Scandinavii stiu DC... (113)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Noi venim pe 16 iulie in Romanika si vreau sa stiu cu cine beau o bere prin Bucuresti,respectiv Brasov.
Lista e deschisa,astept inscrieri

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Tu-ti dai seama pe ce zi veniti in RO?? deci merit un popas la Arad, nu? o betie ceva?? pardon nu se cheama betie, se cheama "vodkolamaia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

rayu, daca nici anu' asta nu te vezi cu mine, nu'sh ce-ti fac! Ca daca anu' trecut am trecut razant unii pe langa ceilanti, anul asta nu mai accept asa ceva! Pana in Buc e cale prea lunga, dar pana in brasov intr-un we nu zic nu, ca in iulie suntem acasa. Abia astept .

irimell, varicela e bine, azi am fost la serviciu si am rezistat, asa ca nu imi iau medical.

arborici, daca nu gresesc, roxa a invatat cuvintele de la metrou pe cand se dadea cu el in budapesta...dar le-a auzit daca nu stie cum se scrie .

r-b, fele inseamna jumate, catre-spre se cheama feléd...stia arborica ceva .

lil' daca irimell a aflat, io nu stiu ce-s hazmatuchi si n-am nici timp sa caut...fa-ti pomana.

pe maine(sper!)

edit: uitam sa o salut in mod special pe draga de alba, sa-i urez 16 ani minunati si muuuuuulti de acum inainte si o mai astept cu drag sa ne mai spuna cand o felicitam pe scumpa ei mica.

edit2: lil' H-ul e 8, dar mai am 2 etaje deasupra!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by arboria

veve, tot sarbatoare ie! si tot o sa in cinstea voastra, chiar de e ziua numelui, chiar de implineste 28 de ani

De mine vorbeai aici, nu??? (Veve, tre' sa punem la calea sarbeutoarea si sa facem lista de cadouri...da' numai de firma vrem )...
S-ar putea s-apar si io prin Romania, undeva pe 9 iulie...inca nu stiu sigur, fiindca noi am inchiriat o casa la Pula (in Croatia ) si asteptam acolo niste prieteni din Romania, cu care as putea trage-o fuga de freo 2 saptamini in tara...ne tinem strinsi, daaa?
mihaela, hazmatuchiul e o planta foarte aromata, cam cum e tarhonul prin Muntenia si arata ca firele de partunjel mai mic
vik, hai ca fu buna faza cu romanu', sa nu-l faca pe Alberto gelos Cit despre Riky, i-o creste lui blana la loc ccc ca s-asa o pierde (pe Ilie il scarmanai temeinic de Paste si cred ca puteam stringe de-o plapuma)...
Irimellu, sint sigura ca poti comanda si online de la Ikea...insa mersu' la magazin e incomparabil mai interesant
Chiar asa...pe unde disparura xeno si adelcutzza...o fi de la cafelele alea?? Vaz ca extrema e exploatata la extrem..oare si dorulezt la fel???
Pup iu...viu mai incolo cind ma-ntorc de la daneza mamii ei ...uooofff

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Bon jur tulmond!

Dragutilor, pai la voi se vorbeste codat mai ca la Da Vinci ! Lilanduca, de un'sa mai stiu io saraca unde a declarat Rayu cand are shedintz' la Bubu , da tot aflai io , mersei la forumu cu preteni ! Speram ca Lorelei sa fie in zi cu tine ca imi esti draga foc, ea e exact o saptamana dupa, principalu' e ca-i tot tauroaica!

Merci frumos de urari si la multi ani de casnicie si voua, ai de sinteti insurati, si la ai de nu sinteti, sa traiti in fericire si amor cu cine doriti dvs.!

Vikinga, m-ai lovit in aripa sensibela cu Moet-ul asta e si sampania mea preferata - daca nu ai mers sa vizitezi cavele din Champagne, sa stii ca e un "must", e superb foc!!!

Copii, sa stiti ca mi-a fost dor nebun de voi, arborel, annico, irimell (acu' scot frunze trandafirii), mihaela (tu est scumpa ca intotdeauna), Rayu, ca si cei ne-scrisi deopotriva!

Acu fug la shedintz, da va mai scriu io!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

salutari tuturor

arboria, da, am umblat cu metroul prin Budapesta de m-am spart ... am vrut sa retin si faza cu "urmeaza statia x cu peronul pe partea dreapta" dar acolo nu zic faza asta, doar in Bucuresti, deh...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Leano beibi,poate dac' apari de Craciun te lipesti la vreo pereche de ciubote,da 36,5 ca altfel n-amMai devreme nu poci sa las piscina singura
Lilu,pai io mi-am facut deja www.neimanmarcus.com/store/catalog/template/catC3.jhtml?itemId=cat000266&parentId=cat000258&masterId=cat000141&cmCat=" target="_blank">lista;nij n-a fost greu!
Lena,pai tocmai de aceea am zis ca doar visez...
Noi am petrecut fuoarte frumos de Paste;mersu' cu plozii la-nviere fu de mare exceptie;imaginati-va scene:1.curtea bisericii plina oki,linijte deplina,numai vocea popii se-aude...si-a lu' croko din cand in cand imitandu-l;2.plictisit de imitat poapa,croko baga tot deshtu-n nas,apoi il ridica-nspre mine tipand "mamiiii,mutziiii!" si-apoi ,firesc,il suge cu pofta (la gestu necugetat al ma'sii de-a pufni-n ras,scena se repeta de fro 4-5 ori);3.vevika profund impresionata de miracolul cu pricina,canta constiincioasa "Hristos a inviat..."...ceva a la mr.Bean,ca nu stia toate versurile si le bolmojea iar unde stia canta cat o tinea guraRestu' zilelor de Paste le-am sarbatorit prin munca,fiecare pe unde putu;huzbandu'la un banchet care dura pan la 2am,soldat cu 100 de telefoane pe ora din partea neveste'sii + amenintarea cu valiza.Pam-pam!
Yanke,mi-a lipsit offline-u de dimineata;ia vezi cum rezolvi!
u all!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by Veve
1.curtea bisericii plina oki,linijte deplina,numai vocea popii se-aude...si-a lu' croko din cand in cand imitandu-l;2.plictisit de imitat poapa,croko baga tot deshtu-n nas,apoi il ridica-nspre mine tipand "mamiiii,mutziiii!" si-apoi ,firesc,il suge cu pofta (la gestu necugetat al ma'sii de-a pufni-n ras,scena se repeta de fro 4-5 ori);3.vevika profund impresionata de miracolul cu pricina,canta constiincioasa "Hristos a inviat..."...ceva a la mr.Bean,ca nu stia toate versurile si le bolmojea iar unde stia canta cat o tinea gura

Bre Veve,sigur nu va cheama familia Simson?
De-men-ti-al!!!!!!!!!!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ca tot va citesc eu de o bucata buna de vreme. Si acuma ma bag si eu ca e rost de pantofi. Veve, inteleg ca wishlist`ul tau cuprinde intotdeauna pantofi? Sunt pasiunea si sper business`ul vietii mele. Ia da cu ochii prin albumele mele. Pacat doara ca esti prea departe:)

Manolo Blahnik? Dar preferatii mei raman tot Vera Wang.
Cum te impaci cu tocurile in schimb? Porti? Eu am avut un surprise sa aflu ca nu prea multe fete poarta tocuri. Motive obiective of course.

Vik vin:) M-am decis sa vin la baiat cu cateva zile inainte, sa am timp sa il iubesc pana pe insula. Nu am mai pove noi de tzoale si de alea, dar sper sa nu ma dea peste cap vantul si ploaia. Si de o fi ne ascundem.
Mi-a placut tare faza cu "rottweileru". E bine ca ai gasit inca un roman. Eu raman impresionata de comunitatile mari de romani din toate colturile lumii.

Lil: am vazut si pozele tale de pe Sylt. Haios Ilie tare.

Pentru everybody else, pupici. Mai scriu eu dupa ce aflu mai multe de fiecare Pupici

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ah, Veve, ce-mi facushi!! Sadico!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by GabyHila

Ca tot va citesc eu de o bucata buna de vreme. Si acuma ma bag si eu ca e rost de pantofi. Veve, inteleg ca wishlist`ul tau cuprinde intotdeauna pantofi? Sunt pasiunea si sper business`ul vietii mele. Ia da cu ochii prin albumele mele. Pacat doara ca esti prea departe:)

Nooo,wish listu' meu cuprinde intotdeauna si pantofi;celelalte wishuri n-am indraznit sa mi le expun pe-aici!Si,nu,normal ca nu mi-au scapat albumele tale cu papuci;le-am analizat inca inainte de-a le posta la subiectu' cu pricina;sunt modele frumoase,da' cam clasice pentru "curentu"-n care ma aflu io acuma;oricum,favoritii mei sunt astia...si astia

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput