, de aia m-am si mirat...
uf, orice ar fi, sper sa nu fie de foarte rau, ca cica daca visezi copii mici e de rau...
a, plus ca am mai avut o "aventura" cu o fosta colega de facultate de-a sotului, care vrea sa-i fim nasi sambata asta, lalogodna si in vara la nunta...faza e ca tipa e dusa nitel...NOI NU SUNTEM PRIETENI CU EA!!! nu iesim in oras impreuna, nu ne povestim vietile, nu vorbim decat rar, de zilele de nastere...si pe ea au lasat-o nasii cu o sapt inainte de eveniment..si cica nu are alti prieteni casatoriti...si suntem nitel oftiacati pe treaba asta, ca nu aveam chef de nasit..ma rog...perioada aglomerata, ce mai!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput