Bebelusi de sept-oct 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 4
BiuMil spune:
Irina, nu te-am mai prins pe YM...stiu ca tu faci compot de mere. pui si zahar in el?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Raluca, imi pare foarte rau, din pacate nu stiu nume de somitati in domeniul respectiv. Poate Alina sa stie. Chiar, mama Anyei, pe unde esti?
Fetele din trupa Calapod, eu am nr. de mobil al ei, daca il vrea cineva sa-mi zica.
Simo, Matei cica s-a ridicat in picioare saptamana trecuta, doar de vreo 2 ori, deci poate dar nu vrea, deocamdata e foarte interesant sa patruleze asa, iar in pat nu prea ajunge sa se agate sa se traga in sus.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Cuco stai calma ca si noi raportam exact aceleasi progrese. Cred ca avem 2 copii mai puturosi. In schimb da semne ca ar vrea sa mearga de-a busilea, in picioare nu sta decat tinut de sub brat iar in fund parca e pedepsit asa se agita pana ajunge pe spate. Azi insa a reusit si a picat din pat, sa traiasca si sper sa nu mai repete! Oricum asa ma plangeam si acum cateva luni si am observat ca ajunge si Vlad sa faca tot ce fac ceilalti copii dar in ritmul lui asa ca nu avem de ce ne panica!
Ioana noi am luat polly cu noi si i-am scos picioarele ca sa incape mai bine in masina si l-am strans la maxim. Insa am uitat masuta asa ca l-am carat ca sa aibe copilul de unde arunca mancarea pe el.
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Si ca sa nu uit azi e ultima zi cand mai iau anticonceptionale, sunt prea grele pentru capul meu. Nu cred ca a existat sa le iau la aceeasi ora basca uneori am uitat sa le iau 2 zile la rand, nu mai spun ca imi creaza si un handicap psihic ca tot uit sa le iau ca atare ma reprofilez pe alte metode. Si daca am ramas insarcinata luna asta din cauza pastilelor, o sa ma inscriu la odisee. Oricum se pare ca in cazul meu, aceste pastile sunt cu risc imens, hehe!
Deni & Vlad 28 sept 2005
nanadana spune:
BiuMil eu de acolo sint din Zarneti si conoastem "Plaiul foii" ,cite 1mai si 23august am mai facut pe acolo ,mi_a aduce aminte de vremurile tinereti
Deea dragalas Alex
poze
BiuMil spune:
super nanadana....imi place zona aia si cabana si parcul!am fost de multe ori!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
anya spune:
Bine v-ati intors din calatorii! Si Hristos a inviat!
Am si eu o intrebare... la 6 luni se face Infanrix hexa, nu? Ca astia de la Medicover nu-l au decat pe cel simplu si trebuie sa intep copilul peste 2 zile. Oare pe unde s-o mai gasi cel hexa?
multam,
Gina M spune:
Buna Mamicilor,
Am ceva timp si m-am gandit sa ma opresc sa va mai scriu cateva randuri.
Ultima data cand am intrat daca va mai amintiti, va intrebam de ceva tratamente de imbunatatirea lactatiei.
Ei bine, in cele din urma am intrat si eu in posesia renumitului "Fenugreek".
Am inceput administrarea,iar dupa patru pastile/zile in loc de rezultate favorabile am ajuns la urgenta.
M-am ales cu o alergie puternica ce imi va fi pentru totdeauna invatare de minte.
Amanunte nu va dau ca va sperii.
Imi amintesc faptul ca erati mai multe interesate de acest tratament...
Indemnul meu pentru voi este sa:Nu luati acest medicament fara avizul medicului!
Asa s-a facut ca am terminat-o definitiv cu alaptatul.
Acum starea sanatatii mi s-a remediat,si totul merge mult mai bine in aceasta privinta.
Micuta noastra Jessica face progrese uimitoare.
Daca inainte doar se rostogolea,la sase luni si jumatate s-a ridicat in patru "labe",a inceput sa se deplaseze,iar mai nou se ridica singura in fundulet si ii place sa stea astfel marea majoritate a timpului explorandu-si jucariile.
Am pus ceva poze cu acest start frumos sa o vedeti si voi
In cateva zile o sa faca 7 luni ,si parca nu-mi vine sa cred ca timpul a trecut asa repede...
Ca ieri parca faceam galerie primelor fete de pe lista care trebuia sa nasca (Onuta,Ioana,LiaMia,b_irina_c,...etc),iar acum cand ma uit la pozele bebelusilor parca nu-mi vine a crede ca timpul zboara cu o asa mare viteza!!!
In ceea ce priveste sarbatoarea Pastelui,noi am sarbatorit-o cu o saptamana inaintea celui Ortodox.
Am fot la biserica iar apoi am petrecut momente deosebite in mijlocul familiei.
Cam atat despre noi deocamdata.Va las cu un ca ma striga responsabilitatile.Pe curand.
POZE NOI
mihairi spune:
Miruna
Victor
Vlad Ioan
Elena Noelia
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
Hildegard spune:
Buna seara,
BiuMil, la noi tot asa a fost a inceput cu muci ...si nu se mai terminau. Nu stiu cum sunteti acuma la cap. asta dar noua dr. ne-a zis dupa vreo 4 zile in care mucii nu se mai terminau, sa luam Sumetrolim. Cica a fost rinita acuta. Asa ca vezi ce faci. N-a trecut nici cu Vibrocyl. Bineinteles e bun si Karvol care se pune la noapte in batista si se leaga de patul copilului.
Ioana, sii noi am dus polly cu noi dar sa sti ca s-a umplut portbagajul masinii. am mers incarcati tare.
in rest...Stefan se ridica in 4 labe si se rostogoleste de numa...
Si se ridica cu capul de jos, ca ma omoara, vrea tot timpul sus: si in carucior, si in pat. Numai cand doarme ii place jos.
Doarme si pe burta. In marea partea sta pe burta si se joaca.
Isi ridica fundul sus de tot si se sprijina pe varfuri. E tare haios.
baga in gurita tot ce apuca....saliveaza muuult de tot. Asteptam dintisorii!!!
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter