Clubul nurorilor (41)
Raspunsuri - Pagina 2
SunSmile spune:
Io-s aici! Am "scapat" de socri si acum is la barfe cu sotu si piticu! Asteptam sa fie papica gata....ca noi asa mancam...in miez de noapte!
Voi?
quote:
Originally posted by Nadia1976
Vai de mine!!! Dar unde sunteti toate? Inca sunteti in concediu???
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
BraveGirl spune:
Ce cautati pe pagina 2?
Eu acum ma pregatesc de culcare pt ca maine ma trezesc la 6 sa merg cu tata la spitalul militar.
Noapte buna
==========
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Noapte-buna fetelor! ma retrag la barfe si la sotz!
Ne auzim maine!
p.s. Lavi...imi cer scuze, dar nu m-a dus mintea sa vaz si io cum sunt bateriile aparatelor. Si erau descarcate...drept urmare acumulatorul e in priza. Maine seara insa fac poze!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Himmelsduft spune:
Nadia, am primit pe pm retetele, mersi mult, o sa le pun in aplicare.
Va doresc la toate somn usor si vise placute.
fetelor si pe maine ca si eu sint franta de obosita,
Himmelsduft
photos
diadaniela spune:
Hello,hello!
Va pup si mai vb ,ca ma grabesc!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Nadia1976 spune:
Him, tzi-am trimis si pe e-mail. Ai primit?
SunSmile spune:
Neata
Sa aveti o zi faina, fetelor! Si plina de soare!
Pupi
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Nadia1976 spune:
Sun-ule, nu ai somnic, iubita? Eu acum fug la nani... O zi buna iti doresc si intru sa va salut cand ma trezesc!
lavinai spune:
neatza va zic si io.......fac prezenta si la nanitza!!!!
P.S. HELPPPP: fetele stiti cumva sa imi spuneti si mie cam cat plateste un angajator (toate taxele) pt un angajat la 4 ore???si daca e contractul pe mai putin de 4 ore e valabil dc cumva faci un bb??
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Ma bucur pt cele care s-au distrat de Paste. Pozele nu am apucat inca sa le vad, dar promit sa ma uit cat mai repede. Eu am fost si ieri la munca, dar am avut examen cu fetele care vor a vina pe postul meu. Am facut un test asa de simplu si nici un anu a fost capabila sa faca, cu toate ca in anunt scria clar la cerinte: word si excel. Nu ma mai mir ca nu au fost in stare sa faca un tabel in word si unul in excel, daca nu au stiut sa faca un folder nou. Ce sa il mai si redenumeasca. Dezastru total. Sefu' e disperat. Eu peste 2 saptamani intru in concediu si nu are cine sa ramana in locul meu.
Sambata, duminica si luni nu am avut nici un chef de nimic. Dimineata fuga la iubi la spital, venit acasa, odihnit, la pranz inapoi la iubi, seara la fel... Cam asa mi-am petrecut Pastele. Daca la inceput iubi era intr-un salon unde aveam acces, acum l-au mutat la etaj si acolo nu am curaj sa merg pt ca prin zona aia sunt si bolnavi cu hepatita, oreion si alte boli transmisibile, asa ca stam pe hol la parter. Sunt fericita ca mananca acuma. De fapt chiar are pofta de mancare care o avea inainte de spitalizare. La plamani nu se mai aude nimic, dar inca are infectie mare, Initial avea 78, luni era 40, dar dr. nu il lasa acasa pana cand nu scade la 15, cel putin. Asa ca pana vineri nu sunt sanse sa vina acasa. Iar eu m-am saturat de dat bani pe taxiuri. Abia astept sa il vad acasa.
Sa nu mai pun la socoteala faptul ca bebelina imi da niste suturi noaptea de ma trezeste... Are o putere, de nu-mi vine sa cred. La 12 noaptea si la 3-4 dimineata are program de cate o ora.
Andreea 24+
POZE