Bona sau cresa pentru un pui de 11 luni?
Stie cineva o bona de incredere in sectorul 4 pentru un baietel de 11 luni? Trebuie sa incep serviciul peste 2 luni si nu prea stiu ce sa fac.
As dori sa fie testata, nu din auzite, ma intelegeti....
Si asa sunt stresata....
Stiu ca ma intelegeti si de aceea va rog sa ma ajutati.Cresa este o alternativa valabila la varsta asta?
Multumesc
Raspunsuri
Mercedes spune:
Eu am ales bona de la 4 luni pentru fetita mea iar pentru baietel de la 2 ani. A functionat si functioneaza in continuare
Succes iti doresc si bine te ai gandit sa ti cauti de pe acum o bona
De cresa nu ti pot spune nimic pentru ca eu nu mi am dat copii la cresa,iti pot spune doar ca pe baietelul meu l am dat la 4 ani(acum are aproape 7 ani) la gradi si frecventa aproximativ o saptamana da una nu din cauza racelilor. Degeaba il tineam eu acasa si se insanatosea ca, parintii colegilor lui de grupa nu faceau acelasi lucru...
Anady_Diana spune:
Mamideingeras ai mare, MARE grija cu bonele...! Ti-o spun direct si fara menajamente, pentru ca eu am patit-o urat de tot cu cele pe care le credeam femei cu suflet si pe mana carora am lasat sufletul puiului meu...Bine, asta nu e o regula, dar e cumva datoria mea morala sa-ti atrag atentia tie, si tuturor mamelor disperate ca noi. Citeste ce i-am postat lui "Vivighe" la Recomandare bona, sau la "Atentie - bona Vali Baltes" si ia aminte...Nu te speria insa...Iti urez succes si mai vorbim. Diana
ingridnen spune:
Draga mamideingeras,
noi am ales bona pentru Cristi, avea 1 an si 2 luni. Nu mi-as fi dat copilul la cresa pentru nimic in lume..poate sant eu mai prapastioasa.
Avem bona deja de 2 ani si sant multumita, in ceea ce priveste ingrijirea copilului nu-i pot reprosa nimic. Ca imi mananca mie nervii cu pretentii financiare, asta-i altceva...
Mi-a recomandat-o o cunostinta buna, deci am mers aproape la sigur.
Oricum am cautat vreo 3 luni.. dadusem sfoara-n tara si nu se oferea nimeni, deja eram disperata.
Succes la cautari
Ingrid si Cristi 3 ani si 1 luna
MamideIngeras spune:
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Stiu ca orice as alege exista si avantaje si dezavantaje.
Din pacate bona nu am gasit asa ca ramane in picioare varianta cu cresa.
Il duc de la sfarsitul lui iunie.
Va tin la curent cu evolutia lui. Sa dea Domnul sa fie bine.
va doresc numai bine si sanatate multa voua si puiutilor vostri.
Sunt niste ingerasi veniti sa ne lumineze viata
Va sarut cu drag