Mamici de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Kehleyr, m-am lamurit, inca un motiv in plus sa vreau cezariana.......nu dati cu pietre, fetelor, vorbesc doar pt mine

Cristina +29 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

fetelor, si mie mi-e tare frica de treaba asta cu circulara de cordon. maine o sa il intreb pe doctor ce e cu ea si cum se poate rezolva daca apare. si daca o putem preveni cumva, desi ma cam indoiesc.

sabana, tu ai auzit de undeva ca daca bb e cu capul in jos nu ar mai pati asa ceva? ca as sta si eu ceva mai linistita, ca la ultimul control, acum 2 saptamani, bb meu era aproape cu capul in jos si trag nadejde ca pana acum poate s-a intors de tot.

si poate stie cineva de la ce varsta a sarcinii incepe sa devina o problema circulara asta. adica de la ce varsta i se poate incolaci sau devine periculos daca i se incolaceste. ca ma gandesc ca daca l-ar vedea asa acum, oricum nu prea ar avea ce sa ii faca, fiind inca prea mic ca sa il scoata. fetele de la mamici de martie-aprilie in ce saptamana si-au pierdut puiutul? eu mai bine nu ma mai uit sa vad ce nenorociri au mai patit altele, ca iar ma apuca tot felul de idei si de stresuri, si am deja destule.

luiza 28+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cristinico, sora mea de paranoia, felicitari pentru sapt.31...ce maricica esti...ufff eu sunt mai in urma....
Mda, de-asta ma stresam si eu, ca am inteles ca pb pot surveni cand bb este inca in burtik, nu numai la nastere, ca eu oricum sunt chitita pe cezariana...dar si asa, cred ca ar tb sa se vada la eco, asa cum zicea Kehleyr, la o eco mai tarzior, ca acum el se tot misca si invarte...vreau sa-ti spun ca bebelul meu la fiecare eco se juca si infasura in cordon si imi tot da dusuri d-astea reci...

Cristina +29 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Bulinutzo, treaba cu trombofilia nu e de joaca, insa vestea buna e ca exista tratament eficace si nu patzesti nimic nici tu nici bebe. Asa ca fa-ti mai repede analizele alea si vezi cum stai. Dar in nici un caz sa nu le faci la Fundeni, ca aia dau rezultate eronate. Si mie imi iesise la Fundeni ca am asa ceva si trebuie sa fac injectii cu Clexane toata sarcina, dar le-am refacut la Coltea, si a iesit ca nu am nimic. Multa bafta, si mai lasa odata serviciul ala!!!!!

Kehleyr, unde se fac cursurile astea de respiratie? Eu am citit pe site-ul dr.T despre tipurile de respiratie din timpul nasterii si m-am mai lamurit cit de cit. Am incercat sa le aplic in momentul cind am contractiile mele obisnuite, dar nu prea a mers, ca asa cum ziceam si mai inainte, in momentul ala mi se taie orice fel de respiratie si simt ca ma sufoc.

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana
Kehleyr, unde se fac cursurile astea de respiratie? Eu am citit pe site-ul dr.T despre tipurile de respiratie din timpul nasterii si m-am mai lamurit cit de cit. Am incercat sa le aplic in momentul cind am contractiile mele obisnuite, dar nu prea a mers, ca asa cum ziceam si mai inainte, in momentul ala mi se taie orice fel de respiratie si simt ca ma sufoc.

Noua ne-a explicat cate ceva la Scoala Parintilor aceea de la Municipal, in sedinta despre nastere (la prima mea sarcina). Nu stiu daca exista cursuri specializate ca in strainatate (cum vezi in filme), dar ma gandesc ca ar trebui. Parca Muuh mergea la niste cursuri prenatale la www.activecenter.ro/" target="_blank">Active Center, poate iti spune ea mai multe sau poate te interesezi chiar la ei. Daca nu ma insel una dintre cele mai pricepute moase din Bucuresti, Vania Limban, care era pe vremuri la Municipal dar acum nu stiu daca mai este, tine cursuri acolo. Eu nascand cu cezariana nu mai sunt la curent...

Kehleyr 29 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ioana asa vreau sa nasc natural fara epidurala. crezi ca daca am epidurala nu mor? mie oricum mi-e frica ca mor, ca imi cedeaza inima si de la anestezie si in orice situatie. de aceea ma voi si duce la un cardiolog sa vedem daca e paranoia sau daca e pe bune. Eu nu sunt adepra epiduralei datorita faptului ca se pot bloca contractiile si exista riscul sa ti-l scoata pe bebe cu forcepsul. Mai ales dupa faza pe care a patit-o prietena mea, chiar nici nu vreau sa aud.
Cristina dai tu nu stiu cati bani, important este ca acel medic sa si vada sau ma rog sa vrea sa vada circulara. Ca sunt multi idioti pe lumea asta. Nu vreau sa va sperii dar eu o am pe tipa asta patita la Giulesti.
Amabella nu mi-a spus nimeni ca daca e cu capul in jos nu poate avea cordonul in jurul gatului, m-am gandit eu asa de la mine putere ca ar fi logic. Acum nu stiu ce sa zic. O sa o intreb si eu pe dr mea sa vedem ce zice. CAnd ar trebui sa imi mai fac o eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Cristina-Ioana, iulenuca multumesc mult de incurajari fetelor dar azi chiar am o zi super proasta...simt asa ca-mi vine sa-mi iau campii...stiu ca totul e cu un super scop dar cand vad ca totul parca e impotriva......imi odresc atat de mult sa fie bb bine...nu vreau sa ma gandesc la nimic rau...dar nu imi iese
Sabana si eu iau 4 magneziu pe zi si tot degeaba tot mi se face rau...
Cristina-ana la coltea le-am facut si eu dimineata...la o dr foarte draguta la care m-a trimis dr T..si ea mi-a spus ca exista tratament si etc dar ce am citit eu pe net: moarte materna si fetala, avort in trim 2 si 3 etc...sunt ingrozita pur si simplu

acum ma simt binisor...o usoara ameteala si durerea de coaste care m-a terminta: nu v-am spus....saptamana trecuta m-am inecat puternic cu apa si am tusit atat de tare pana cand am simtit o ruptura in partea stanga sub coaste...nu am bagat in seama pre tare...durerea a persistat si se agraveaza din ce in ce mai rua...nu mai pot sa stau pe stanga deloc...nici sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta...am niste dureri groaznicie zici ca se rupe ceva...am fost ieri seara la spital si m-a vazut o dr care dupa ce a urlat la mine ca de ce am stat asa mi-a zis ca oricum nu are ce sa-mi faca asa ca sa suport ca radiografie nu se poate face sa vedem ce-i acolo si in concluzie asta e trebuie sa suport......o sa suport desi sunt chiauna ca nu dorm dar oare ar putea fi ceva nasol? nu stiu...chiar sunt cam la pamant azi

va pup

bulinuta 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ioana gynozol sunt ovule. da sunt permise in sarcina. ideea e ca sunt cammari si eu nu mi-am mai pus de ceva vreme. cum nu suport nimic acoloinauntru nu stiu daca o sa le pot suporta si pe astea. mai bine intreaba-l pe medicul tau, stie el mai bine ce sa iti dea. candida asta e destul de pacatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Cristina_ana, imi spui si mie unde este site-ul doctorului T. , unde ziceai ca ai citit despre respiratii?
Chiara 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

chiara uite asta este situl dr T: http://reclama/
intri la intrebari si dai cautare dupa ce iti trebuie tie...sper sa gasesti

bulinuta 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput