Bebelusi de sept-oct 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 5
mihairi spune:
HRISTOS A INVIAT!
Anto, Mary si Ioana, multumim ca ne-ati admirat. Pupici
Iustin e suparat rau cu dintii lui. Maraie toata ziua si astazi n-a dormit decat o jumatate de ora. N-a vrut sa doarma nici afara, nici in casa. I-am dat 2,5ml de Nurofen, iar maine trebuie sa cumpar neaparat Calgel ca Dentinox-ul nu prea are efect. La Ciprian n-am avut probleme cu dintii, dar ii dadeam numai cu Calgel.
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
ege spune:
fetelor sunt f suparata.azi am fost cu ege la un medic pediatru pe care mi l-a recomandat medicul meu ginecolog.mi-a placut de ea.m-a intrebat mai multe chestii,a controlat-o pe ege de sus pana jos si mi-a zis ca are un inceput de rahitism.mi-a mai zis ca nu i s-a inchis fontanela.mi-a dat trimitere sa-i fac analize,adica hemograma ii trebuie ei(tr sa ii ia sange din deget),dar a zis ca daca poate asistenta sa-i gaseasca vena poate sa-i ia din vena si asa facem mai multe analize ca calcemia,side...tr sa-i fac si exudat.sa vedem ce o sa facem maine.mi-a zxis sa ma duc si la un orlist sa ne consulte,pt ca crede ca are un inceput de otita si faringita.
asa ca fetelor,a mai facut careva analize de sange din vena??
va dATi seama,ca parca mi-a cazut o piatra-n cap cand am auzit de rahitism????
tr sa luam 6 pic vigantol si 5 ml ca gluconic /zi timp de 1 luna.
aaa si sa nu uit.tr neaparat sa schimba-ti vigantolul la 1 luna,max 1 luna jumate.eu il schimbam dar....
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
b_irina_c spune:
Bianca eu ii fac compot de mere si pere. Fara zahar. Cand le "mixez" pun 1 masura de cereale cu fructe sau branzica sau nimic . Le papa Vladut oricum..
ege sanatate micutei Ege. Mie mi se pare ca i-a gasit cam multe dintr-o data. Sa nu patesti si tu ca Marlena (daca mai tii minte ca si pe ea a pus-o pe jar degeaba nu mai stiu ce medic).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Am citit aici despre multe abilitati ale bbilor. Sunt asa multi ca le-am pirdut sirul. si si la mai mare si mai multe si variate miscari.
Si sa nu treaca ziua fara sa-i felicit si eu pe sarbatoriti: Miruna, Victor, Vlad Ioan, Elena Noelia sa cresteti mari, cuminti, sanatosi, norocosi ca frumosi sunteti!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
ege spune:
irina,
stau ca pe jar.offf...si ea e cam maraita
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
BiuMil spune:
merci hilde de atentionare. o sa facem si noi o vizita la Dr daca nu se amelioreaza pana maine.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
miflore spune:
Hello fetele!
Repede, repede, pana in ora 12 sa urez si eu
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!
Mirunica, Victor, Vlad si ELena!!!!!!
Ioana, sa nu-mi spui ca Mirunica merge singura!!! Sau da?
Nanadana, Antoine e un scump!!! Azi m-am uitat din nou la pozele lui!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
RalucaCostiurin spune:
Ioana, multumesc de raspuns; mi se strange inima sa aud de un alt copilas cu problema asta! statisticile zic ca ar fi rara, 1/10000 bebelusi... a intrebat-o oftalmoloaga daca in timpul sarcinii a fost expusa la vreo sursa de radiatie, ba chiar a intrebat-o daca a fost in Ucraina sau Bulgaria! te apuca groaza ce de efecte au nuclearele astea! ea n-a fost, bineinteles, oare sa fie un risc la FIV?!
macar ii voi spune colegei mele ca exista o sansa sa nu ii fie afectata vederea copilului!! Al ei are 8 luni jumatate. Te rog mult, daca poti sa vorbesti cu ea, poate afli la ce dr este?
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
miflore spune:
Ruxandra, felicitari pentru Matei!!! De-acum chiar ca trebuie sa fii cu okii-n patru, sa nu fuga dupa vreo fata!
Simona8004, las' ca trece timpul repede si vine sotiorul!!! Frumoasa-i Maia, am vazut pozele! Ai pus-o pe masa in bucatarie? Si mare atentie, Antoine e dat!!!
Deeapui, felicitari pentru iepurasul de Paste!
Ramona, Maria!!! Ce de stie!!! V-asteptam la tara, poate te cuplezi cu Ioana si veniti impreuna!!!
Irina, cum e sa dormi toata noaptea?
Ioana, acum m-am uitat pe site-ul TCM; a plecat sotul? ca vreau si eu o masina de spalat vase! Glumesc, bineinteles!
Dar chiar am vazut acolo o masina d-asta de dimensiuni mici, ca eu de altfel n-am loc in bucatarie pt. una mare; interesting!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI