Minunatele Scorpiute (34)
Raspunsuri - Pagina 14
HelleneC spune:
Helloo dragele mele!
Noi mergem spre bine, mai tuseste dl. Goe insa e spre bine, fara febra, insa "fluturasul" nu prea il mai suporta! Pana marti va fi ceva chin, dar... va fi bine!
Pentru ca la noi e o vreme... "ordinara" (o citez pe micuta ta Monica, sper ca imi da voie) ma duc sa ma bag in pat, ca e frig, stam cu caloriferul electric deschis!
Va pup si va doresc soare mult!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
dolcebaby spune:
NINA
GEORGIANA
ELENA
LORY
ANA
MONICA
ADRIANA
GABI
VA pup pe toate si ma gindesc la voi
Noi suntem bine si cumintele... papam sin si dormim mai tot timpul
Sper sa nu va suparati pe mine ca nu prea mai am timp sa trec pe la voi, sper sa ma reglez repede cu noul stil de viata
Va mai pun citeva pozici cu Teohttp://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=6434&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Va pup
Dolce
monica-elizabet spune:
Doamne ce printesica am vazutce frumushica si haioasa este cu manushelele alea in manutze...ii place la ea in coshuletz? sau vrea langa mami?...dolceultima poza(sau ma org prima in ordine cronologica) e bestiala...si al meu sotz mi-a filmat operatia cezariana (la alex) dar eu nici acum nu am putut sa ma uit la inregistrare...ma ia cu friguri cand ma gandesc ca eu sunt acolo pe masa
elenalui georgica eroul...eu om mare nu cred ca as fii rezista atat cu branula
georgi, distractie placuta
noi suntem bine, azi am desenat cu alex...pana la urma a exersat un peisaj de primavara, pomi, flori, case, apa, gaze( de toate felurile...fluturashi, albinutze, libelule, buburuze, tzantari) copilashi care tin niste steguletze in mana...pana si soarele tine un steag in mana...desenul lui e ca pe vremea lui "ceasca"...le mai lipsesc cravetele de pionier de la gat...dar e f frumos...plus ca eu nu am nici o idee.
d-ra ruxi a inceput sa repete din ce in ce mai multe cuvinte dupa mine...si e asa de simpatica...imi vine sa o pupacesc non stop.
va pup pe toate
noapte buna
monica
nastasie spune:
buna dimineata.
laura, sa-ti traiasca minunea.ce ma bucur ca e cumintica.asa macar sa te odihnesti si tu.dupa aia nu o sa mai ai asa mult timp.te vei acomoda si cu noul stil de viata.asa sunt noi, femeile.
la noi e cam innorat azi.dar tot vom iesi la plimbare.mama a uitat cd cu poze cu gemenele dar mai am o copie la nasii lor din romania.asa ca o sa mai intarzii cu ele un pic pana fac rost de cd.
va pup pe toate si va doresc o duminica placuta.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
neatza fetelor, ce liniste-i pe-aici...se vede ca a fost we, cum ati petrecut?
sa aveti o zi minunata
monica
nastasie spune:
neata, dragelor.
ieri m-am intalnit cu Ana si am stat o ora de vorba dar cred ca ne trebuia o zi intreaga.asa m-am bucurat sa o cunosc.este o fata jos palaria.astazi dupa masa abia pleaca si joi spera sa ajunga pe net.ii urez drum bun si sa ajunga cu bine.
eu il am inca pe razvan cu muci si tuse si nu mai stiu ce sa-i mai fac.asa ca azi dau o fuga la doctor sa vad ce zice.in rest la noi e vremea urata innorat si ploaie.dupa masa ma duc sa ma uit de mobila de bucatarie si de canapea pt sufragerie.de lunea urmatoare ma apuc de santier.sper sa nu ma tina mult ca innebunesc.
elena, tu parca ziceai ceva de santier?ce vrei sa demolezi?
va pup pe toate.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
georgi75 spune:
neatza si de la mine
azi am program de voie.Mancarica am, ordine e cat de cat asa ca...
Laura
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
HelleneC spune:
'neata fetele mele!
La noi weekend cu ploaie, urata vreme, de stat in casa... noroc ca George e bine, adica tuseste, dar... productiv si mai rar. De miercuri... la camiiiin cu el! Si cu mine la job ca acasa imi fac de cap!
Adriana, eu am mai avut santier acu 3 ani, dar... cam degeaba. Si o caruta de bani de nici acum nu am terminat creditul. Vrem sa punem in dormitor podea, ca e parter si frig si... umezeala, sa varuim iar, sa izolam exterior acum, sa scap de igrasie. Si baia sa o facem ca... e de pe vremea lui Pazvante deci am avea treaba, dar incet o iau si... sigur!
Va pup pe toate in gashka, am timp limitat de DC din cauza de copil ffff activ!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
georgi75 spune:
Lasa Elena, mai bine asa decat bolnavior. la tizul meu.Si la tine ca meriti.
Mai fetelor, suntem cam lenese in ultimul timp.La scris. Ca pun pariu ca toata lumea e ocupata cu cate ceva, deci nu sta degeaba.
Maimutza mea a adormit abia la 16.30. Nu stiu ce a avut.Am bagat-o la nani la ora 13 si a cantat si a vorbit acolo de ma luase disperarea. Io in sufragerie, invatzam. Pana la urma ne-am certat un pic, a plans putin si a adormit.
O sa o trezesc io pe la 18.00 ca altfel cine stie cat doarme si diseara...
Afara se pare ca va ploua asa ca nu cred ca mai iesim.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE