Scandinavii stiu DC... (113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Mna ziua
Ete aparura Toria si adusca!! Toria, noroc de tine ca-mi amintii de Sarbatoarea Muncii. Care are liber azi, haaaa?
adusca, as vrea si io acshdiente de astea, da' parca tot c-un taur ca personaj principal, ca deh...bou-i bou...adica are niste lipsuri!!
mara, nu te speria, ca iese el banu'!! Mult succes la recuperare..
doruletz, nu pusei linku' (nici macar nu-l cautai pina azi ), fiindca nu era-n context si, anyway, imi placu mai mult volanu'...da' daca tot ai facut lumea curioasa, ia vedeti si voi cu ce se ocupa www.koreus.com/media/jesus.html" target="_blank">fratzujii!!!( Breh, sinteti mai obraznici ca danejii ca intelg ccc ca clipu' cu pricina fu difuzat chiar la teveu, nu??? :-))
Irimellu', daca nu gasesti patrunjel si marar iti trimit io la plic seminte :-))
Va pupez si o saptamina buuuuuna la tul'mond

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io va urez un 1 mai muncitoresc relaxat

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by iren

Io va urez un 1 mai muncitoresc relaxat

Bre...tu bagi lumea in eroare...acolo-i 17 mai la norvegieni -ziua lor nationala

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lilu de doo ore ma kinui sa gasesc poze cu 1 mai muncitoresc, da nu gasesc nika! Poza aia mi s-a parut mie mai reprezentativa, ashea, cum stau aia cu coasele pe umar

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Yankule da' promiti ca ma furi, jura-te.. oricum acolo vin si singura, ma gasesti in piscina exact linga moet:)) Un 1 mai frumos si relaxat scandinavilor, gata a venit si vremea frumoasa aici, e cald, soare, am fost azi la o plimbare pe plaja, Aldo inebunit vroia sa se arunce in apa:)) Super frumoasa zi!Si am luat si biletele pt concertul la Santana, vineri o sa fiu in Hamburg. I-am zis lui Aldo ca mama merge la Santana si el zice acu fara oprire "mama satana" Plus ca acum citeva zile a vazut un urs polar de care s-a indragostit si zice intr-una cind il vede in vitrina unui magazin pe linga care trecem zilnic ..ei cum credeti:)) "usul p***" normal exact asa cum zice Boubou la ploaie:))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Mara, a iesit banul? Copilul este ok? Mi-ai adus aminte de Sarah care atunci cind era la day-care a facut o boacana. Au mers asa cu grupul (ea avea cam doi ani) si au adunat frunze de alun si ghinde, toamna, din parc. Apoi au venit inapoi si faceau un colaj cu ele... Sarah mea a luat o ghinda si si-a bagat-o in nas! Era mica de tot ghinda aia, un rebut natural ceva. Si au incercat sa o scoata educatoarele dar mai mult au impins-o in sus de nu se mai vedea, intrase cam la nivelul ochilor, in nas. Cind am venit de la munca ele mi-au spus ce s-a intimplat cu ghinda si mi-au spus ca de fapt a iesit ca ele nu o mai vad... Si dupa vreo saptamina incepe Sarah si scoate din nara aia niste secretii verzi. Hmmmm... Nu-i a buna si am mers la urgenta cu ea unde un medic i-a scos cu sirma ghinda aia din nas.
Si cind plecam cu Sarah intra un baietel cam pe la patru ani cu doua suruburi in nas. In fiecare nara! Isi bagase suruburile in nas, intii unul, apoi pe celalalt! Doamne!!!

Yankule... ademenesti fata in locuri exotice?

Roxana, eu cu Vik mai vorbim la telefon si ne mai si trimitem mailuri asa prin posta ca are un touch mai personal. Laura a fost si este sursa mea de putere in clipele grele... Muah la ea de fata inimoasa!!!
Am gasit niste carduri telefonice de un dolar cu care pot vorbi cu Europa 65 de minute asa ca profit de ele si imi fac o cafea si stau de vorba cu o prietena macar prin telefon pina ne vedem live...

Mi-am luat storcator de fructe si ale mele fete au stors tot ce era de stors prin casa... Le-am spus ca nu au voie sa stoarca pisica si una pe alta, in rest totul este ok. Au experimentat ele cu de toate si cind a fost de baut juice, tot la ala de cumparat s-au dus!...

Week-endul asta am facut curat, am spalat, am aranjat si azi dimineata cind ma uit in jur tot dezordine este...offf!!!
Am fost la film cu fetele, am vazut RV... apoi la ora de gimnastica, am fost si la cumparaturi, si la bazin. Fetele mele nu obosesc deloc!
Si azi dimineata ma gindeam cu bucurie: Aaaaaahhh... ma duc la munca si am si eu o clipa de liniste sa intru pe DC si sa imi beau cafeaua!...

Salutari la toata poenita si 1 Mai cu forte proaspete de munca :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Of,v-am citit dar nu am retinut mare lucru.
Adica asta am retinut:
Lilutz si Irimelu gradinaresc
Baietelu de Mara ,sper ca totul o sa fie bine si apropos de faza ,va povestesc una mai la final,asemanatoare.
Toria ne saluta,muah!
viku si yanku nu mai comentez da pot sa intreb daca aveti nevoie de o camerista la cocioaba aia?Haideti bre ca-s finutza,nu va golesc paharele de Moet!
veve si papuci,si io si papuci,si noi stim de ce,uof!
itsme hani beibi,abia astept sa ne auzim again,si poate daca ne rugam,sa ne si vedem!
Adelutza,di ce ai pedepsit baietu?
Alyssa,valeu,suruburi in nas?Clar,trebe ascunse suruburile!
Extrema, haioasa odrasla canina!Si nu mai munci bre atit,nu stii ca dauneaza?
Restu poporului pupaturi la gramada!Ca nu mai mai duce cerebelu,am citit da am uitat ,mai mult de 2-3 pagini in urma nu pot,vai s'amar!
IO,noutati:
Au plecat ai mei,am ramas noi,cu shocu,adica cu cupilu pe cap non stop,ceea ce cam uitasem,adicatalea cum este.
La sedinta,nasol!Bubu bate de rupe in continuare,dar cica e o mica ameliorare,in sensu ca dupa ce-i bate,ii pupa de-i zapaceste,si sincera sa fiu nu stiu ce ii enerveaza mai tare pe bietii copii,sa fie batuti sau pupati!Asta pentru ca noi,acasa,tot incercam cu duhu blindetii,mami pupa buba,stii voi,dragi parinti,vrajelile de educat cupii,numa ca fi-mea a inteles partial mesajul!
In rest,e foarte ocupata,cica toata ziua sta la ureche cu un telefon la ureche,d'ala de jucarie si vorbeste cu....tati!!Asta mi-a zis-o educatoarea uitindu-se oarecum cu reprosh la mine,mama denaturata ce sint!
Totusi,sa privim si partea plina a paharului.Bubu a fost laudata ca tine creionu in mina mai bine ca un cupil de 4 ani,adica il tine perfect,e foarte indeminatica si amatoare de dans si muzica,e receptiva la toate si ii merge mintea.Macar atit,uof!
P.S.-v-am povestit cind a inghitit Bubu o floricica decorativa de pe o jucarie?Si cum am reactionat eu,respectiv tati de Bubu?
daca da,suportati,ca va mai zic o data!
Deci,eram prin casa cu cupilu,Tati in baie facea dush!Cupilu inghite respectiva decoratiune,un rahatele de floricica,de fapt ii ramane lipita de cerul gurii!Eu incerc disperata sa o scot cu degetele,copilu urla ca din gura de sarpe!Eu ,din ce in ce mai panicata,racnesc dupa Catalin,Cataaaaaaaaaaaaaaaa,viinooooooooo,copilu urla in continuare,eu inshfac copilu ,incep sa fug cu ea prin casa,fara o tinta anume,respectiv ca o gaina beata,si evident,alunec si cad ca proasta,copilu zboara un pic in aer,recuperez copilu,eu sint tot gramada pe jos,apare si tati lu Bubu in kuru gol,ud fleasca,si urla:HOTZIII!!!!!!!!!!!Au intrat hotzi!!!!!!!!Sigur au intrat hotzi!!!
saracu,din dush,auzise numa urlete si racnete,si primul sau gind de viteaz care isi apara domeniu,fu ca ne ataca banditii,ca in filmele cu prosti bre!
Morala:sa nu fiti panicati,ca cine stie ,apar hotzii!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

tare faza cu hotii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Helau cupii si buna ziua!

Nu radeti acolo dragilor, nu radeti ca si noi ajunseram obsedati de hoti dupa ce aratara astia la TV cum au intrat hotzii peste unii cu alarma cu tot si aproape ca i-au briscalit in intregime, barbata-meu tot studiaza ce fel de pistol sa-si ia, ca unul cu apa nu ar face fatza!

Io vinerea trecuta am avut liber ca m-am dus sa vaz o scoala ptr. Miss Zuluf, apai sa nu credeti voi ca-i chiar usor aici sa-ti dai cupilu la orice scoala vrei tu, mai ales ca stii la ce se refera Rayu cu cupilu ala de-i paruie pe toti din jur! Daca pentru un copchil de 4 ani e asa greu sa gasesti ceva ce-ti place, ce-o fi oare mai tarziu oameni buni? Acu' sa vedem daca trecem interviul acilea, vineri numai i-am depus dosarul cu toate actele, declaratiile, adeverintele, etc (io voiam sa-l depun mai incolo ca doar scoala incepe numai in Sept. da' m-au sunat cucoanele de-acolo si mi-au zis sa vin repejor, repejor, ca se dau locurile ca painea calda! De mult de tot n-am fugit in halul asta, am facut nu-s cate drumuri casa-scoala si-napoi ca mereu uitam cate ceva, pan'la urma tot am uitat (acolo)carnetu' de vaccinari al copilului!

In alta ordine de idei am serbat sambata cu pretinii cei catziva ani de mariaj - la un restaurant francais, Lorelei s-a simtit super si mi-a cerut acelasi lucru pentru cei 4 ani ai ei

Ieri am fost la un garden center si am luat un pui dewww.usbcc.com/pics/maple_tree.jpg" target="_blank">artar canadian ca cel din fotografie, am cautat si www.brindabella-gardens.com.au/Images/p_abraham_darby_lg.jpg" target="_blank">Abraham Darby Irimell dar inca nu au aparut anul acesta...trandafirii din gradina au trecut iarna cu brio, abia astept sa infloreasca, in prezent am 90 lalele rosii de straja in jurul casei...

Cine a sarbatorit azi 1 Mai?

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by AlbaIulia

Cine a sarbatorit azi 1 Mai?

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Io!Mi-am pus cantece patriotice,am stat drepti in fata computerului unde mi-am pus o poza cu preaabuzivimpuscatul apoi am defilat spre frigider unde din pacate ptr comunism am mancat niste chestii occidentale.Chiar imi era pofta de un parizer de ala de 17 lei kila si branza aia de 34 si la desert o vafa de 4,75 lei.Ce vremuri.....ahhh

Mergi la inceput