Clubul nurorilor (41)
Raspunsuri - Pagina 9
SunSmile spune:
Am gasit Corina! Felicitari si sa fie in top in continuare!
http://evz.ro/article.php?artid=257296
quote:
Originally posted by BraveGirl
Am uitat sa va spun.Sunt foarte mandra de sotiorul meu.A aparut in ziar intr-un articol despre topul realizat de Business magazin...este unul dintre cei 9 manageri de top care are sub 30 de ani. Azi am vrut sa cumpar si catalogul 100 tineri manageri de top care trebuia sa apara azi, dar nu l-am gasit nicaieri.Sunt curioasa sa vad ce scriu despre iubi meu.
==========
Corina
Albumul meu
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
olim spune:
Sanatate multa tatalui tau, Corina
Fetelor, am sa ma apuc sa citesc tot ce ati scris pe aici..Si am sa va mai scriu cate ceva de ultimele patenii cu soacra si cu cumnatul meu, ca nu sunt putine.Numai cand ma gandesc imi urca tensiunea.
SunSmile spune:
Fetele eu ma tirez, ca m-am plictisit! Merg sa-mi scot copilu si apoi plecam la ziua unui prieten! DAR ne auzim de acasa!
Pupi pupi
Olim bun revenit si te asteptam mai des la povesti!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Alynutza spune:
Corina, sanatate multa tatalui tau si felicitari sotzului si la mai mare!
Flavia, pai evident ca ne bati la cap, pe cine sa bati daca nu pe noi ca doar de asta suntem aici, sa ne sustinem nu? Si eu sunt pe mess de dimi pana la 5 cand plec acasa, asa ca daca ai nevoie sa pove cu cineva, astept si eu id-ul tau pe PM. Azi ma duc la IS sa-mi iau fisa fiscala. Sunt curioasa de cine mai dau pe acolo.
Eu m-am dat putin la "fund" ca am dat de capat intr-un final la task-ul ce mi-l daduse sefu vineri si pe care nu stiam cum sa-l abordez...
boeru spune:
Corina, felicitari pentru sotiorul tau destept! Eu tocmai iesii de pe site-ul cu pricina!
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
Nadia1976 spune:
Buna dimineatza! Ce ma bucur ca ati revenit, sa nu-mi mai beau cafelutza singura!
Bunicuta, ti-am trimis PM (trei); ai primit? O sa gasesti acolo o multime de retete super frumoase, si mancaruri de iti lasa gura apa.
Flavia, stai linistita, ca o sa fie bine; deja a trecut prima faza, care a fost cea de incercare; acum e totul ok! Pupici, curaj si JUST RELAX!
Andreea, sanatate sotului!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
BraveGirl spune:
Multumesc fetelor pt felicitari.
Bunicuto-da, el e al meu sot.
==========
Corina
Albumul meu
Nadia1976 spune:
Corina, felicitari! Stiu ce mandra esti, ca si sotul meu a 'acolo sus", printre manageri, dar el are "putin" mai mult de 26 de ani... anul asta va face 40.
Succes mult sotului tau!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
boeru spune:
Acum ca veni vorba sa ma laud si eu cu al meu sotz si el e manager de vreo 4 luni n-a reusit inca nimic spectaculos astept sa vad la finalul anului raportul, sa vad daca il premiaza sefii lui englezii! Acum serios, avem niste soti de care suntem mandre, sa ne traiasca dar nici cu asa sotii nu mi-e teama. Or fi fost ele socrelele bune la ceva!
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!