Minunatele Scorpiute (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut la fete!
Georgi, noi am fost mai "cuminti" am stat 2 ore dupa el sa doarma, sa nu fie nervos, a dormit si am facut si ultima injectie (yupyyyy) si am scos "futuiashul" si de maine vedem ce facem!
Va pup pe toate si ma reintorc la copilul atomic, nu mai am vlaga in mine, e greu de stat cu el in casa, mi-a luat toata energia pe care o mai aveam

A deschis Mirela(desprecopii) un subiect pentru Nina noastra www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75274" target="_blank">AICI! Poate o ajutam fiecare cum putem, un gand bun ii face bine Cristinei si lor, parintilor mai ales! Eu sper si ma rog sa nu mai fie nevoie cat de curand de tot tratamentul acesta care nu poate vindeca... sa apara ceva care sa ajute in diabet sa se vindece total! O pupam pe Cristinuta cu drag! Nina si Cristi!

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

POftiti la povesti: 35

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput