Scandinavii stiu DC... (113)
Raspunsuri - Pagina 6
iren spune:
Multzam fain de urari, i le dau sortzului cit is calde!
Alba, NN e out, se luä de vaginele unor fete shi fu exmatriculat, nah, cine n-are de lucru, ishi face...
Mah, ca voiam sa intreb poporu: unde-s Pegasu shi...moama ce lapsus am, cin aveam pc-u inkis jtiam tot!
Revin cin mi-oi aminti, trec la brainstorming
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Veve
I-l frec,i-l frec.Cu cianura!
Eh, cred ca nu mai are nevoie, il otravi parfumu' frantzuzesc cu iz blond de marea nordului .
pupi la toti, merg sa trag pe dreapta!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Alyssa spune:
phhhiu!!! Mi-au stors astia creierii la munca bine-bine de tot! Dar am terminat tot.
Iren, Idora...La multi ani baietilor vostri si sa cresteti frumos impreuna!
Am plecat repede ca trebuie sa merg la posta, ca venii jucerul ala... si cartea care zice ce sa faci cu pulpa
Yankule cred ca tu taceai milc pentru ca eram si eu in camera cu viku si te apucase rusinea... Parfumul sigur iti spun ca este "angel"
Salutari si napte buna!
Alice
iren spune:
Alyssa, Angelu ala de la Tierry Mugler o fi bine scris? ?
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Pegasis spune:
quote:'necata, un' sa fie? Ca de cind nu mai postai p'acilea aparura si emoticoane noi frate... Asta-i number one de departe . Parca se simt zoaiele curgind...
Originally posted by iren
Mah, ca voiam sa intreb poporu: unde-s Pegasu shi...
Fusei plecata la Frankfurt, apoi la Predeal, acu' plec poimiine la Brasov. Calatorulu-i sade bine cu drumu', nu? Am mai bagat cite o ochi adormit/cirpit p'aici, da' timp de scris neam n-am avut. Un tuturor far' deosebire de sex/cetatenie/convingeri religoase/sau ce mai vreti voi. Imi lipsiti, da' ma intorc eu cu forte proaspete (aiurea... ) La Multi Ani tuturor de se simt cu musca pe caciula c-ar trebui sa dea de beut! Si un rind si de la mine , ca inpliniram si noi 13 ani de casnicie... Husbandu zice ca la el se pune dublu... prietenii stiu de ce...
Copilu' meu a invatat o noua expresie: mami, putem fac azi o exceptie? Va las pe voi sa va imaginati ce urmeaza...
Va pup pe toti la gramada si, chiar daca e cu intirziere, o saptamina luminata frumoasa tuturor! Nu uitati sa sarbatoriti 1 mai in mare spirit scandinav!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
arboria spune:
quote:
Originally posted by Pegasis
Nu uitati sa sarbatoriti 1 mai in mare spirit scandinav!
de acord. io zic sa muncim toti pe DC
yank spune:
quote:
Originally posted by Veve
I-l frec,i-l frec.Cu cianura!
Ahhh,ce suflet de mama vitrega nerezolvata de mult,ai!!!
Veve spune:
Las' ca-ti trece!Stii tu bine ce suflet am io,nu stau in dubii!
Adela99 spune:
'neatza!
wow! nici nu stiu cu ce/cine sa-ncep!
rayu, sanatate multa bunicii! fraternizarea ta cu romanii din toate colturile lumii care butoneaza de la serviciu fu' cam scurta :-)
itsme ia culca-te tu pe-o ureche (p-aia buna) la serviciu si activeaza mai mult p-aici, ca daca nu te-om trage noi de urechi (de ambele)
alba fun poti avea si aici cu noi, asa ca pun'te si tu pe treaba. La multi ani!
alyssa bine ai venit!
idora, iren sa va traiasca baietii!
pegasis La multi ani!
mi-a placut expresia lu' consortu'
cat despre expresia copilei, cred ca de la tine a-nvatat-o :-) ca si io asa depuneam armele as putea chiar folosi prezentu' in fata lu' fiimiu: bine, da' numa azi. azi facem o exceptie!
lilanda ai apucat sa participi cu ceva la brainstorming sau pana ailalti pe care n-ai avut voie sa-i intrerupi s-au desfasurat in voie, ti se ravasi creierul total? si cum ramase cu spontaneitatea? participai si io la cateva clociri de idei de genu' asta, partea proasta fuse ca ideile nu fura fecundate inainte de clocire ... asa ceva
veve, yank, vik va faceti de cap pe chat?
vad c-o puneti de intalneala mare prin Bucuresti-Brasov ... da' pana atunci treceti mai des la raport p-aici stiu, o sa ziceti ca taman io vorbesc, da' io incerc sa-mi pedepsesc fiu - si se revarsa si asupra mea - cu interzicere de net ... da' azi facem o exceptie!
doruletz, xeno pe unde umblati?
treceti si voi la butonat de la serviciu
irimell, arboriq
la toata lumea!
si apropo de pupici ... lupta pentru "sarutul anului" se da intre Jake Gyllenhaal si Heath Ledger (Brokeback mountain) pe de-o parte si Brad Pitt si Angelina Jolie (Mr & Mrs Smith) pe de alta ... voi cu cine votati?
Idora spune:
Kent va multumeste pentru urari
I-am zis ca l-ati facut baiat mic si-i placeDar ati uitat sa-i ziceti si ca-i scump si dragalas, ca asa-i place lui, dar las'ca i-am zis euDaca incep o data, nu mai termina, atata se intrece de ma disperaMa intreaba de o suta de ori dar in romaneste,daca-i scump baiatu, daca-i mic si tot asa, pana ma apuca nervii(chiar ca n-are minte mai mare de 10 ani) si-i asa sod cum poceste unele cuvinte, de zici ca-i un copil mic care invata sa vorbeascaChiar ca-i dragalas, pacat ca nu-l puteti auzi
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze
Liseberg-Göteborg