Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (12)
Raspunsuri - Pagina 9
sirimie spune:
Lavinia ma bucur ca sinteti mai bine, insanatosire grabnica tuturor! Si eu cred ca ce a fost mai greu a trecut.
Crinuta am admirat pozele, si peisajele. E alta lume acolo. Ma bucur ca te-ai acomodat si ca iti place.
Tomasa spor la invatat si bafta! Bravo tie, eu nu ma simt in stare sa deschid alte carti decit cele despre bb, si pe alea mi se pare ca le deschid insuficient
Liviana, Amaya si pe mine ma intereseaza discutia despre gradinita, si eu vreau sa il dau pe Vladut la gradinita. Care e diferenta dintre gradinita si cresa? Eu am auzit ca este foarte greu sa intri la o gradinita de stat, astepti pe liste lungi de asteptare.
Bubu am admirat pozele lui Vladut in masinuta, e baiat mare mare
Tomasa si eu cred ca e important sa bea cit mai multe lichide. Serveste-l des cu apa sau altceva, poate bea. Si cu sucuri, diferite sucuri, poate se gaseste ceva care sa-i placa. Mult succes!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
kris spune:
Crinuta, scuze, am vazut si eu pozele lui Rayan de acum 2 zile si sunt dementiale. Ai un flacau, jos palaria!
Tomasa, mult succes la invatat! Esti o super mamica! Eu nu as mai putea acum, imi doresc sa mai fac o facultate, psihilogia. Dar timpul imi e insuficient.
Ana Maria, sper ca totul a decurs bine. Acum va dorim refacere cat mai grabnica si fugutza acasica.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
sirimie spune:
Bubu cred ca inscrierile se fac de pe acuma.
Kris va fi norocoasa Bia ea de fapt vrea sa se asigure de asta Sper ca i-a trecut cucuiul, cucuiele sint inevitabile.
Vladut al meu a facut niste bubite de 2 zile, si vad ca s-au inmultit. Sint mici si rosii, in relief. Daca nu trec pina miine mergem la doctor (eu aveam impresia de dimineata ca au trecut dar la baie au aparut mai multe ca inainte ). Va trebui sa mergem la urgente.. Nu pot sa inteleg ce poate fi, l-am vaccinat de rujeola
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Amaya spune:
Bubu, eu tocmai din cauza imbolnavirilor vreau sa-l dau pe Andrei de acum, ca pana in toamna sa intre in contact cu alti copii si astfel sistemul imunitar va fi incercat in mod treptat si nu direct in sezonul racelilor si epidemiilor si sa-l puna la pamant.
Sirimie, la gradinita merg copii doar dupa 3 ani (la modul oficial, neoficial ii primesc si mai micuti, dar nu cred ca mai mult de 2 ani si jumatate)
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
kris spune:
Liviana,frumoase fotografii ai postat! Dar ce oua frumoase ati avut. Matei e un dulce foc. Tati si cu tataie il invata de mic cu berea nu? In pom ii sta cel mai bine.
Si cel mai remarcant, are zambetul lui mami.
Simonica, nu stiu ce sa-ti spun de bubitele lui Vladutz. Cand l-ai vaccinat de rujeola? Poate avea deja cand i-ai facut vaccinul? Stii ca perioada de incubatie e mai mare.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
cory35 spune:
Kris sigur Bia o sa aiba noroc, caci asa se zice..
Liviana am vazut pozele si am admirat personajele.. Micutzul omuletz Matei e un scump..Foarte frumoase ouale..m-au impresionat si pozele de pe albumul "Braila sub ape"
Tomasa nici Amanda nu e o mare "bautoare".. dar nu te ingrijora cind ii este sete o sa-ti ceara.. Sfatul meu este sa-i pui canutza lui cu apa la indemina, si o sa vezi ca daca-i trebui si-o va lua..
bubu05 spune:
Liviana, super pozele! tricoul lui tataie e misto rau!!
Aoleu, fetelor, pai de acum se fac inscrierile? Eu nici nu am cautat cresa...hai ca am intrat in panica!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Buna fetelor.
Am iar multe poze dar nu le-am pus inca pw webshot, deoarece nu prea merge bine netul, dar voi incerca.
Nu am apucat sa citesc ce ati scris, doar ultima pagina, dar sper sa apuc sa citesc tot.
Kris, multumesc dar nu uita ca si tu ai o fata foarte frumoasa.
Sper sa apuc sa vad mai mult poze.
Rayan aseara a cazut si si-a spar buza in interior. Acum e umflata, deformata. Buzita lui scumpa, of, of of...
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Cam innorat astazi...inca nu am iesit cu Vlad din casa, bate si vantul, in schimb eu am fost harnicuta si mi-am facut abonament la sala si am fost azi, fac aerobic cu o profa draguta, deja am febra musculara, dar nu ma plang; ma mai duc si maine si de 2 ori in cursul saptamanii, poate mai dau jos ceva kg de pe burtica si fund
Azi-noapte Vlad iar a facut spectacol, s-a trezit urland rau pe la 1 noaptea si avea chef de joaca. Dupa ce a plans, de fapt urlat, in miezul noptii, l-am luat cu noi in pat si a dormit pana la 7 dimineata neintors.
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Wow, acum vad ca am 4 stelute!
Crinuta, sunt inevitabile loviturile, trebuie sa ne obisnuim!
Acum doua zile Vlad fugea prin casa si a intrat cu capul in tocul usii si si-a facut o vanataie...
Poze cu Vladutz