Clubul nurorilor (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fetelor

Andreea ma bucur ca iubi al tau e mai bine; curand o sa-l iei acasa. sa ai grija de tine si de bebelina.

Mai fetelor, am o durere de caaaaap, nu stiu ce e cu mine. Si ieri m-a luat de pe la 2 si pana pe la 10 cand am reusit sa adorm am innebunit. Daca si azi o sa ma sacaie toata ziua nu stiu ce o sa fac.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Hristos a inviat! Fetelor, bine v-am regasit!...

AMR fix 5 saptamani pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

Hristos a inviat! Fetelor, bine v-am regasit!...

Foto

ADEVARAT A INVIAT!!!!

Raza ce putin mai ai........ si ce repede o sa treaca...

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata! Fetelor, abia la pag.2??????????? Ce-i cu voi, nu mai aveti chef de vorba sau sunteti prea obosite dupa sarbatori? Ati chefuit tare, nu?

Sunule, nu pot intelege cum de la ora 5.00 tu esti pe dc. De unde ai mama atata energie, ca eu asa ceva nu am pomenit pana la tine. Dar, tine-o tot asa!
fata "energicoasa"

Andreea, ma bucur sa aud ca iubi al tau este mai bine. Ai sa vezi ca saptamana asta o sa vina acasa, mai ales ca acum a inceput sa manance mai bine, o sa se puna pe picioare. Tu ai grija de tine si de bebelina, nu te obosi prea tare, te rog! si multa sanatate lui iubi

Razuca, ce mai zici, ca tare mi-a fost dor de tine.

Marina, ai cumva tensiunea mica? Incearca sa iei un quarelin, este foarte bun pentru dureri de cap, eu dupa 30 minute nu mai am nimic. si ai grija de tine

Fla

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata again,
Andreutz ma bucur sa aud ca iubi e mai bine! Sa stii ca m-am rugat pt el..pt voi!Pup
Cherry...cred ca asa mi-s construita! Daca nu fac 10 lucruri deodata, banuiesc ca n-as fi eu! Pup si eu la fata!
Marina ai luat vreun calmant? Pup sa treaca!
Fetele voi? Leneviti?

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Gagicaroaselor azi nu am luat nici un calmant, mai astept... poate trece asa, ca tare nu-mi place sa iau buline. Aseara am luat un Algocalmin asa, de dragul sotului care nu mai astia ce sa-mi faca, dar tot nu mi-a trecut.
Cherrule de tensiune nu stiu ce sa zic, eu am cam 10 cu 7, poate putin cam mica, dar daca organismului meu asa ii e bine...
Poate e si de la vreme.....

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Uf, neatza si de la mine ca nu credeam ca mai apuc sa va zic azi :)

Mi-au sosit musafirii, de fapt musafirul ca e singur (din pacate), ramane cateva zile pt investigatii medicale iar eu ma stresez ca fraiera, ce fac IO singura cu el? Umblam doar noi 2 pe la medici, peste tot, prin orash dc are chef sa-l scot...? Ca al meu sotz e la servici aproape toata ziua Saptamana trecuta a fost ok ca a venit cu sotia, da acuma...?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Razuca, ce mai zici, ca tare mi-a fost dor de tine.

Si mie mi-a fost dor de toata lumea!

Sambata am fost cu puiu la Inviere, la schitul Darvari... un singur cuvant am de spus: SUPERB!!! Am plans, atat de frumos a vorbit staretul... si m-am rugat la DD sa ne dea bb...(i-am zis si soacrei sa vina, dar o durea maseaua si-a stat acasa...eram in dispozitie buna, ptiu sa nu ma deochi! A fost prima slujba de Inviere la care am fost cu puiu, pt k anu' trecut n-am ajuns, din pacate... si m-a impresionat cat de cuminte si atent era... la nunta o fi la fel?
Apai... ce sa zic? duminik am mancat cu socrii, dimineata, apoi am pregatit cosul pt nasi (pasca, vin, 3 oua, simbolic si cozonac) si dulciuri pt copii si... normal, flori si am plecat... cam fara chef... dar cum am iesit din Bucuresti, park eram alta pe langa casetofonul din masina... si la soferii care park innebunisera, nici 1 nu era atent...
Bun, duminik am stat cu nasii la discutii, planuri... luni am mers la Videle, Teleorman, la familia nasei... unde am cucerit pe toata lumea (ce modesta sunt ) si unde toata lumea ne cunoaste lautarii (pai dak sunt din Videle?)...si pt k am mers numai pe partea cu soarele, m-am si bronzat pe fata...si pt k mi-am amintit rusine primarului de acolo!!! (care e acum la Bucuresti, unu' cu Vide... in fata ).. Doamne, ce avem noi in oras, la gropi ma refer, sunt vis!!! acolo sunt cratere! efectiv, ne-am intors din drum, am facut un ocol de 100 km, pt k nu se putea merge decat cu tractorul...

Am vazut 3 bb...
- baietelul verilor prin alianta, de 1 luna+3 sapt, pe care, cum l-am pus pe umar, a si adormit si respira asa frumos ... si ma privea puiu k mi-au dat lacrimile... dupa, mi-a zis k se uita asa pt k stie k la fel il voi tine pe bble nostru.. posibil k duminik sa mergem la botezul lui bb (sa vedem ce zic finantele)... si-a mai aparut o varianta, ieri: sambata sa mergem la o nunta... la fel, finantele decid...

- un alt baietel, de 2 ani, cu cei mai albastri ochisori, blond... superb , care mi-a rupt plicul de la invitatie de m-am schimbat la fata, asa incat m-a intrebat nasa dak ma doare ceva (da, sufletul!)... "nu, n-am nimic"...

- o fetita, de 6 luni, patrata la fata de cat de bucalata e! de, copil sanatos, crescut cu lapte de vaca...ce obrajori avea, Doamne! iti venea sa-i mananci!

toti 3 din familie... si toata lumea ne intreba noi cand facem 1 ??? si-am zis k vreau 2...atat de mult imi doresc! bine, nu sunt sigura ca-i vreau pe aman2 odata

Ieri, pt k puiu a lucrat, mi-am luat una din d-re de brat si-am mers la cumparaturi... lenjeria de mireasa! cu greu am gasit si ce voiam si masura mea... am ras la primele 3 magazine, o bagam pe d-ra inainte si ea intreba: aveti... dantela alba, bla, bla? vanzatoarea: da, sigur, masura dvs! d-ra: nu, pt mireasa!!! si-n momentul ala pai... sutien asa mare, n-avem... da' cand am vazut k nu gasesc, sa mor si-alta nu! biata d-ra ma consola "pisi, tu ai sanii mari... de ce-ti iei sutien, k nu-ti trebuie?" intr-un final, dupa 4 ore, am gasit! sutien+bikini din dantela, asa cum voiam! bine, eu visam la corset, dar nu rezist cu 2 corsete pe mine, vara... asa k voi avea corset in luna de miere da' macar pt ala nu tb sa umblu de nebuna... si mai am de luat ciorapi - vreau cu banda, dar plasa - e de cautat, k nici d-astia n-am gasit... si lenjeria de dimineata, care tb sa fie rosie... sau tot alba, dak nu am de ales..

ce m-am intins... ah, ieri, cum a venit puiu acasa, stateam in pat k eram obosita la cat am batut magazinele... ma intreaba dak mi-e rau, k asa stie, dak stau in pat, e clar...zic nu, k asa era.. si la fix 1 min... sar din pat, via baie ... juma' de ora n-am iesit! si cand am iesit, puiu si socrii ma priveau mirati... si cu speranta??? socru cik eram alba k varu'...soacra repede sa-mi zik de deochi ptiu, drace! da' nu ma mai gandesc k poate...(nu???????????????????) oricum, dupa... nu mi-a mai fost asa rau...da' totusi... (nu) ma gandesc

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Neata si din partea mea
ce fac fetele astzi? dar soacrele -cred ca s-au mai linistit de PASTE
Andreea multa sanatate sotului-grija mare sa ai de tine mai ales pentru bb-am inteles ca bebelusul este o gimnasta in devenire-scumpa de ea.

Marinasper sa-ti treaca durerea de cap incearca si un masaj timple,radacina nasului -poate ajuta-sanantate multa

Flavia-cum sa te ajutam ?

Fanna , Boieru ce faceti ? cum a fost de PASTE

De sarbatori a fost super am petrecut cu copchii(fiu-miu si prietena)si restul din "dotare"-prima zi acasa ca tot omul cu masa plina iar a 2zi am fost in plimbare la Tirgoviste-Manastirea Dealul- super frumos
citiva stropi de ploaie rest vreme buna
si pentru ca eu stau la curte a fost si mai frumos afara la aer.

de ieri insa sunt cam racita ceva sinuzita ceva guturai ,usturimi gat in fine tot tacimul si masimt cam nauca dar trece usor.. usor.

salutari tuturor fetelor si mult soare in suflet ca afara la Bucuresti soarele se chinuie sa apara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza nurorici!
Vin si eu la apel. Ieri am avut o zi de concediu si a fost super plina. Oricum a fost grozav de sarbatorile astea, am petrecut de minune. Duminca am fost in vizita scurta la socrii ca al meu iubi a lucrat de noapte. Luni am dat o fuga scurta la Cheile Turzii, apoi pe cand am ajuns acasa venisera socrii la ai mei, am papat si noi repede si am coborat putin la ei la povesti, pe urma am avut noi 3 randuri de musafiri la udat. Ieri am batut Clujul sa cautam una alta ce avem nevoie pentru casa, ne-am luat cabina de dus si robinetii pentru baia mica. A, si ne-am comandat verighetele! Iar dupa-masa am mai avut o portie de musafiri.
Fetelor nu am chef de munca deloc, macar nu e sefu la birou si mai trag matza de coada si ma bucur ca saptamana asta de lucru are doar 3 zile. Abia astept sa vina vineri, ca iar urmeaza o scurta vacanta cu 1 mai

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput