Scandinavii stiu DC... (113)
Raspunsuri - Pagina 7
arboria spune:
quote:
Originally posted by Adela99
si apropo de pupici ... lupta pentru "sarutul anului" se da intre Jake Gyllenhaal si Heath Ledger (Brokeback mountain) pe de-o parte si Brad Pitt si Angelina Jolie (Mr & Mrs Smith) pe de alta ... voi cu cine votati?
se compara sarutul dintre un el si un el, pe de o parte si un el si o ea, pe de alta?
pai nu-s de aceeasi categorie
xenocid spune:
Eu votez pentru sarutul dintre Iuda si Isus care ar avea se pare o alta semnificatie
*segmentation fault*
lilanda spune:
Hehe...aprura si "oile ratacite", Adeluctza si cu xeno...chiar si pegasa
De comentat, nu prea am ce sa comentez (ca nu vazui sotii Smith, deci nu-i fair sa-i compar cu celelalte cupluri nominalizate ), asa ca nu poci decit sa va informez ca Omar Hayssam a fost eliberat din inchisoare pentru ca-i bolnav de cancer De socat, m-o socat insa stirea cum ca Norica Nicolai, si-a trimis www.hotnews.ro/articol_47330-Scandalul-nepoatei-de-senator-prinsa-cu-mana-la-butoane-ingropat-in-comisii.htm" target="_blank">nepoata-n in Senat sa voteze-n locu' ei, ca deh, ea era ocupata
In plus, politia daneza, a reusit sa prinda trei romani din Suedia, care au furat "inteligent" milioane de koroane bune, clonind carti de credi..., ceea ce s-ar traduce ca hotii nostri au clasa
S-am incalecat pe-o sa si v-am pupat asea
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
;-)
Io azi iar am avut durere mare de cap...si n-am plecat la busteni.maine dimineata plec.
Pupi:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
Io am intrat numa sa va anunt ca am maine sedinta cu parintii,s-a mutat mai devreme,asa ca mai bine,ca altfel cine stie cu ce sechele ramaneam pentru data de 5 mai:))
Asa ca maine doresc pumni strinsi si sa ne revedem in viata:)
Eh,daca tot am intrat ,hai sa va zic si una de la servici.Ieri ,pustiul ala bataus(parca v-am povestit de el) a reusit sa cafteasca 4 (PATRU) profesori!Intai pe profesorul de sport,cu o bita de basebal,dupa care s-a infipt intr-o educatoare care era rastvakt(adica paza in timpul pauzelor) si gravida in luna a 8-a.Eu nu stiam ce se intimpla pe terenul de fotbal,eram ocupata cu un alt copil,cu care aveam o mica sedinta de revizuire a comportamentului.Batausu navaleste peste mine,eu vreau sa-l dau afara,fara sa stiu ca pustiu era pus pe cafteala rau de tot!Nu am luat-o in bot,pentru ca exact in aceeasi secunda a sunat telefonul,era invatatoarea lui care ma anunta ce s-a intimplat,mi-a zis sa ma incui cu copilu aflat cu mine intr-o clasa,ca vine ea cu intariri!Mai fratilor...razboi curat!Mentionez ca cupilu bataus are 10 ani si cred ca vreo trej de kile,nu mai mult!Au venit doua profesoare,l-au imobilizat,io auzeam numa urlete si lovituri,busituri,a darimat tot in cale,pe profe le-a invinetzit la incheieturi,erau turbat !!Faza nasoala este ca am chemat parintii ,care au inceput sa TZIPE la noi,ca sintem niste incompetenti pentru ca nu putem sa le educam odrasla!!!!!!
In fine...s-a anuntat totul la politie,om vedea ce o mai fi!
Va pupez cu amor pe toti!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Alyssa spune:
Cine imi spune si mie ce este emotionul asta?... Eu vad doua oo... unul rosu de iritatie si altul albastru ca l-a strins chilotu... in flacari de ...pasiune?
Cind eram in Romania tineam si eu cu Steaua! Heiii... ce mai faceam o gasca asa de copii nebuni si strigam printre blocuri cit ne tinea gura : "Haideee Steauaaaa!"
lilanda spune:
Buhuhu, Rayu ...ii speciala scoala aia, ori numa' cupilu'
Tin miine pumnii la sedinta cu parintii (desi nu cred sa ai nevoie prea mare)...si te-astept intreaga si netraumatizata pe 5 mai
veve, cumperi tu Moetu' sau i-l confiscam lui yank
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
uRAAAAAAAAAAAAAAAAA 2-0!!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Alyssa spune:
Rayu... la voi la scoala nu exista psiholog? sau in districtul vostru scolar.
Banuiesc si eu ca acel baiat reactioneaza unui motiv si ar fi bine daca ar vorbi cu el cineva specializat in chestii din astea. Nu prea vad normal comportamentul lui si cred ca ar fi bine daca ar fi ajutat cumva. Ca azi vine cu bita si loveste dar miine isi va manifesta frustrarea cu vreun automat ceva ca aia din Columbine...
Succes la sedinta cu parintii. Acolo se fac asa cum se faceau in Romania cu toti parintii laolalta? Sau unul cite unul, confidential?
Rayuela spune:
lilu,scoala e normala,cupilu isi bate joc de noi!
ce moet?ce ciat?Vreau si io ,ca maine sint libera!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou