Scandinavii stiu DC... (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Am intrat la voi oficial si va dedic postarea mea cu numarul 1000!

"Alyssa
Pasarea Pheonix

Canada

1000 Mesaje"

Intram pe la voi si va citeam asa pe ascuns cind aveam nevoie sa imi descretesc fruntea. Haide ca fac cinste acum la asa primire!
Salutari la toata lumea si multumesc de urari!

Vikule... tu stii ca esti iubita draga mea prietena de suflet! Dar si asa sa ma pui sub reflectoare cind stii ca sint timida din fire!...

Ma intorc la munca... incheiere de luna si de an la taxe!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

helau,helau...repede si eu prin poienita, sa nu pierd sirul...

La noi e soare si cald, ceea ce va doresc si voua, merg repejor dupa a' mica la camin si trec mai pe seara...pana atunci trebuie sa remarc ca va destrabalati aici de zor, pe ciat asadar , cand mai aveti timp de el??? Am admirat wish-list-urile urmatoarelor sarbatorite...vreau si eeeeuuuuuuu! Pana acum n-am reusit sa-mi cumpar nimic de ziua mea, din motive bine intemeiate, azi am avut o lene ca sa o iau la picior prin oras, poate maine...sau poimaine...sau saptamana aviatoare.

Pup noua venita printre poienari si pe toti cei vechi desigur, mai viu!

ps:croko si vevika sunt meseriasi, nu mai vorbesc de yank...tare faza cu coaja de pe bube, ca pe celalta am mai intalnit-o si eu!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Asha deci!Nu stiam io de ce nu se mai trezeste yanku!Duse un razboi intreg de cucerire,saracu'!Ntz-ntz-ntz!Jidane,'ai la mama sa-ti frece-un ness poate-ti mai dizolva euforia!
Irena si Idora sa va traiasca baieteii si sa nu creasca mari niciodata!Io ajtept poze cu o anumita camasa fistikie calcata cu marea dragoste de la miezu' noptii de catre cineva indragostit de shoes;nu spui cine,persoana importanta.
Bre,la americani Britney e grafida deja de vreo doua luni;dap,tot cu cretinu' ala,care dupa ce si-o crapat fi'su skull-ul,chicand din high chair si platind bona sa zica ccca din vina ei,declara ca "nu-i big deal!si el cazu' de nush' cate ori in cap in copilarie,si io-te-te e mare,frumos si insurat cu milionara,nah"!
Alyssuca,welcome in poaiana !Nu ca-s in drept sa ti-o zic io,ca-s numai supraveghetoru' de serviciu de pe prima craca,da tot zic!
Pam-pam!...cu love si floricele!

PS Foarte important:de coaja de pe bube io i-am amintit lu yank,ca o mare mancatoare ce-am fost!Da' vrea sa-si atraga el tot creditu'...eeeee!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Alyssa,
Bine-ai venit!

Copii...mi-e un somn....care ma scoate in oras azi?:-)))

posed 4 bucati grasane de referat, maine le dau, azi am fost prea leguma.

cred ca o sa beau un vinut de la bunicu;-)...da mai astept sa se incinga poiana;-0, LOL
Iileana? plecasi acasa? cu cine mai monolghez?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ahahhaa, nici nu scrisei eu bine ca aparu lumea!!

Iren, Idora, sa va traiasca baietii!
veve...am murit de ras cand am citit faza Crkodilului;-)))

Doruletz...vreau si eu la Paris cu voi...mersi ca m-ati pomenit, sigur e de bine, nu stii ca artistii au pile inalte?

Roxa-boxa...hai, curaj, curaj;-))

Lilandule,.unde umbli?

Miha...cum mai e cu varicela...vaz ca supravietuiesti binisor

pu la voi toti si mai viu io.

Aaa...Lena, promit sa vad GBlenin:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gata, venii cu una bucata kupil caminist, si avuram aventura zilei: venit acasa cu autobusul, la dorinta ecspresa a junioarei, iar eu mama ascultatoare cum sunt(si deopotriva inconstienta), m-am conformat...insa nu mai repet prea devreme ecsperinta...caldura mare si aglomeeraatie moncher!

sabinutz, da...la varsta mea de copkil precoce care ma aflu, am trecut repede peste bolica. Acu' serios, o colega care avu' anul trecut, tot preluare de la kopchil, boli 4 saptamani, asa de rau i-a fost...si io-te la mine, m-am refacut mai repede ca fi'mea! asa ceva!

iren, idora, sa va traiasca copilasii cei mari, cu sperante de maturizare si voi pe langa ei tot asa vesele si pline de viata!

veve...si tu ii mai freci nesu' lui nenika ccc care fura patentu'? ntz-ntz!

inca mai viu!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

I-l frec,i-l frec.Cu cianura!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir
No, apuc si io sa urez cu intirziere La Multi Ani lui Kent si dlui Iren La mai mare!!!
Pe de alta parte, m-ar tenta sa ma pricopsesc si io c-o surzenie de aia selectiva, ca azi is ca becu' 16 pus la 100, dupa 6 ore de brainstorming ...stiti regula de baza la furtunile astea de creiere; cica sa nu intrerupi omu', oricite prostii ar zice, ca-i fuge inspiratia
Alyssa, sper ca mai treci pe-acilea inainte de mesaju' 2000
doruletz, cere domne concediu de stress...
Va pupez pe toti si revin dupa cina

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Aoleu,cit e ceasu!!!!Ma lua valu aseara,valu de la Marea Nordului....un val bloooondClara treaba ,ma apuc de surf la marea Nordului.Cazarea am rezolvato,asa ca poienari o sa va scriu dintre Moeturi si somoaneThe future is brightNu mai stiu daca am sarutat valu,da sint muscat de buza bine (de fapt rau) ca sint imbracat,asa am adormit si m-am trezit in ritmuri de Buddha Bar si camera mirosea a parfum frantuzesc,tente florale,nu-l identific,dar o sa il caut...
Da,Veve mi-o adus aminte de cojile de la julituri,ca eu uitasem ce delicatesuri mancam pe vremea aia.Dar oricum,cert este ca asa se rafineaza gustul omului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Bon Jour tulmond!

Alyssa, bun venit, uite cum se intaresc randurile scandinavilor canadieni, La Multi Ani domnilor Idora si Iren, da' apropos vecinu' NN pe unde umbla, ca nu l-am mai vazut? A luat-o iar pe coaja si face pe suparatul?

Lilanda, las'ca am vazut io data exacta , numa ca nu la subectu cu scandinavii ci la aia cu pretenii, am dat scroll down pe prima pagina pana mi-a aparut numele tau!

Vik-ule nu te plange de lipsa de cadou, cere credit card-ul si i-ati tu ce-ti pofteste inimioara, io in tineretele mele faceam ca tine - spuneam ca-i fain orice bazaconie, numa' cadou sa fie, da' m-am lecuit definitiv, acu' tintesc direct la subect si e super!

Itsme, da' ce facurati voi acolo de v-ati inrumat gramada? Beti ceai cald si stati in casa pan' va faceti bine. Am avut si noi portia de fun, Lorelei facuse otita chiar in prima zi de spring break, a fost pe antibiotice o saptamana incheiata... fun, fun!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput