Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-123
Raspunsuri - Pagina 5

megbeng spune:
mishule, pot sa iti dau un 10 cu felicitari la "anatomia si fiziologia aparatului reproduicator feminin"? bine....acum treci la practica!!!
vai, stiti cat ma bucur ca o sa ma vad cu voi, si mai ales cu bia cea mica a catalinei!!! sa vad si io daca-s chiar asa frumoase ca in poze!

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by megbeng
mishule, pot sa iti dau un 10 cu felicitari la "anatomia si fiziologia aparatului reproduicator feminin"? bine....acum treci la practica!!!
Meg, teoria ca teoria dar practica..."ma omoara"

Hm...Practica zici....Hm...adica....hm....mda

Ina

felicia_ spune:
Fetelor, am mai adaugat poze cu nepotelele mele! Eu zic ca merita sa le vedeti!
Poze1Poze2

megbeng spune:
quote:
Hm...Practica zici....Hm...adica....hm....mdaOricum mai am de asteprat vreo 2 zile,cel putin...
Ina
pai pana atunci nu uita de cei 6 pasi propusi de DARAEL, i-ai citit , nu? ZAMBESTE!!!!asta e esential!
sa stii ca mi-am propus sa merg mai des zambind pe strada ...cat de mult pot asa ma controlez, sa am colturile buzelor in sus!

Amely spune:
Meg, Adela, Stu pt. galerie! Sper sa nu va dezamagesc si sa fiu curajoasa!
Cata, din pacate nu am cum sa vin iubita, voi fi probabil in reanimare, dar cu gandul langa voi! Inutil sa-ti spun cat de ciuda imi e ca nu va pot cunoaste acum, pe tine te cunosc deja dar mi-ar fi fost drag sa te revad si sa o vad si pe Biencuta "in carne si oase", nu doar in pozici.
Moaaama, o sa beti dupa 3 gravidute! chiar ca sunt "invidioasa"! Sa beti si pt. mine, da?
Si sper sa va placa atat de mult intalnirea, incat sa programam inca una cat mai curand, la care sa pot veni si eu sa va cunosc!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Liana30 spune:
Amely lasa mama ca scpi repede..stiu io..si nu te ingrasi deloc tot io stiu
"Nimic nu-i imposibil!"

Kariris spune:
Salut gagici si burtici!
Eu zic sa refacem lista celor care vin la intalnire pe 2 Mai ca sa stim cate vom fi. Propun ca una mai tinerica sa o refaca, ca eu am pierdut sirul...
Ce ma bucur utocatalina ca vii si tu si Bianca!
Fetelor, bantuie barza in draci, asa ca punet-va pe treaba! am aflat de inca 3 foste colege de ale mele ca sunt gravi!