Clubul nurorilor (41)
Raspunsuri - Pagina 12
SunSmile spune:
Flaviaaaa? Flaviaaaaa? Mai iubita, tu nu vezi ca-s disperata si am nevoie de tine?
Dub dub dub tara rap tap tap....
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
camelia72 spune:
Salut fetele!
Haide Steaua...trebuie sa castigam...Hai baietii...!
Fla,oricand cu multa placere,fruntea sus,ai o familie minunata si trebuie sa fii fericita,nu stresata!Inteleg perfect starea in care te afli... fata sa treaca repede!
Andreea,gandeste pozitiv,poate intrebi dr. daca nu se poate sa faca acele injectii si acasa,gasesti pe cineva sa i le faca,va fi mai usor si pt. tine si pt. iubi!
Felicitari sotilor Corinei si Florinei...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
bunicuta spune:
Neata si din partea mea
Nadia am primit mesajele- multumesc mult de tot stiam site-ul dar nu am facut legatura cu tine-vreau sa incerc Sambata Cordon Bleu mi se pare super usor si apoi placinta-multam inca odata ma bucur ca sunt retete usoare si rapide de facut-
Andreea am eu asa un feeling ca aseara s-au terminat cele rele- -capul sus -trebuie sa rezisti-chiar daca e greu dar gandeste-te ce fericita esti ca o sa ai o fetita ,ca ai un sot minunat.
si sa stii draga mea ca femeile sunt mult mai rezistente si curajoase decit barbatii-
Referitor la medic si diagnostic- o infectie urinara nu cred ca se constata prin palpare-trebuie analize- sfatul meu incearca si la alt medic ( nu ai un ginecolog bun care sa te indrume? )vorba Flaviei medicii sunt si ei oameni si din pacate mai si gresesc.
Sanatate multa si mult curaj
Sper ca nu te-am plictisit cu sfaturile mele dar incerc sa-ti insuflu din curajul si puterea mea-am avut si eu si am inca multe, multe probleme dar nu ma las si merg mai departe.
Sun-ule astazi tinem pumnii pentru STEAUA- speram sa se califice si
pentru asta.
o zi buna tuturor.
boeru spune:
Buna de dimineata fetele!
Andreea trebuie sa te cert! Ce inseamna asta ca nu te-ai gandit la bb-lina? Sotul tau o sa se faca bine! O sa treaca si asta si stiu ca il iubesti dar nu dramatiza, te rog. Nu te supara pe mine dar cred ca este spre bine si tu esti terminata de griji si de nervi. Mai, mai sa te calce masina! Calmeaza-te ca nu faci nimanui bine si daca te vede si el asa mai rau ii faci. Inca o data sper sa nu te superi pe mine
Multumesc de aprecieri pentru sotul meu drag fetele, merita, mai ales ca inainte de asta nu mai era deloc multumit de statutul lui profesional dar acum parca e o furnicuta, ii place ce face.
Pup la microbiste! Sun-ule, mama eu numai la asta ma gandesc asa ca o sa va rog sa ma scuzati si pe mine de ce mai zic astazi ca sunt infirbantata!
Hai Steaua!!!
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
Raza de soare spune:
Bleah! Tocmai m-a anuntat 1 coleg k "are nunta+botez la o sapt dupa nunta mea"; sincer, nu ma asteptam sa sara "gata, venim", k n-avem mari legaturi (eu-s secretara bossului mare, n-au tangente cu mine), dar... bine k nu i-am pus pe lista cu "vin sigur". Asta inseamna k toti se vor fofila.. eh, mare branza! dak asta inseamna sa nu vina sefa it's fine with me!
AMR 1 luna si 6 zile pana la nunta
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by boeru
Mai, mai sa te calce masina! Calmeaza-te ca nu faci nimanui bine
Cred k ai spus totul, asa cum gandim toate.
AMR 1 luna si 6 zile pana la nunta
Foto
SunSmile spune:
Cherry iubita tu pe unde umbli?
Flori stiu ca si tu esti zombie! Dar trebuie sa fie bine,nu?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
fannna2003 spune:
ce mai fac fetele?
NADIA poate nu ma uiti cu reteta, pup fata dulce
SUNULE NEAMULE-S&N FORTZA STEAUAdiscutam azi cu sotul in masina despre STEAUA si ma intreaba:
-De cand esti microbista draga?...in sfarsit ma pot uita in liniste la meci diseara ca vad ca te intereseaza...
uite asa neamule am mai gasit un punct comun cu husbandul.
FELICITARI PTR TOTI SOTII NOSTRII!!!
Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
SunSmile spune:
Deci i-am facut un bine si neamului sotz! Pana la urma paranoia si zapaceala mea mai face si bine! Iupiiii
Fla totusi unde esti???
quote:
Originally posted by fannna2003
ce mai fac fetele?
NADIA poate nu ma uiti cu reteta, pup fata dulce
SUNULE NEAMULE-S&N FORTZA STEAUAdiscutam azi cu sotul in masina despre STEAUA si ma intreaba:
-De cand esti microbista draga?...in sfarsit ma pot uita in liniste la meci diseara ca vad ca te intereseaza...
uite asa neamule am mai gasit un punct comun cu husbandul.
FELICITARI PTR TOTI SOTII NOSTRII!!!
Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
olim spune:
Salutare dragelor.
Abia am reusit sa citesc cate ceva, ca ati scrias de mama focului.
HAI STEAUA!