bijuteriile

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by nadyana

si mie imi place f. mult ca o bijuterie sa luceasca.apropo:cum faceti bijuteriile din aur sa luceasca?cu ce le spalati?eu am observat ca,duce ce spal cu detergent de rufe,bijuteriile lucesc f. frumos,dar nu pt. mult timp.voi cu ce le intretineti?

Cele dina aur si argint le fierb in putina apa cu detergent.Daca sunt prea zgariate le duc la bijutier sa le lustruiasca.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ador bijuteriile, imi plac la nebunie si am destul de multe, dar din cauza ca m-am ingrasat nu mai port decat cateva, am impresia ca nu imi mai stau bine, astept sa slabesc si sa incep sa le port
uau abia astept , dar pana atunci cale lunga eeeeeeeeeeeee

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by asi

quote:

si mie imi place f. mult ca o bijuterie sa luceasca.apropo:cum faceti bijuteriile din aur sa luceasca?cu ce le spalati?eu am observat ca,duce ce spal cu detergent de rufe,bijuteriile lucesc f. frumos,dar nu pt. mult timp.voi cu ce le intretineti?

Cele dina aur si argint le fierb in putina apa cu detergent.Daca sunt prea zgariate le duc la bijutier sa le lustruiasca.

Evenimentele importante
Razvan

Merci mult!in orice fel de detergent?cam cat timp le fierbi?daca au pietre pot sa le fierb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nadyana eu le-am fiert in detergent cu care spal hainele cam 2-3 minute.Am fiert si cele care au pietre si nu au patit nimic.

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Merci mult!Chiar azi am sa incerc sa vedem ce iese.Si eu am descoperit de curand ca imi place aurul alb.Zilele trecute mi-am luat o bratara din aur alb cu putin aur galben care are o parte mai lunga ce atirna,dar nu zangane.aveam un set din cercei,inel si un lant subtire cu pandativ din aur alb toate si cu pietre si nu aveam bratara la acel set pt. ca toate bijuteriile mele sunt din aur galben.si de asta mi-am luat bratara.Va spun cum iese bijuteriile dupa ce le spal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

Eu cred ca imi plac mai degraba delfinii,si de aceea port bijuterii!Am avut o obsesie pana anul trecut:sa port tot timpul 13 delfini cu mine!Si sa stiti ca mi-au purtat noroc!Aur galben nu port deloc,ptr ca m-i se pare ca arat ca o tiganca cu ele,asa ca de obicei aur alb,combinat cu galben,sau cu pietre albe.Am avut patru pe cercei,4 pe bratara,3 delfini pe 2 inele,1 pe glezna,si unul si pe talie!Cum anul trecut am mai primit 3 delfini pe o bratara la glezna,m-i s-a depasit stocul de 13 delfini,asa ca m-am reorientat!!!M-am indragostit in Croatia de bijuteriile din scoici si margele...pana acum am reusit sa vinez destule,ca sa se acordeze cu orice culoare pe care port de obicei...si este muuult mai ieftin decit aurul!!!Citeodata pocneam de nervi,ca ori de cite ori mi-am pus ochiul pe o bijuterie,oriunde am fost(Turcia,Croatia,Italia),in mod sigur s-a dovedit a fi aproape cea mai scumpa din magazin!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/trixicovle/album?.dir=/17cdre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Iubesc bijuteriile din argint, sa fie frumoase, de bun-gust & finute. Si sa nu zdrangane ca eu nu suport .
Si am si bijuterii din metale nepretioase cu tot felul de pietre + am o obsesie pentru cercei, am o gramada, inclusiv un model cu niste chestii de lemn

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:

stiu ca bijuteriile sunt o investitie dar,de ce dam 550 mii pe un gram de 14 k si,daca vrem sa vindem, nise ofera 200 mii?

Pentru O bijuterie de valoare nu se calculeaza pretul pe gram,ci pe piesa,iar pentru cele mai obisnuite pe care le schimbi nu t-i se da in nici un caz atat de putin.Eu am bijutierul "meu" de unde la iau (atunci cand le iau din oras/tara) si imi da mereu pretul de achizitie - o mica parte care constituie uzura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any spune:

va multumesc pentru raspunsuri, sunteti adorabile, acum, oricum ar fi bijuteriile noastre, e vara, haideti sa le purtam, sau sa le reinnoim, sa stralucim.
cu bine, Any

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu sunt tare schimbatoare in privinta gustului la bijuterii.
Uneori imi place sa ma umplu de zorzoane, alteori nu suport nimic.
Nu-mi dau niciodata de la mana verigheta, insa.
La mine totul e in functie de dispozitie, ca sa port ceva, dar tendinta imi e sa cumpar tot ce vad.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput