Mamici de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Banuiesc ca este vb de fertilitate si cu ro la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Chiara, site-ul se numeste infertilitate.ro cu www in fata. Dupa ce intri acolo, vezi ca este sectiunea de nasteri.

Bulinutzo, dar tu chiar esti ghinionista rau! Vezi ca durerea aia pe care o ai s-ar putea sa fie o intindere musculara. Nu e grav, si eu am avut de vreo doua ori, numai ca doareeeee, ceva de speriat. Si trece si destul de greu, in vreo doua saptamani. Nu vreau sa te sperii, doar sa-ti zic ca nu e grav, dar doare. Eu atunci nu eram insarcinata si am luat nurofen la greu, plus un unguent impotriva durerii, nu mai retin acum numele, dar oricum nu te ajuta, ca tu nu ai voie sa iei nimic. Dar stai linistita ca nu are ce sa fie grav. Eventual intreaba-l pe dr. ginecolog daca poti sa te ungi cu ceva.

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Situl e in constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by Sabana

Ioana gynozol sunt ovule. da sunt permise in sarcina. ideea e ca sunt cammari si eu nu mi-am mai pus de ceva vreme. cum nu suport nimic acoloinauntru nu stiu daca o sa le pot suporta si pe astea. mai bine intreaba-l pe medicul tau, stie el mai bine ce sa iti dea. candida asta e destul de pacatoasa.

Dap, ma duc pe 8 mai si o sa il intreb pe dr ce sa iau/pun, sper sa nu se agraveze pana atunci...

Cristina +29 si Luca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bulinuta27

Cristina-Ioana, iulenuca multumesc mult de incurajari fetelor dar azi chiar am o zi super proasta...simt asa ca-mi vine sa-mi iau campii...stiu ca totul e cu un super scop dar cand vad ca totul parca e impotriva......imi odresc atat de mult sa fie bb bine...nu vreau sa ma gandesc la nimic rau...dar nu imi iese
Sabana si eu iau 4 magneziu pe zi si tot degeaba tot mi se face rau...
Cristina-ana la coltea le-am facut si eu dimineata...la o dr foarte draguta la care m-a trimis dr T..si ea mi-a spus ca exista tratament si etc dar ce am citit eu pe net: moarte materna si fetala, avort in trim 2 si 3 etc...sunt ingrozita pur si simplu

acum ma simt binisor...o usoara ameteala si durerea de coaste care m-a terminta: nu v-am spus....saptamana trecuta m-am inecat puternic cu apa si am tusit atat de tare pana cand am simtit o ruptura in partea stanga sub coaste...nu am bagat in seama pre tare...durerea a persistat si se agraveaza din ce in ce mai rua...nu mai pot sa stau pe stanga deloc...nici sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta...am niste dureri groaznicie zici ca se rupe ceva...am fost ieri seara la spital si m-a vazut o dr care dupa ce a urlat la mine ca de ce am stat asa mi-a zis ca oricum nu are ce sa-mi faca asa ca sa suport ca radiografie nu se poate face sa vedem ce-i acolo si in concluzie asta e trebuie sa suport......o sa suport desi sunt chiauna ca nu dorm dar oare ar putea fi ceva nasol? nu stiu...chiar sunt cam la pamant azi

va pup

bulinuta 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Buli, vreau si io sa stiu cand o sa il lasi naibii de serviciu,ha? Tu insisti sa iti iei bataitza, nu iti ajung alea cate le ai, mai vrei si bataitza?

Cristina +29 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ma scuzati...nu m-am gandit ca-i reclama..daca vrei iti pot trimite pe PM...ma scuzati din nou

bulinuta 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Cristina-Ioana imi accept bataita dar crede-ma ca daca as sta acasa singura acum m-as da cu capul de pereti...nu cred ca pot sa stau singura...sincera sa fiu mi-e si frica...sa nu mi se faca iar rau...ufff si al meu trebuie sa plece maine in delegatie 3 zile asa ca probabil o sa merg la mama...
cristina-ana m-am mai linistit daca spui ca nu-i grav...o sa soport ce sa fac...dar numa sa stiu ca nu-i face lui rau sau ca nu se agraveaza...

va pup

bulinuta 25+

Mergi la inceput

Buli iubita si eu stau singura toata ziua pana vine sotul, dar crede-ma ca e altceva sa te poti intinde cand te simti rau, mai faci nani, mai citesti ceva, mai casti gura la tv, iti mai tinem noi de urat...acum e frumu afara, mai iesi la o plimbarica...numai sa ai grija de tine si de bb...

Cristina +29 si Luca

Mergi la inceput

Un'e ati disparut cu toatele?
Am ramas singura p-aici?
Hmmm, pai atunci ma duc si eu p-afara la aer si soare

Cristina +29 si Luca

Mergi la inceput

Cristina-Ioana tu ai dreptate intr-un fel...dar eu nu prea pot sa stau singurica...dar uite acum plec spre casa...sunt cuminte..nu mai stau foarte mult la servici...plec devreme...ma duc sa mai rezolv niste probleme si pe urma acasa in pat...il astept pe iubi sa vie sa ma mai destinda...ufff.
va pup mult fetele si vb maine

bulinuta 25+

Mergi la inceput