Gradinitele: 208 si 94, Dr. Taberei?
Va rog mult, stie cineva ceva despre cele doua gradinite, sau daca nu macar imi puteti recomanda o gradinita de stat din Dr. Taberei (Militari)? Eu locuiesc in Cartierul Bancusi (Valea Oltului) si as vrea o gradinita buna, cu program prelungit, in apropierea casei. Mai exact, m-ar interesa: educatoare care sa isi dea interesul, sa fie draguta (nu la fizic ma refer), mancare buna, curatenie ... Ma mai intereseaza si cand se fac inscrierile, eventual taxa?
Simona si
Raducu
Raspunsuri
radu300 spune:
Mergi la 94. Strict intre cele doua pe care le-ai enumerat te indrum acolo, la 208 se misca destul de greu lucrurile, s-a schimbat directoarea dar tot nu imi place cum arata gradinita. 94 este bine ingrijita. Insa, daca stai pe Valea Oltului, ar fi bine sa cauti si gradinitele 217 si 218 (una din ele nu imi aduc aminte acum care este acolo, dar sigur este una din ele)
Anny spune:
Incearca si la 230. Am auzit ca e o gradi buna. Eu acolo l-am inscris pe pitic, va merge din toamna. Sper sa fiu multumita...........si el la fel ![]()
simkat spune:
Buna,
Radu300, multumesc pentru ajutor! Stiu ca este o gradinita aici pe Valea Oltului, o vad in fiecare zi, numai ca nu stiu nimic despre ea (educatoare, directoare, mancare...). Eu mai am o problema, copilul nu are 3 ani si nu vor sa il primeasca. Trebuie sa gasesc o gradinita buna, dupa care va trebui sa negociez cu directoarea si bineinteles sa cotizez corespunzator.
simkat spune:
Anny, spune-mi si mie unde este Aleea Potaisa, pe la Lujerului? Da-mi un reper! Inca ceva, cum ti s-a parut directoarea? Ti-am zis ca trebuie sa negociez cu ea. Multumesc mult!
Laura Nicolae
ana_radu spune:
Gradinita 218 , este la adresa Aleea Calatis nr. 5, Foarte aproape de cartierul Brancus. Conditiile la aceasta gradinita sunt excelente. Taxa de inscriere 500 de mii si pe zi 55de mii.Nr. tel .777.45.40
claujro spune:
Am lucrat la gr. 208 cand am terminat liceul in '94 doar cateva saptamani si cu siguranta s-au schimbat multe, foarte multe intre timp. Eu una mi-as inscrie copilul acolo.
mamica de
baietel de decembrie 2003 si de
fetita de august 2005 
Poze Mara si Matei
ninne spune:
In gradinita 94 din Drumul Taberei atentie la domnisoara educatoare Livia Arsene. Trateaza copiii direct proportional cu contributia adusa de parinti la fondul grupei, care nu este deloc neglijabila. In cazul in care nu puteti tine pasul cu cheltuielile copilul este marginalizat, criticat si umilit, pana ajungi sa il muti la alta grupa sau in alta unitate. Exist si sesizari depuse la directiune.
Mult succes!