Minunatele Scorpiute (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Michi, bafta multa alexandrei...si acum se simte bine ioana dupa varicela?...of...si eu vroiam sa-i fac vaccinul ruxandrei si dr-ul tot zice sa-l mai amanam putin ca e prea mica
noapte buna fetelor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nina, imi pare asa de rau ca n-a ajuns pachetul atunci cand a trebuit.... parca am prevazut ca nu-l trimite. Asta e sora-mea ...cat a stat acasa nu am apucat nici 5 min adunate sa vorbesc cu ea pe net..... avea doar la facultate si acolo era ocupata cu studentii. La telefon de cate ori sunam o gaseam numai pe maica-mea acasa. Abia in ziua cand au plecat am reusit sa o intreb. L-a pus a doua zi taica-meau la posta. Ea tot nu ajunsese.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta, acum nu mai e nimeni la Timisoara, apartamentul sorami e gol.!
Esti o fericita cu asa fetita cuminte si intelegatoare!
Azi am facut o miniexcursie in Germania in Friedrishafen adica peste drum cu vaporul. O sa va povestesc maine cum a fost acum sunt daramata.
Am pus ieri ceva poze cu copilasii, maine poate pun si de azi din excuesie.
elena, sanatate la George, ce intelept e Gerrge parca ar fi un om mare. Ai mei sunt relativ cuminti la doctor, chair odata m-a intrerbat doctorul daca si acasa e la fel. Ce gluma buna. La david i-a cauterizat nu de mult vasele de sange din nas, a fost Heinz cu el, cica a fost relativ cuminte..... doar cand s-a trezit a incercat sa respire pe nas si nu putea si a inceput sa planga.
Daria nu mai e bolnava dar de ieri e tot intr-o maraiala care pe mien ma scoate din minti. Nu vorbeste asa ca nu stiu ce are sau ce vrea.... la ea totul e nana.... spune doar gata si mama!!! Azi a fost geloasa pe Selin!!!! E prima oara cand observ la ea gelozia. Eu o pupaceam de dimineata pe Selin , ea vrea sa se urce langa mine pe canapea, o ajut, ajunge langa mine, ii pocneste una peste cap la Selin si isi tuguie botisorul sa o pup pe ea. E tare pupaciasa, toata ziua vine la mine sa o pup.... si tot nu-i ajunge!
Gaby, imi amintesti cum eram si eu cand il asteptam pe Heinz sa vina la mine sau cand am venit prima data in Elvetia..... oricum la ora asta esti probabil deja la baiatul tau!!!
Vapupacesc si pe voi cu drag
pe maine!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza scorpiute.Sa aveti o zi faina si plina de bucurii.
Am intrat sa va salut si sa va si fug la cafelutza.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata

A plecat baiatu la munci si eu nu am somn. M-am trezit cu el la 6 si nu mai pot adormi.

Am avut o calatorie pusa cap la cap ok. De la Sibiu la Munchen cu TAROM. Am zburat prima data de pe Sibiu si ne-a haltacarit avionu asta pana la Munchen de am luat un extraveral. Si surpriza surprizelor pana la Hamburg am zburat cu al doilea cel mai mare Airbus. Un avion imens in care nu am simtit nimic. Am ajuns linistita la baiat.

Sunt fericita peste masura! Maine la meci.

Nina terapiaza copilu tau si cu zambete. Valabil si pt Elena. Dupa perioada asta in spital, am ajuns la concluzia ca este extraordinar sa iti spuna cineva vorbe bune optimiste decat sa auzi povestile de boli si morti care de obicei se aud prin spital.

Sunt o puternica acuma. Am baiatu langa mine.

Ana , Moni , Georgi

Miralucker, eu tot vin de un an dar nu imi trece extazu deloc. Me in love:)

Va pup ca am ceva de tradus pt mutti a mea si dupa ma duc in Hamburg.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Gaby fericitoooo .Cum a fost reintalnirea?

Fetele ce va fac puiutii?
Io am incercat aseara sa o culc pe Stefania cu TV-ul stins.Si culmea e ca am si reusit....Si nu s-a mai trezit peste noapte.
V-am zis ca nu a mai cerut suzeta deloc? Avem deja aproape 2 saptamani. Ce credeti? Am scapat? A uitat-o?

Cred ca tu Nina m-ai intrebat pt ce invat? Pai sunt profesoara de lb. engleza si trebuie sa dau concursul de titularizare in iulie.Asa e la noi in invatamant.Dam examen in fiecare vara, si il dam cam degeaba pentru ca nu prea sunt posturi titularizabile. Anul asta vad ca sunt vreo 5 catedre in oras. Asa ca le atac.
Doar ca nu prea am cum sa invat din cauza Stefaniei.Stiti si voi cum e. Doar cand doarme ea dupa amiaza si noaptea dupa ce se culca.
Sper ca anul asta sa ma tiularizez sa scap de-o grija.

toata gasca si revin.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.
georgi, esti o fericita.lui razvan ii iese alt rand de masele si nici atat nu mai da jos suzeta.pana acum o tinea doar la culcare seara.acum nu o mai da jos deloc.o molfaie acolo la maselute.
nina, imi pare rau sa aud de cristina.toata sanatatea din lume o transmit voua.pupa fata.
elena, ce mai face george?ati trecut cu bine de injectii?
si eu ii am pe baieti bolnavi:ala mare a intrat si el la injectii si razvan e cu tusea si mucii de gat..de 2 seri nu doarme deloc bine ca nu poate respira.plus tasul care nu poate dormi din cauza gatului.sunt un mic zombi
fetelor, am vazut botezul gemenelor.sunt niste minunatii, dar am impresia ca mama a uitat CD cu poze.asa ca s-ar putea sa mai dureze pana pun pozele ca sa-i spun surorii mele sa-l trimita.
va pup pe toate.ma duc sa fac cafeaua ca o astept pe mama pe la mine.o zi minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor,intru scurt de tot sa va urez numai de bine...Nu vreau sa va incarc cu problemele mele,insa scurtutz va spun ca nu ma simt bine de loc si chiar acum vreo 10 minute am avut senzatia de lesin...Poate e din vina stresului placarii si a emotiilor....habar n-am.
Va pup pe toate si poate intru mai tarziu.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

'morning ladies!
Eu sunt mai linistita, vad ca George e mai bine, a tusit muuult mai putin, nu a mai facut febra de ieri dimineata, iar ieri la injectie a fost un copil superb! Asistenta i-a promis ca nu il doare, pt. ca nu ii face cu acul... dupa ce a inceput sa ii bage serul pe branula a spus: "nu ma doaie", iar asistenta i-a zis: "ai vazut ca nu te-am mintit?" George: "altii m-au mintit" am crezut ca mor de ras. Ce poate sa scoata din el, ma tot minunez, desi are aproape 4 ani, ar trebui sa ma obisnuiesc!
Gaby, ma bucur ca ai ajuns cu bine...simt ca esti happy, daca maine este meci cu iubi al tau facem galerie sa castige! Ti-am zis ca mi-au fost admirati pantofii??? Am uitat faza e ca m-am gandit sa deschid aici punct de lucru, asa afacere mi-ar place, toata ziua cu papuci... Noroc ca ma tempereaza barbatul, ca eu cu afacerile... sunt cam paguboasa!
Nina, m-am suparat sa aud de Cristinica asa ceva.. mititica sufera prea mult, imi doresc sa apara ceva sa o vindece... O pupam pe viteaza ta si avem de invatat de la ea! E o scumpa si cuminte!
Georgi, e semna clar ca ai scapat, inca esti fericita ca nu o mai cere... noi si acum o mai vrem, dar a disparut in gura cainelui
Adriana, cred ca esti fericita ca a venit mami tau! Eu ma apuc de santier mai la vara, punem podea in dormitor si iar varuim si vrem sa scapam de igrasie! Deci vei avea colega de suferinta, nu imi place santierul deloc!
Michi, bafta fetitei tale... si sanatate la pitica! Daca da la Tonitza inseamna ca e talentata la pictura? Intreb pentru ca eu stiu doar liceele din Suceava si Cluj!
Mira, vrem poze, cand ai vreme! E greu cu copil mic ca Daria care inca se vrea in centrul atentiei tale si cu copil mic-mic ca si Selin... era firesc sa apara gelozia. Un coleg de camin de al lui George este gelos pe fratele lui de 5 luni, desi mama lui i-a explicat ca la fel a fost iubit si el cand era bebelus, l-a si zgariat din prea multa "dragoste"! Eu sper ca daca apare fratiorul-surioara pentru George sa inteleaga si sa n fie fff gelos! Te pupam si multa rabdare iti dorim!
Monica, cum este Ruxi?
Va pup pe toate, ma retrag la bebeloi, de azi incep sa il scot pe afara, vad ca nu e vant si il plimb prin cartier, nici nu mai are rabdare in casa!
O zi frumoasaaaa!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Buna fetelor,

aha...eu...si intr-o dispozitie de zile mari .

De ce? Pai de la 2 mai sunt in sfrasit din nou pe stat de plata...dar si mai mult de azi incepand sunt doctorand cu acte in regula. Am avut 4 luni de munca maxima si leafa 0 dar tot stresul de atunci e nimic fata de bucuria si "mandria" ce-i in mine si ai mei acum . Se pare ca una dintre cele mai surprinzatoare chestii este ca... pentru bursa doctorala am aplicat la FWO o organizatie care da burse in general doar aplicantilor belgieni de origine flamanda si si aceastia trebuie sa fie cu adevarat stralucitori. Toata lumea in perioada de asteptare (adica prieteni si cunostinte de pe aici) imi spuneau ca nu am sanse, ca mai bine incerc alta organizatie sau chiar o bursa Guvernamentala romaneasca...evident ca asta a inrautatit starea mea de spirit din acea perioada, drastic...de catre profesori mi se spunea ca si daca primesc bursa va fi mult mai mica decat salarul avut inainte...

Ei bine, am primit bursa si valoarea ei neta e fix cat valoarea neta a fostului meu salar...brut e mai mica fiindca e scutita de taxe, dar ma doare nici in spate, macar nu ma mai stresez cand vad fisa de salar cu suma bruta si neta si impozitul ala imens . Pe langa faptul ca eu fiind pe bursa (asta e super tare faza) sunt considerata ca fara venit prin urmare Cristi va fi impozitat mai putin pe salar si deci va primi cash mai mult...genial , nu?!

Cristi al meu e in plina forma pe la interviuri, si-a depus CV la 5 firme a trecut de toate in prima faza, a avut si interviuri cu 3 dintre ele, la una dintre cele 3 are raspunsul super pozitiv cum ca sa se intalneasca cu shefu mare sa stabileasca termenii contractuali, intre timp mai are de vazut cele doua firme restante si de primit raspunsuri de la ceilalti. Eu am incredere maxima in el si sunt ferm convinsa ca va fi luat acolo unde ii place lui mai mult (o firma care lucreaza cu marii producatori de autovehicule...VW, BMW, Mercedes, Audi, Toyota, Saab) el fiind programator tre' sa faca ceva in domeniul lui (eu inca nu stiu ce) dar care implica si a doua lui mare pasiune adica masinile...nici nu s-ar putea mai bine .

Va pup dragele mele, ii pup pe toti puiutzii si le doresc muuuulta sanatate!!!

Multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine in perioada asta, inca o data s-a demonstrat ca ajuta

O zi frumoasa cu mii de zambete

Esme

PS. Am fost in Ro de Pasti...dar asta e alta poveste...una cu gropi si mancare

Mergi la inceput

Fetele cu pitici mai mari, uitati ce link fain am gasit pe forum. Mie mi s-au parut super faine.Eu le-am printat deja, le voi colora eu si le pun in camera Stefaniei.Deocamdata pe cele pe care le stie ea.

http://www.hefty.com/AlphabetBook/coloringbook.html

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput