Clubul nurorilor (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
cred ca numai eu bantui pe aici la ora asta. Sunt asa de suparata. Aveam sperante ca poate azi il lasa pe iubi acasa. Avand in vedere si faptul ca nu mai au augumentin in spital ca sa ii dea. Ii dadeau 2 fiole deodata. Ei bine, aseara cand i-au dat ultima doza care era in spital a intrebat asistenta ce se va intampla de maine. Il trece pe ampicilina. Nici macar nu e programat sa ii faca analizele la sange sa vada daca i-a scazut vsh-ul. Doctorita nu e normala. De la ora 8 jumate de cand mi-a spus plang continuu. Sunt sanse foarte mici sa il lase saptamana asta acasa. Daca l-a trecut pe ampicilina, ii mai dau si din asta cel putin o saptamana. Eu nu mai am puterea sa merg la el. Mai mult rau imi fac stand pe holul spitalului o ora cu el, si apoi acasa, singura. Nu mai pot si nu mai vreau. M-am saturat. Nici pe forum nu mai am puterea sa intru. Credeti-ma ca de cand e in spital mi-am consumat toata energia avand grija de el. Il iubesc din tot sufletul. Il vreau acasa langa mine. Nu m-a interesat ce se intampla cu mine. Am intrat 2 saptamani in acel spital de boli infectioase pe riscul meu. Nu m-am gandit nici la mine, nici la bebelina. M-am gandit doar la iubi care are nevoie de mine. Dar nu mai pot. Sunt cu psihicul la pamant.
Va pup pe toate si va multimesc pentru vorbele de incurajare. Sa aveti grija de voi si de sanatatea voastra si a celor dragi voua. Nu ignorati niciodata o banala raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi faina va doresc! Si cu bucurie mare la final, pentru cine e microbista!
Andreea....offffffffffffffff....nu mai am cuvinte! Sunt aici...pt orice!
Pup

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neata!Noi ne pregetim sa plecam la Bacau....asa ca ne auzim diseara.
Andreea, imi pare rau pt ce ti se intampla, dar noi toate suntem alaturi de tine iubita.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pagina 2? Nuuuu....nu-i frumos! Hai trezireaaa!
Fla tu ce faci? Hai ca azi avem o zi mareeeee!
Fetele?

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fetelor

va doresc o zi placuta si .......... HAI STEAUA!!!

Andreiasule te rog mult sa te mai linistesti, sa nu mai plangi ca sa nu o superi si pe bebelina. Sunt sigura ca iubi al tau nu vrea sa te imbolnavesti si tu sau bb. Pup fata.

Fla azi ce mai faci?? cum te mai simti???

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza dragelor!

Andreea, imi pare rau ca treci prin atatea. Sper din tot sufletul sa se termine cu bine, te inteleg ce simti si e normal sa-ti vrei sotzul acasa langa tine.

Nadia, sunt uituca rau, tot am vrut sa te rog sa-mi trimiti si mie pe PM retetele tale de placinta cu pui si cordon bleu (sper ca asa se scrie). mersic anticipat.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

Andreiasule te rog mult sa te mai linistesti, sa nu mai plangi ca sa nu o superi si pe bebelina. Sunt sigura ca iubi al tau nu vrea sa te imbolnavesti si tu sau bb. Pup fata.

Subscriu!!!
'mneata, fete dragi!

AMR 1 luna si 6 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neatza si de la mine!!
corina azi vi la Bacau?wawww...daca stiam poate reuseam sa ma invoiesc sa ne intalnim...asa vi la mine in oras si eu nu-s acasa
andreea noi suntem alaturi de tine(chiar daca virtual)dar te rugam fi mai optimista si ai grija de tine

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by fannna2003
wawww...daca

fanna!

AMR 1 luna si 6 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai fetelor am niste nervi, abea merge net-ul asta, bine ca a deschis DC-ul pt ca alte pagini nu vrea.
Offfffff

HAI STEAUA!!!

marina

pozici

Mergi la inceput