Fetele din America (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

PS: Phil, Sinzi, Crismir,

excelente poze, sa va traiasca micutii si sa-i vedeti mari!

Sinzi, m m good food!!

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mirela ai un flacau tare frumusel...sper sa il vad si io in we asta!!! (am facut si drob, da, si bors de miel si salata de beof...)

Noi azi la gradi cu mucii dupa noi...
O zi buna la toata lumea!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

NEMATICS si multam de aprecieri

SINZI si eu as vrea sa ne vedem in weekend dar sotul meu lucreaza asa ca daca al tau e acasa poate puteti venii voi cu masina sa ma luati pe mine si gandacel....vorbim la telefon...sotul tau cand e acasa,sambata sau de vineri?

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, da' ce bairam ati avut voi acolo. bravo, iar robert e un dragalas blond cu doi parinti bruneti, asa-i?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Mirela, un trenuletz cu Whinnie a avut si David...la fel ca Robert. Voi de cand sunteti aici?
S-ar putea ca azi sa plecam in Tampa, dar nu stiu nimic sigur...daca nu plecam venim noi la voi ca Radu are liber sambata si duminica!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

De ieri fac cautari pe internet, unde pot merge camping cu patrupedul. Constat ca nici un parc nu te lasa sa iei cainele cu tine pe carari de munte. Legea mi se pare absurda. Atunci de ce isi iau americanii caini, sa-I tina acasa si sa-I duca la doggie park? Nu e un stil de animal abuse? Unde e libertatea cainilor????

Sanzi-Ana, pozele de la ocean sant super. Cam pustiu pe acolo, voi erati singurii pe plaja. Nu o fii prea frig? In San Diego, in timpul asta al anului numa turistii intra in apa (cei de pe east coast), iar bastinasii cu wet suit la surfing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Iuliana, la pneumoftiziologie (parca Baltazar ii zice) e unul Miron Bogdan il cheama, il stiu de la cursuri din facultate, s-o fi mai rebegit ceva pina cum dar era bun de tot de priceput (ca la fire nu stiu, da nu parea ticnit). ala stie tuberculoza din afara si dinauntru, la el m-as duce daca tot vrei sa te vada cineva din Romania. Astia pe-aici nu stiu tuberculoza (numa aia din zonele sarace) ca n-au vazut amaritii in viata lor o tuberculoza din aia cum am vazut eu in tara noastra scumpa, Romania.

Mergi la inceput

Sanca, chiar ca e ciudat ca nu poti merge cu catelul camping...E aiurea pt ca ce poate sa faca un caine mai rau ca un om? Sa dea foc la padure? Sa vaneze grizzli? Sau sa se imbete si sa il prinda avanlasa pe acolo!!!

Era ora 18.00 si poate de asta nu era nimeni pe plaja...dar mie imi place sa nu fie agomerat (cum era in C-ta cearceaf la cearceaf!!!) si afara ff cald...apa calda (sunt 90F afara) numai bine de o baie...am vazut si o turma de pesti care au inotat pe langa noi...speram si acum ca nu erau rechini!!!

Simina, cand am avut noi pb, fratele meu a fost internat 3 luni la Curtea de Arges, unde erau ff stricti si in tratament si in vizite (aveau voie doar 2 zile cate 1 ora pe sapt...iti dai seama ce greu a fost), pe atunci inca nu mergea cu pile si spaga...asta era legea si nu risca nimeni!!! Si acolo dr le-au spus ca odata ce esti infectat cu bacilul esti pe viata...tratamentul doar il izoleaza (sau asa ceva) dar nu dispare bacilul din organism...
Iar la mine sist imunitar il izolase deja si desi am facut si io tratament (tot vreo 6 luni) nu a trebuit sa ma interneze...Si aveam 1 an...
Si io asa stiu...daca o fi evoluat medicina intre timp si acum pot sa ucida bacilul si sa il elimine nu mai stiu ca am pierdut firul

Iuliana si in C-ta (palazu) e un spital pt boli pulmonare infectioase, f bun cu dr f buni si cu aparatura moderna...hihi..(si faci si o plaja intre timp)

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Sanzi, aglomeratie ca la Marea Neagra nu am vazut nicaieri in lume
Nici o sansa sa vezi cearceas langa cearceaf, si nici cot la cot in apa. Americanilor le trebuie spatiu. Cat mai mult spatiu.
Numa de 4th of July e mai populata plaja, si asta dupa ora 20 ca asteapta poporul artificiile.
Ma gandesc ce Oameni, astia cu legile lor de la National Parks. . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by amuleta

Iuliana, la pneumoftiziologie (parca Baltazar ii zice) e unul Miron Bogdan il cheama, il stiu de la cursuri din facultate, s-o fi mai rebegit ceva pina cum dar era bun de tot de priceput (ca la fire nu stiu, da nu parea ticnit). ala stie tuberculoza din afara si dinauntru, la el m-as duce daca tot vrei sa te vada cineva din Romania. Astia pe-aici nu stiu tuberculoza (numa aia din zonele sarace) ca n-au vazut amaritii in viata lor o tuberculoza din aia cum am vazut eu in tara noastra scumpa, Romania.

Amuleta,

Doamne fereste, sper sa nu am tuberculoza!!!

n-am mai scris dar nu de asta ma duc ci fiindca la ceva raze la stomac (suspecta ulcer) - analiza aia cu bariu, mi-au spus tot prezentul trecutul si viitorul, au vazut prin mine ca prin brinza; mi-au zis de L4-L5 si mi-au zis ca e ceva "sclerozat" la baza unuia din plamini; cum eu am avut bronsite anual, pina pe la vreo 20 de ani, si cum am fost in contact cu TBC (mama) dar nu era activ, am zis ca nu strica sa ma duc sa vad cce si cum. Mai ales ca nu mai stiu la ce eco mi-a mai zis cineva ceva asemanator.

Si cum peste 2 saptamini ma duc in Bucuresti, am sa ma duc acolo la control (asa zic de vreo 10 ani si n-am mai ajuns!!)

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput