Inscrierea la medicul de familie

Inscrierea la medicul de familie | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Vreau sa ma inscriu la un medic de familie. Care sunt actele de care am nevoie? Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

BI/CI si atat, din cate stiu.

Am si eu o nelamurire. Am medic de fam, dar vreau la altcineva. Pe cea de acum n-am vazut-o niciodata (m-a inscris sora-mea) si cum locuiesc in sect 4, iar dr. e in sect 1, mi-e peste mana daca am nevoie. Cum sa procedez ?

AMR fix 5 saptamani pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Si eu mi-am schimbat medicul de familie,am mers la "noul medic" cu carnetul de asigurat si CI,atat!Nu a fost nevoie sa-l anunt pe "fostul" ca vreau sa ma mut...important este sa gasiti un medic bun si sa mergeti sa vorbiti cu el,va lamureste el cel mai bine!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Trebuie anuntat si medicul de familie vechi ca sa te scoata de pe liste si sa-ti dea fisa medicala.Altfel vei figura in 2 locuri diferite si se vor sesiza cei de la casa de asigurari si nu o sa mai beneficiezi de asigurare pana nu remediezi problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu mi-am schimbat de curand medicul de familie si nu a trebuit sa anunt pe cel vechi sa ma scoata din fise
ca acte mi-a trebuit CI dar si o adeverinta de salariat cu contul in care vireaza firma mea banii pentru CASS

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ce este acel CI?

Eu mi-am anuntat fostul medic, am luat fisa, am carnetul de asigurat...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Ce este acel CI?

Eu mi-am anuntat fostul medic, am luat fisa, am carnetul de asigurat...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

tzuni CI - carte de identitate sau bolentinu'mai pe intelesu nostru
eu zic ca iti va cere sigur si adeverinta de salariat

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ai nevoi pe langa actul de identitate si de adevarinta ca esti angajata sau ca platesti asigurarile de sanatate.
Succes!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by delsim

Trebuie anuntat si medicul de familie vechi ca sa te scoata de pe liste si sa-ti dea fisa medicala.Altfel vei figura in 2 locuri diferite si se vor sesiza cei de la casa de asigurari si nu o sa mai beneficiezi de asigurare pana nu remediezi problema.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Au baze de date cei de la casa de asigurari. Daca te inscri la un alt medic, automat te scot de la celalat medic si ii trimit lista cu persoanele retrase.
Noi (eu si sotul) ne-am mutat de la medicii la care eram inscri inainte, la pediatrul fetei... eu a trebuit sa ma duc la dr. mea de familie ca sa-mi recuperez fisa, in schimb al meu sot nu s-a dus pt. ca nu a fost niciodata la medicul de fam., n-avea fisa la ea... nici n-o vazuse vreodata.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

in curand voi naste si vreau sa imi inscriu si bebele la medicul de familie,,, probabil la un medic de fam pediatru nu?dr meu de fam este in alt cartier si vreau unul din apropiere ca sa imi fie mult mai usor.ce acte imi trebuiesc?in cazul in care nu pot merge cu copilul la control pot suna si sa rog sa imi vina acasa?se plateste o taxa ceva in plusa?voi cam cat dati pt ca va vine acasa?scuze pt atatea intrebari insa voi fi singura,,,sotul plecat si ma gandeam sa chem dr acasa,,, dar chiar nu am idee cat trebuie sa dau daca e vreo taxa ca imi vine acasa,,, nu stiu cat sa ii dau sau ce sa ii dau , ca o "atentie" ca e draguta si vine acasa,,, invatatima va rog.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Pentru inscrierea copilului cred ca e de ajuns certificatul lui de nastere.
Trebuie sa te interesezi de la inceput daca e un medic care face si vizite acasa sau nu. Nu toti fac.

Vizita e cam 300.000 lei. Dar in general ar trebui sa fie afisate tarifele la cabinet.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput