Filmul "Patimile lui Iisus"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

>Sincer, m-ar interesa, cu siguranta nu am citit tot ce s-a scris, ca si analiza istorico-teologica si cine stie cata informatie mi-a scapat.
Trebuie mentionat ca pe parcursul celor aprox. 2000 de ani s-a pierdut mult din documentatia care atesta aceste lucruri, si interpretarea celor care au redat a adus toate aceste diferente intre relatari.

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Buna,

Eu am vizionat filmul "Patimile lui Iisus".

Mi-a placut;

in primul rand pentru ca te "impinge" sa reflectezi mai mult la niste lucruri cu adevarat importante;

minunile care se petrec in jurul nostru, ca de altfel si inlauntrul nostru, ne duc cu gandul ca parca nu ne-am nascut pe acest Pamanat cu scopul de a muri - trebuie sa existe un scop inalt, dezvoltarea fiintei noastre pe diverse planuri, pentru care ne-am nascut...

Cand m-am dus la film am remarcat ca foarte multa lume discuta despre Iisus, si asta in mod liber, pentru ca asa simteau sufletele lor, nicidecum constransi de vreun ritual exterior - si acest lucru mi s-a parut extraordinar!

Dezvoltarea sufletelor noastre trebuie neaparat sa se faca in mod liber, doar pentru singurul motiv ca noi ne dorim cu adevarat sa ne imbunatatim, si nu pentru ca am fi constransi din exterior.

Daca vrei sa afli mai multe cu privire la activitatea detaliata a lui Iisus in vremea cand propovaduia pe Pamant Imparatia lui Dumnezeu, iti sugerez sa citesti din volumele "Marea Evanghelie a lui Ioan", de Jakob Lorber. Le gasesti de cumparat la www.eusunt.ro . Acolo, in partea stanga-sus tastezi Marea Evanghelie a lui Ioan . Gasesti o descriere a acestor carti, si le poti cumpara. Eu ti le recomand cu caldura; iti doresc de pe acum lectura placuta!

Giuliano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Multumesc din suflet!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Am reusit si eu sa vad filmul.
E impresionant.
Cred ca e cel mai bun film crestin.
Te aduce in stare de rugaciune.
Simti ca Fiul S-a rastignit pentru tine.
Simti durerea de a nu fi inteles de cei pentru care S-a jettfit.
Si Maica Domnului e foarte bine interpretata.
Rolul ei a fost foarte bine conceput si relizat. Transpare trainicia legaturii cu Fiul.

Mergi la inceput