Fetele din America (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Azi la gradi nu s-a uitat nimeni pe fisa de vaccinuri si nu mi-a spus de varicela si io am tacut malc...
CAnd te avertizeaza ca trebuie sa il intzepi? Cand duci fisa?

La toamna cred ca o sa ajungem in Ro, daca ma hotarasc sa ii fac vaccinul e mai bine sa il fac aici sau acolo?
Oricum as vrea sa il duc la dentist (in Ro) ca are niste depuneri pe dinti...Aici nu e gratis pt copii, nu?

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gratis pt copii! Ce este gratis aici?

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Te costa cam 40 de dollari pentru un curatat de dinti, dar s-ar putea sa-ti dea discount daca le zici ca e copil. Suna si tu la mai multe office-uri si "shop around". . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

voiam sa va intreb de Ana-Conchita.
eu am dat un search la "membrii" si am vazut un lacatel la ea. ce inseamna asta? si-a inchis contul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sinziana, nu trebuie sa fii speriata! Procentele alea vroiau sa zica asa: dintre cei infectati aprox. 90% nu fac boala clinic, dar nici nu o transmit, pt. ca organismul "izoleaza" bacilul! Si doar aprox. 10% fac boala manifesta clinic. Intr-adevar, daca bolnavul nu este bine sterilizat , este posibilitatea sa dezvolte TB secumdar din cazeificarile pulmonare. Care insa nu ramin la toti bolnavii. Alea-s cazurile de "esecuri", "recaderi" sau alte denumiri din astea care arata insuficientza medicamentelor. Chiar daca la ora actuala sint medicamente si scheme de tratament f. bune si f. strong - de te omoara pe tine inaintea bacilului.

Despre copii: aici la noi se fac gratuit atit vaccinarile obligatorii (adica toate), cit si examenele clinice pt. inscrierea la gradi sau scoala. Ba, de cind s-a nascut mica noastra americanca, ne tot vine de la County, de la Health Dept., cum ca, daca nu avem insurance sau doctor sau suficient income, sa-i contactam pt. programare la o clinica "de stat" pt. vaccinarile obligatorii si examene medicale de asemenea obligatorii la bebei...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:

CAnd te avertizeaza ca trebuie sa il intzepi? Cand duci fisa?

cind te prinde

quote:

Oricum as vrea sa il duc la dentist (in Ro) ca are niste depuneri pe dinti...Aici nu e gratis pt copii, nu?

dar in RO e gratis? Nu cumva daca e gratis trebuie sa te duci la un anumit dentist? Si atunci poate nu e cel mai bun.

Eu stiu o dentista de copii in Bucuresti, f. meseriasa, l-am dus pe baiat cind a trebuit sa-i puna aparat, si nu are preturi mari. Daca ai nevoie da un semn din timp, sa sap sa dau de nr ei

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Iuliana, nu e gratis, dar am un dentist f bun acasa, si mancar stiu la cine merg cu copilul...si am mai fost cu David cand era mai mic la el si a fost atat de balnd ca David merge cu placere la dentist...
Nu vreau sa il sperie vre-unul pe acilea!!!

Simina, da noi inca nu avem asigurare..peste o luna vom avea

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Iar vin cu intrebari la voi.
Micuta mea mi-a facut icter. I-a iesit bilirubina in jur de 18, ne-a trimis la spital pentru "clocitoare", am stat peste noapte acolo, a avut apoi 13.8 cand am iesit din spital, si de atunci facem analiza zilnic. Bilirubina e in crestere, azi am ajuns la 16.1. Maine mergem din nou, mititica nu mai are loc in ambele calcaie de cate intepaturi are.
De ce va pun toate astea? Poate a trecut cineva prin asa ceva si ma ajuta si pe mine cu un sfat.
Doctorul a spus ca fiind la altitudine mare poate sa fie asta o cauza.
Eu ma mai gandesc sa nu fie si o incompatibilitate de sange. Eu am RH neg., ea il are pozitiv.
Aici o vedeti pe micuta:
http://community.webshots.com/photo/549808505/2421706900082837760fHmsOO
Nasterea a fost rapida, dar mai dureroasa decat la Luca. Contractiile mult mai puternice, intr-o ora ma dilatasem vreo 7 cm, iar micuta a iesit ajutata de aspirator, ca si Luca de altfel.
Va pup si astept sa-mi scrieti si mie referitor la problema mea.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Ciuf,

eu nu sunt medic, dar stau la altitudine un pic mai mica decit tine - 5000 feet si e groaznic efortul pe care il fac de fiecare data cind revin aici (cam de 2 ori pe an), sa ma adaptez - si sa-ti mai spun ca am fost la tine in Colorado Springs, dupa ce deja ma adaptasem la altitudinea mea, si mi sa facut rau din nou, instantaneu (curs singe din nas, ameteala samd) - desi diferenta in feet nu e mare.

Asa ca asculta si pe medicii de aici ca sigur au vazut cum e cu high altitude la noii nascuti: lipsa de oxigen forteaza ficatul sa produca mai multe globule rosii si singele se ingroasa, cu toate consecintele de aici.

La adulti stiu ca se recomanda apa multa, nu stiu cum poti sa faci cu cea mica

uite, chiar azi am vorbit cu cineva venit din Oregon, la noi, alaltaieri - ieri nu reusea sa vorbeasca mai mult de 10 minute fara sa gifiie si sa se opreasca sa traga aer in piept!

Multa sanatate tie si micutei - sigur are sa fie bine!

Poate exista ceva intaritor pentru ficat - intreaba medicul sa-ti spuna ce poti face

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ciuf,presupun ca alaptezi nu?Bebelusii alaptati sunt mai predispusi la "jaundice" decat cei hraniti artificial.In mod normal se recomanda intreruperea alaptarii si hranirea artificiala pana dispare icterul,insa dr. se feresc sa recomande aceasta solutie,de teama ca asta sa nu interfereze cu alaptarea pe viitor.O solutie ar fi sa alaptezi mai des (prin kk mai des se elimina si o parte din excesul de bilirubina) sau sa suplimentezi la sfarsit cu formula.O alta chestie pe care mi-a recomandat-o mie doctorul cand era croko portocaliu a fost sa-l tin cat mai mult la soare.Eu il puneam sa doarma in car seat la geam...Va dorim decolorare rapida!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput