Scandinavii stiu DC... (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by yank
Chiar imi era pofta de un parizer de ala de 17 lei kila si branza aia de 34 si la desert o vafa de 4,75 lei.Ce vremuri.....ahhh

mie-mi placea branza aia de 19
azi era ziua tineretului. mergeam la picnic, jucam volei, ne prajeam la soare.

...daaa, ce vremuri!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara

rayuela, m-am spart de ras, io nu-mi amintesc sa mai fi citit vreodata povestea

alba, cum bre care sarbatorim 1 mai? pai toata lumea sarbatoriram, nu fu liber azi peste tot? si nu'sh ce tot zice yanku colosha de comunisti, ca cica 1 Mai e ziua in care acu vro o suta si ceva de ani fusera niste mari greve la Chicago, oamenii muncii de atuncea cereau sa fie ziua de lucru de 8 ore. Insa la vremea aia s-a lasat cu bataie, cu morti si raniti d'abia mai tarziu se dadu legea asta cu timpul de lucru mai peste tot si cica d'aia sarbatorim noi acuma 1 mai ziua muncii prin stat degeaba.

Lilutz , asa e, astia d'acilea sunt pagani maica. Neshte eretici Da'cum gasesti bre filmele, io crezui ca p'ala cu volanu' tu il pusesi acolo d'aia zisesem ca trebuia sa le pui pe amandoua?!

Gata, se sfārsi ziua muncii, de maine ne intoarcem la servici. Noroc ca lunea viitoare se termina razboiu' si iar stam acasa

Oi mai veni io pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

tot io
sa va pui aci www.gandul.info/2006-05-02/actual/bulimia_saracilor" target="_blank">un articol pe care mi l-a semnalat si mie Xeno Fraza asta e interesanta:

Tarile sarace īn pīine sīnt mari producatoare de sfinti, caci, acolo unde duduie bancomatul si protectia sociala, organul de perceptie a miracolelor, pierzīndu-si functia, se stafideste iremediabil.

Oricīte beri ar ingurgita castratul de imaginatie occidental, mai mult de cītiva cai verzi pe peretii pubului nu poate zari. Pe cīnd scormonitorii de gunoaie din Glina, ca si homlesii din periferia Buenos Aires-ului sīnt capabili sa detecteze īnsemne ceresti pīna si īn petele de grasime din castronul cu supa, prosternīndu-se la vederea chipului Maicii Domnului conturat īn igrasia bordeiului, ca si īn fata crucii ascunse īn putregaiul fosforescent al buturugii despicate pentru foc.

Gata

Edit ca sa schimb diacriticele

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

se pare ca de la '89 s-a saturat ( de sau cu paine) si Dinescu ca io mi-l amintesc din 22 dec. aparand la tv cu cc Caramitru, tinand amandoi de o cruce si spunand: noi pentru asta am luptat! sau ma lasa pe mine memoria ... de foame :-) sau sa fi fost numai Caramitru?

rayu :-)) mie nu-mi merg emoticoanele

... si n-am somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Rad io rad, da' copiii mei or sa fie unii de aia traumatizati rau cu "n-ai voie AIAAAAAAAAAAAAAA" "sa nu indraznesti sa AILALTAAAAAAAAAA" .Excelent Rayu, io sunt fan Bubu
Besides that vreau sa va spun ca noi (nu numa io) am sarbatorit 1 mai prin munca. Da dom'le. In total sunt fix, da fix 8 zile de astea "ferie" pe an.
O zi s avetzi!
PS: cu disparutu' mai vorbeste careva pe messenger?
ECSZ: Ai mei mi au spus ca ccc cainele e ingrozitor de deprimat si scarbit de cum arata =)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!

eu sunt in plop.

dupa o excursie de milioane duminica Sofia a facut febra...si un pic de tuse...de ieri dupaamiaza nu mai are nimica, deci azi a mers la gradi.A lasatu consortul bocind.
pe mine ma ustura gatu rau de tot, si maine am de sustinut referatu.
in aceste conditii, ma retrag nitel pana la zile mai bune:)))

pup.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungć cale este calea care duce de la urechi la inimć.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza...repede-fuguta, ca o tai la scoala: azi incep la 10)
Io vreau ca sa raportez ca, acilea in Danezia, se munceste de 1 Mai Singurii care nu muncesc is muncitorii (hehe) .. adica aia de lucreaza cu mina...restu' la munca ccc ca nu degeaba au white collar job, asa ceva . Nici macar de Eliberare (acilea pica pe 5 mai) n-avem liber ca va mai spusei io, cit de eroica fu defensiva danejilor in fata nemtilor...30 de minute....si dupa ce murira freo 10 soldati, danejii s-au retras ca nu se merita, bre, la bucatica asta de tara
doruletz, pai nu urcai io filmele :-)) dadui cautre cu ccc cuvinte cheie
alba, e fruuumos de tot artaru' ala..in cit timp ajunge asa mare si falos??? Oare pe acilea s-o prinde??
rayu, io imi amintesc faza cu hotii Ce facurati la scoala cu cupilu' ala dificil???
Io is melancolica, iegzact ca arboica, fiindca ...hehhe...pe vremea mea, eram la mare si azi...
Va pupez si cine-mi spune si mie cum se fac oole umplute??? ...
Oare yank stie????
mai viu, mai pe diseara

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Gata, cu greu am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74804" target="_blank">114.

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput