Mamici de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna dimineata fetele!

Pika-Pika La Multi Ani pt sotzul tau! Sa fie fericit alaturi de tine si baby!
Pumpkin da vad ca te-ai pregatit de meci!
Si noi vroiam sa mergem, dar cum eu sunt cu burtica stam cumintzei la tv. Si i-am zis lui Flo daca vrea sa mearga cu prietenii lui poate merge ca nu ma supar, dar el a zis ca nu ma lasa singurica. Data viitoare sigur mergem o luam si pe baby ca o face tati stelista.
Eu azi mi-am facut program de bucatarie de dim: coc vinete sa fac niste salata de vinete si fac si niste varza cu ciolan si plus fac si o prajitura. Ca am din Ro din alea de la dr oetker, cartitza din aia am mai facut acu incerc cealalta reteta, Kilimandjaro. Sa vedem ce o iesi.
Cornelia vai liliac!!! Eu aveam in gradina in ro sunt innebunita dupa el aveam si mov si alb batut. Aici nu este.
Letitzia esti simpatica tare la faza cu dinamo!

Gata fetele va pup pe toate, fug la bucatarie!

Fortza Steaua!!!

PS Mai stiti ceva de Valentina?

------------------------
24+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Ce frumoasa scena de familie mai Cornelia. De-abia astept sa treaca timpul sa stau si eu cu fiimea la masa - dar mai am muuuult pana atunci. Noi o sa fim doua capritze si un tzap :))

Pika - Pika pupal pe sotzul tau din partea mea. La multzi ani!!! Ce cadou ii iei?

HAI BAIETZII HAIDE STEAUA

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Letitzia, si eu eram dinamovista, locuiesc la 5 minute de Stadionul Dinamo, dar recunosc ca stelistii sunt mai buni ! Si acum au nevoie de incurajarile noastre, ca doar suntem romani si mandri cand o echipa de-a noastra ajunge asa departe.

Miky 30+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
NEW Album intalnire 15 aprilie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Neata la burticute...iata-ma din nou la treaba ...
Cristina-Ioana ma speriasem ca nu te vedeam domle'...pup fata...ce bine de tine ca te plimbi toata ziua si te simti bine...bravo...asa te vreau
iulenuca...mei...cum ai uitat tu lucru asa important? felicitari ptr bb sanatos si ptr ca nu-i creezi probleme lui dr T: ca il termin io definitiv
Pika-Pika felicitari ptr sotul tau... sa-ti traiasca si sa fie sanatos...
fetelor io iar am comis-o asta-noapte...ufff iar tensiune 14 iar nu am dormit decat fre-o 2 ore ca nu pot sa stau in pat decat pe spate si asa ma sufoc...nu stiu ce sa mai fac...nu-mi vine sa-l sun nici pe dr ptr ca am inteles ca cu coasta/muschiul asta nu au ce sa-mi faca si nu stiu ce sa mai fac am intrat intr-un cerc vicios si nu stiu cum sa ies...imi vine sa plang tot timpul...sunt ametita...nu stiu ce sa fac si cu tensiunea asta...in pat nu pot sta...nu stiu ce sa mai zic

pup fetele

bulinuta 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Buna fetelor...ca de cand nu v-am vazut multa vreme a trecut .

Cornelia felicitari pt.aniversare, la cat mai multe si casa de piatra in continuare !

Iulenca, sotul tau e de belea. La mine a fost pe dos. Adica husband l-a intrebat pe dr.Nayel daca avem liber la dupa 4 luni. Si s-a mai intins si la discutii de "specialitate" cu el, cu dereglarea hormonala si cum s-a documentat el ( husband ) ca secsu' face bine si la si la .
Oricum i-am spus lui husband ca mai sunt si oameni care ezita sa o faca in situatii din astea din n motive. A spus ca nu are astfel de complexe si ca el se "sacrifica".
Cred ca ar trebui sa aranjam o intalnire intre sotzul tau si al meu. Poate se molipsesc unul de la celalalt si ajung la o medie acceptabila.

July25 26+ Maria si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mai Bulinutza, pai in primul rand TREBUIE SA STAI ACASA! Am inteles eu ca nici in pat nu ti-e mai bine, dar crede-ma ca statul pe scaun nu are cum sa-ti faca mai bine. Gaseste-ti si tu o pozitie in pat cit mai comoda, cu multe perne in jur si incearca sa te relaxezi. Pai numai drumul pana la serviciu te solicita, si normal ca iti creste tensiunea. De costa/muschi nu prea am ce sa iti zic, decit ce ti-am zis si data trecuta, ca o sa treaca destul de greu. Asta e, nu ai ce-i face. Stiu ca si pentru mine era un chin sa dorm, ca ma durea in toate pozitiile. Dar totusi suna-l pe medic, ca poate exista un unguent care poate fi folosit in sarcina. Eu mi-am amintit ca m-am dat cu Fastum gel si m-a ajutat f. mult, e un pic si analgezic, dar nu stiu daca e permis in sarcina. Poate in cantitati mici sa nu faca rau. Nu stiu ce sa zic....
Stiu ca ai zis mai de mult ca te duci la serviciu in continuare din cauza banilor. Sa stii ca iti poate da concediu medical platit integral si atunci o sa iei chiar mai mult decit iei acum, pentru ca nu mai platesti nu stiu ce impozite. Eu am avut o luna de concediu medical combinat, si integral si neintegral si am luat salariul cu citeva milioane mai mult, de nu-mi venea nici mie sa cred.

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Mai fetelor, voi cu ce crema anti vegeturi va mai dati? Ca eu ma dadeam cu Galenic, dar acum, la ditamai burtoiul sa termina in maxim trei saptamani si costa.......enorm. Macar de-as sti ca e buna!Eu pana acum nu am facut vergeturi, dar am inteles ca te trezesti brusc cu ele prin ultima luna sau dupa nastere. De uleiul de masline nu vreau sa aud, ca e prea uleios si nu imi vine sa ma dau cu asa ceva.
Mai era aia de la Avon, dar acum nu mai exista, au combinat-o pe cea de vergeturi cu cea de celulita si nu stiu daca mai e buna pentru sarcina.
Asa ca voi ce folositi?

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Cristina_ana, eu folosesc Sanosan, special pentru viitoare mamici pretul e mult mai mic decat Galenic. Mie imi placea Galenic pentru consistenta, dar am citit ca tare multe fete l-au folosit si in final tot s-au ales cu vergeturi, asa ca nu stiu daca merita banii...
Sanosan-ul eu l-am cumparat cu 183.000 lei vechi tubul, dar este o crema mai grasa...nu ca cea de la galenic, asa ca vezi mai intai daca iti place.

Chiara 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor!
bulinuta, imi pare rau ca te simti asa, cred ca totusi trebuie sa-l suni pe dr, n-ai incercat cu ceai permis in sarcina care sa mai scada tensiunea? sau vreo chestie homeopata?tot cu acordul dr, bineinteles;
iulenca, am uitat si eu sa-l intreb pe dr T daca avem unda verde, pana ajung la el din nou o sa fim prea mari;
fetelor, am pacatuit, mi-a fost pofta de scrumbie afumata si nu m-am putut abtine ieri, prin urmare beau la apa mai ceva ca o camila;
pika_pika, sa-ti traiasca sotul! vad ca avem multi tauri pe aici; pupici
anasia 25+

Mergi la inceput

Chiara, intr-adevar, Sanosan-ul e o crema cam grasa, se intinde greu. Am avut o mostra de la Baby Expo si nu am prea fost incintata. Nu se compara cu Galenicul, care se intindea imediat. Dar si diferenta de pret.....conteaza. Eu am vazut Sanosanul cu 120.000 lei in Cora, cred ca totusi o sa imi iau din asta.

Cristina, 30+

Mergi la inceput