Clubul nurorilor (41)
Raspunsuri - Pagina 4
bunicuta spune:
tot eu sunt
Nadia am o mare rugaminte la tine eu fiind o gospodina cu state vechi
dar doritoare de noi retete
poti sa-mi trimiti pe PM site-ul unde postezi retete
multam mult
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by marinarquote:
Originally posted by Raza de soare
AMR fix 5 saptamani pana la nunta
Raza ce putin mai ai........ si ce repede o sa treaca...
Ink o saptamana si intram in linie dreapta... sambata si duminik sa vezi nebunie, sa luam ultimele chestii, sa dam comanda tort, lumanari, buchete... alergat prin tot orasul...si chiar iesit din oras... aoleu! sapt viitoare mers la croitoreasa...apoi vine depusu' actelor... si stiu de pe acum k umblu de innebunesc dupa pantofi rosii...sau albi...k rochita de dimineata va fi alb-rosu...da' eu as vrea pantofi rosii...sexosi, cu bareta pe glezna...ehe, vise...
Foto
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
Andreea multa sanatate sotului-grija mare sa ai de tine mai ales pentru bb-am inteles ca bebelusul este o gimnasta in devenire-scumpa de ea.
Gimnasta e putin spus. Pe cat sunt eu de obosita, pe atat e ea de vioaie. Uneori am impresia ca vrea sa iasa prin burtica.
M-a sunat iubi si mi-a spus ca asistentele sunt ingrijorate ca daca nu le vin azi ceva medicamente nu mai au augumentin sa ii dea. Si nu se gaseste nici in farmacii pt ca este injectabil intravenos foarte puternic. Dar daca e asa, e si o parte buna a lucrurilor. Poate il lasa acasa. Sper sa ii scada VSH-ul. oricum azi nu i-au luat sange, asa ca abia maine daca ii recolteaza din nou sa vada care e starea lui.
Sun
Andreea 24+
POZE
SunSmile spune:
Fla delicata situatia(cunoscand circumstantele), DAR tu vrei sa-i ajuti sa aiba BB. Si numai pt gandul acesta trebuie sa ai puterea sa treci peste tot! Succes si tin pumnii stransi!
quote:
Originally posted by impreuna
Uf, neatza si de la mine ca nu credeam ca mai apuc sa va zic azi :)
Mi-au sosit musafirii, de fapt musafirul ca e singur (din pacate), ramane cateva zile pt investigatii medicale iar eu ma stresez ca fraiera, ce fac IO singura cu el? Umblam doar noi 2 pe la medici, peste tot, prin orash dc are chef sa-l scot...? Ca al meu sotz e la servici aproape toata ziua Saptamana trecuta a fost ok ca a venit cu sotia, da acuma...?
Flavia (sotie si mamica fericita)
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
fannna2003 spune:
buna fetelor!
de dimineata ma chinui sa intru dar de fiecare data intra cineva in birou si trebuie sa ies, ei bine se pare ca am reusit...acum sa va spun ce-am facut de Paste, well
in prima zi am fost la parintii mei(ne-am adunat cu totii a fosty o zi super obositoare ....dar ne-am simtit foarte bine si asta cred ca e cel mai important...imi parea rau ptr ca mama,nepotelele si cumnata erau racite si cele mici erau intoarese pe dos dar las ca-si revin ele si or sa fie din nou vioaie...
a doua zi am fost la sora sotului(era si ziua ei)unde ne-am distrat de minune, fiind cald am pus masa pe terasa si dai mancare si dans...nici nu prea i-am avut grija lui ala mic ca statea cand afara cu catelu(Sherkan-un pu8i de lup foarte jucaus de fapt e maricel ca are 4 luni) cand la calculator(de unde trebuia sa-l cam scot...daca ar fi dupa el ar sta toata ziua la PC)...seara am plecat acasa si ieri la job.
Cam atat am facut...dar m-am simtit minunat
pup norici
Nadia te-as ruga si eu ptr retete...ca-s pofticioasa....please
Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
impreuna spune:
Of, nici eu nu stiu cum sa ma ajutati, poate sustinere morala. Macar sa pot povesti cu cineva, pt ca prietenilor pe care-i am aici mi-e frica sa le spun, sa nu ma judece sau sa interpreteze gresit:(
Sotul meu e un scump, ma intelege, sustine, dar nu se poate invoi de la servici sa fie cu mine non-stop.
Ce ma streseaza mai tare e faptul ca "musafirul" meu e vizibil emotionat cand suntem doar noi 2 ...
sun stiu ce zici, ideea e buna, incerc sa ma concentrez doar la asta. Mi-am pus in miscare toti prietenii medici, ceea ce nici pt mine n-am facut, pt ca stiu ca e o situatie disperata. Sunt curioasa cate zile sta ...
si buni
Andreea multa sanatate sotului, sunt sigura ca se va face bine chiar daca mai dureaza cateva zile. bebelina sportiva, vad ca deja iti face program de noapte.
Alynutza ce fain ca v-ati istrat de Pasti, e super si la cheile Turzii, avem chiar locuri frumoase in jurul Clujului. Noi am fost la Tarnita, iar wk asta vrem sa mergem la Valea Ierii (acolo n-am fost niciodata) Spor la lucru
Raza ce de peripetii, vaz ca nu te-ai plictisit. Hai ca mai ai putin si scapi de bataile astea de cap. unde mergeti in luna de miere?
marina sper sa treaca durerea de cap, ca stiu cat chin inseamna asta... Pe mine ma doare aproape zilnic, am probleme de la curent si frig :(
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
quote:Chiar deloc! doar k pe la ai mei n-am ajuns.. rusine sa-mi fie! luna de miere? pai... facem bagajele, ne urcam in masina si...la prima intersectie ne hotaram unde mergem mai intai: mare, munte, Delta. In principiu, mare... dar nu se stie. Si dak avem chef si timp in 3 sapt, poate si turul tarii. Oricum, din tara nu plecam. La anu' ne facem curaj, dar acum nu. Mai intai sa schimbam masina si sa avem pasapoarte...
Raza ce de peripetii, vaz ca nu te-ai plictisit. Hai ca mai ai putin si scapi de bataile astea de cap. unde mergeti in luna de miere?
asta una... a doua, fix la o saptamana dupa nunta noastra, e posibil sa mergem la nunta prietenului care ne-a facut verighetele. Adik ramane sa vedem dak intrerupem hanimunu' 1 zi...
Foto
a.cicel spune:
quote:
Andreea multa sanatate sotului, sunt sigura ca se va face bine chiar daca mai dureaza cateva zile. bebelina sportiva, vad ca deja iti face program de noapte.
Pai chiar imi face program de noapte. Dar cred ca ii e dor si ei de tati. Ca nu a mai pupacit tati burtica de aproape 2 saptamani. Si noaptea nu o mangaie..iar eu nu pot sa tin locul lui.
Mult rabdare cu musafirul iti doresc. Si chiar daca e o situatie mai delicata, sper ca pana la urma rezultatele sa fie cele asteptate.
Andreea 24+
POZE
fannna2003 spune:
O tânără a mers la mama ei si a început să-i povestească despre greutătile vietii ei, spunându-i că viata e prea grea pentru ea. Nu stia cum să îsi trăiască viata si era gata să abandoneze. Era obosită de atâta luptă si conflicte. Imediat ce reusea să rezolve o problemă, altele apăreau imediat în calea ei.
Fără să-i spună nimic, mama ei a luat-o în bucătărie. A umplut trei vase cu apă si le-a pus pe aragaz. În scurt timp apa a început să fiarbă. În primul vas a pus niste morcovi, în al doilea niste ouă iar în al treilea niste boabe de cafea. Le-a lăsat să fiarbă în continuare, fără să spună nici o vorbă.
După aproximativ o jumătate de oră, a oprit focul. A pus morcovii într-o farfurie, ouăle în alta si cafeaua într-o cană S-a întors spre fiica ei si i-a zis:
- Spune-mi ce vezi?
- Morcovi, ouă si cafea, a spus ea.
Mama ei a luat-o mai aproape si i-a cerut să ia un morcov în mână ca să vadă cum este. Ea a luat morcovul si a constatat că e moale. Apoi, i-a cerut să ia un ou. L-a luat, l-a decojit si a constatat că era un ou fiert foarte tare. În cele din urmă, mama i-a cerut să guste din cafea. A gustat si a zâmbit cu plăcere când a simtit aroma plăcută. În final, fiica contrariată a întrebat:
- Ce înseamnă toate astea mamă?
Mama ei i-a explicat că fiecare din aceste trei obiecte au avut de a face cu acelasi eveniment, cu aceeasi problemă, au fost puse în apă fiartă.
Dacă initial morcovul era tare si puternic, după ce a fiert a devenit moale si slab.
Dacă initial oul era fragil, cu coajă subtire care tinea lichidul în interior, acum a devenit tare.
Dacă initial boabele de cafea era separate, acum au devenit un amalgam. Însă
au schimbat ceva, au schimbat apa în care au fiert...
- Care dintre ele esti tu? si-a întrebat mama fiica. Când problemele bat la usa ta, cum răspunzi? Esti ca un morcov, ca un ou, sau ca si cafeaua?
Oare cum sunt eu? Sunt eu morcovul care pare tare, însă în probleme devine slab, moale si îsi pierde puterea?
Sunt eu oul care începe cu o inimă maleabilă dar care în probleme s-a schimbat? Poate că am avut o inimă bună, însă suferinta, moartea, relatiile rupte, problemele financiare, sau alte probleme mi-au făcut inima de piatră?
Sau sunt o boabă de cafea? Ea de fapt a schimbat apa care adus durerea, însă prin fierbere cafeaua a lăsat o mireasmă si gust plăcut.
Dacă esti ca si o boabă de cafea, când lucrurile încep să meargă rău, tu folosesti si acel prilej pentru a avea rezultate bune si să schimbi situatia din jurul tău.
Când treci prin momente întunecate si problemele par tot mai grele, reusesti să te ridici la un alt nivel? Cum faci fată problemelor? Esti un morcov, un ou sau o boabă de cafea?
Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
a.cicel spune:
Fana povestioara ta m-a pus pe ganduri. Chiar nu stiu in care din cele 3 ma regasesc. Poate cate putin din fiecare?
Andreea 24+
POZE