Scandinavii stiu DC... (113)
Raspunsuri - Pagina 3
lilanda spune:
Wishlistu' meu s-ar afla www.eyesave.com/brands/b33-d1-pg1/Gucci-Sunglasses/index.aspx" target="_blank">pe-aici, pe ultimele trei rinduri...ma tem insa ca brandu' nu-i asa vizibil ...ori din cauza c-oi fi mioapa??? In alta ordine de idei, mi-or picat si mie-n gura mutzi ca-i lu' vevicu', insa originea lor nu era directa, ci fraterna, daca intelegi ce vreau sa zic Acu' frate-miu se lauda ca-i vina lui ca-s asa desteapta
gabyHila, oricind ai aparea pe Sylt, io zic sa nu te gindesti prea mult la toalete...indispensabila e insa o geaca de vint, daca se poate si impermeabila
albica, pai scrise mama Rayu ca-i chemata la raport pe 5 mai...de-aia dadusem io clueu' And...I love you too
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
yank spune:
Veve,un scump croko al tau.Asta imi aduce aminte cu ce pasiune imi mancam mucii cind eram prunc,si crusta de la julituri o mancam.Imi placea ca era cleioasa,si mucii erau sarati su buni.
Claudelu,pina vin astia mai bine bem noi o bere,ca eu prin arad imi fac veacu,fi-mi-as sila.Abia astept sa se deschida stradu
Nu`s la vara ce fac,dar daca sint pe aici,ma inscriu pe lista lui rayu
Vikingo,ptr tine am un Moet,il pastrez special.Chiar ma gandeam ce sa fac cu ea,acum stiu
Lilo,fain in Croatia even si la Pula
Adusca pe unde o fi?Cred ca ii pica rau mielu
Xeno,unde esti bre,te impresionara deniile alea?Ia sa ma duc la ortodoxie,am un feeling ca ai nelamuriri
Va pup pe toti la gramada.Mai viu
lilanda spune:
quote:
Originally posted by yank
Veve,un scump croko al tau.Asta imi aduce aminte cu ce pasiune imi mancam mucii cind eram prunc,si crusta de la julituri o mancam.Imi placea ca era cleioasa,si mucii erau sarati su buni.
Subscriu ( acu'mi egzplic de unde ti se trage IQ'u ) Cit despre Croatia, fusei si tu acolo???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey, ce dor imi fu de voi!
Am venit razant 2 zile in bucuresti, sa predau referatu ala, uof, uof.
saut toata suflarea...
rayu, daca nu ajung in bucuresti la Intalneala, din motive de Busteni..apai in drum spre Brasov te faci luntre punte si te opresti nitel la aer curat, !!!
Sanatate bunicutei!!!
copii...is ostenita rau...mai viu io maine:)
Pup poienarii exemplari Doruletz si Xeno care fura la biserica!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
vikinga spune:
Mai poienari sa va zic ceva:) deci asta seara eu si yank singuri singurei pe chat. Eu zic hi, ai adus flori, un moet ceva si el rusinos nimic Numa' gura e de el:))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
vikinga spune:
Yankule ai dezamagit doua fete odata, dar noroc ca ne-am consolat impreuna Cu Alyssa iubirea mea:)Chiar asa scandinavi, am invitat-o si pe Alyssa la noi in poiana, ne citeste si ne iubeste de ceva timp si am zis eu ca ne-ar prii aerul proaspat si pofta ei de viata. E aur curat fata astaDraga mea invitatia oficiala si botezul Si pe urma te las pe mina scandinavilor sa te intrebe de foci si viciile obligatorii:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Veve spune:
S.O.S. Vikinga!Avem una bucata yank lesinata prin ciat,de cat si-o dat cu tesla ca i-ai scapat la mustatza!Cica numai o blonda scandinava l-ar putea resuscita...
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
lilanda spune:
Alyssa, bun venit in poienita Da' chiar iti trebuia introducere??? Te botezam noi si fara vik
Hai va pup, ca miine iar am o zi
itsme spune:
dragi poenisti,
iaca si eu fuga sa va salut din mers, vai de viata si zilele mele ce ocupata ma tin astia
Rayou, pupici, Bubu iar dementiala cum pozeaza ea in model, si sorry pentru bunicuta...sper sa fie totul bine, pupici si la nenea Puiu, luati-i mai si lui ceva de ziua fecioarei daca zice ca e Haha!
Albitzo, io trebuia sa te sun pe tine cam acum 3 saptamani, dar fiinda n-am sunat ai inteles tu ca am fost ocupata Am si fost bolnavi groaznic toti, mai intai copila cu febra 40, tuse, antibiotice si toate alea, dupa aia ta-su, care se plange cand e bolnav mai rau ca un bebelus, iar la coada eu, cazuta franta de oboseala dupa nopti nedormite si oblojeala de raniti pe aici prin casa...La coada, gripa asta oribila s-a lasat la toti 3 cu surzeala intr-o ureche, daca ati mai pomenit asa ceva...chestia e ca ai mei si asa aud selectiv cand vorbesc eu, acuma ca aveau si lichid in trompa lui Eustash la bord, nu se mai intelegea om cu persoana! Asa ca Happy belated "Hristos a inviat" din partea noastra, si pupici lui Lorelai cea dragalasa
veve, dementiala prezenta voastra la biserica!
bre, gata nu mai am timp sa va scriu la catalog individual (v-ati si inmultit, parca e o clasa de pe timpul Ceausescului acilea, mai mult de 35 de copii la clasa ) so ma scuzati ca nu va strig pe toti personal, dar nu stau bine cu timpul liber cum am zis...
pupici la tulemond!
yank spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Mai poienari sa va zic ceva:) deci asta seara eu si yank singuri singurei pe chat. Eu zic hi, ai adus flori, un moet ceva si el rusinos nimic Numa' gura e de el:))
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Pai ce sa fac daca ciatu asta nu are un buzz,o alarma ceva.Eram adanc bagat intr-o problemaFoolish me.Hai ca astept sa adoarma pruncu,intre timp frapez Moetu si schimb apa la floricele