Viata in Germania (35)
Raspunsuri - Pagina 6
Katink spune:
Dragele mele,
am o rugaminte la voi, mai ales cele din zona Muenchen.
Imi trebuie un numar de telefon al unui hotel pe langa Olympiastadion.
Prietenii nostri au nevoie de cazare la hotel 27-29 mai, camera cu 3 paturi, maxim 30E/pers. Ei merg la concert Bon Jovi, de aceea ar fi bine sa fie prin zona respectiva.
Va multumesc mult!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
roxy spune:
buna fetelor, am si eu o intrebare.Baiatul meu se tot plange ca il deranjeaza o ureche si azi am fost la doctorita si a zis ca intradevar are foarte multa ceara acolo adunata si nu poate vedea timpanul daca este imflamat sau nu ,sau acest dop de ceara este cauza .Mi-a zis sa merg la ORL sa-i scoata dopul cu jet de apa calda.Eu merg nu e o problema , dar mai mult ca sigur ca nu va sta al meu sa-i faca doctorul manevra asta si am zis sa va intreb pe voi , nu pot incerca nimic altceva inainte , poate iese ceara fara sa mai merg la doctor ,decat la control.Si asa e foarte speriat de doctori al meu copil ,in decembrie fiind operat de polipi ,cred ca mai rau i-as face acum cu asta.Am inteles ca 2-3 picaturi de ulei de masline in ureche ar fi bun sa dizolve ceara, dar nu stiu ,de cate ori si tat timp.Si vad eu ca se scurge ceara sau doar doctorul poate sa spuna asta.
Daca aveti cumva vre-o idee spuneti-mi si mie , ca daca nu , mergem la doctor , dar mi-ar parea rau sa nu incerc ceva inainte.Precizez ca nu are nimic altceva la ureche decat ca zice ca e ceva inauntru care il deranjeaza , nu face febra , nimic altceva.
Multumesc.
Roxy mamica lui Cristi (05 iunie 2000)
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
Katink spune:
Sau un nume de hotel in zona Olympiastadion, ca apoi poate reusesc sa ii gasesc numarul de telefon pe net.
Pupici,
tumpi spune:
Katink, uite-te aici
http://www.muenchen.de/Tourismus/Hotels_Unterkunft/2015/index.html
camere sub 38E nu am vazut, poate gasesti tu mai multe detalii.
Cate persoane sunt,3?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
2+1
Katink spune:
Tumpi, iti multumesc mult.
Sunt 3 persoane si ar vrea o camera cu 3 paturi, din pacate pe site-ul respectiv imi da numai optiune de camera simpla sau dubla.
O sa le spun ce am gasit deocamdata, cred ar putea sa ia una simpla si una dubla...
Iar ca pret mi-au spus sa caut in jur de 30E/pers.... 100E/camera cu 3 paturi.
Multumesc inca o data!
Pupici,
narcisa spune:
Fetelor cu copii la gradinitza,
am nevoie de sfatul vostru. Cum sa pun problema??? Cit de tare sa intru in educatoare(la figurat vorbind) avind in vedere ca sint si in Elternrat?!
Azi la 13.50 l-am dus pe Patrick la gradi cu Laufradu-l dupa el(prima data, i s-a pus pata si musai calare si eu tembela, ma iau dupa el) La 14 gradi se inchide. La 15.45 se deschide din nou usa de la intrare; cind am venit la 15.50 lasasem bicileta inauntru la intrare in hol nu mai era!!!!!!! Nu stia nimeni nimic. Dupa amiaza vin max. 15 copii din 75 si cu doua mamici m-am intilnit pe durm, deci ies din discutie cca. 10 copii, n-ar fi multi. Laufrad-ul era ca nou deabia incepuse sa mearga binisor Patrick pe el, a plins toata seara; educatoarea sefa mi-a promis ca intreaba miine dimineata parintii copiilor, au fost cam neconvingatoare pt. mine; acasa cearta cu tati ca daca nu apare in 2-3 zile el face plingere la politie pt. furt impotriva persoanei necunoscute, sa vina ei sa intrebe nefiind multi copii. Eu nu vreau sa ma "cert" vorba vine cu educatoarele, dar evident ca vreau sa gasim laufrad-ul. Soacra mea, cica gradinita trebuie sa aibe asigurare, a disparut din incinta, asa sa fie??? Nici nu stiu cum s-o dau sa iasa bine, imi bubuie capul la ora asta, sper sa fi fost coerenta!
Zilnic stau pe suporturile alea cca. 40 de biciclete si afara si tocmai noua sa ni se intimple inauntru sa dispara!
Cum sa procedez miine dimineatza??? cu educatoarele, sper sa ma abtin sa nu-mi ies din pepeni!
Ati patit asa ceva? Poate aveti voi alta idee, cum as putea proceda.......
narcisa
Alina spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Fetelor cu copii la gradinitza,
am nevoie de sfatul vostru. Cum sa pun problema??? Cit de tare sa intru in educatoare(la figurat vorbind) avind in vedere ca sint si in Elternrat?!
Azi la 13.50 l-am dus pe Patrick la gradi cu Laufradu-l dupa el(prima data, i s-a pus pata si musai calare si eu tembela, ma iau dupa el) La 14 gradi se inchide. La 15.45 se deschide din nou usa de la intrare; cind am venit la 15.50 lasasem bicileta inauntru la intrare in hol nu mai era!!!!!!! Nu stia nimeni nimic. Dupa amiaza vin max. 15 copii din 75 si cu doua mamici m-am intilnit pe durm, deci ies din discutie cca. 10 copii, n-ar fi multi. Laufrad-ul era ca nou deabia incepuse sa mearga binisor Patrick pe el, a plins toata seara; educatoarea sefa mi-a promis ca intreaba miine dimineata parintii copiilor, au fost cam neconvingatoare pt. mine; acasa cearta cu tati ca daca nu apare in 2-3 zile el face plingere la politie pt. furt impotriva persoanei necunoscute, sa vina ei sa intrebe nefiind multi copii. Eu nu vreau sa ma "cert" vorba vine cu educatoarele, dar evident ca vreau sa gasim laufrad-ul. Soacra mea, cica gradinita trebuie sa aibe asigurare, a disparut din incinta, asa sa fie??? Nici nu stiu cum s-o dau sa iasa bine, imi bubuie capul la ora asta, sper sa fi fost coerenta!
Zilnic stau pe suporturile alea cca. 40 de biciclete si afara si tocmai noua sa ni se intimple inauntru sa dispara!
Cum sa procedez miine dimineatza??? cu educatoarele, sper sa ma abtin sa nu-mi ies din pepeni!
Ati patit asa ceva? Poate aveti voi alta idee, cum as putea proceda.......
narcisa
Narcisa,
Nu o fi dus cineva afara Laufradul,la suporturile alea si nu a mai avut cind sa va anunte?V-ati uitat acolo?La noi in gradinita nu e voie cu chestiile astea inauntru,cel mult in curtea gradinitei dar nici acolo,de obicei stau in fata gradinitei,in suporturile alea,majoritatea sunt legate cu Fahradschloss.Drept ii ca sunt si nelegate dar cred ca nu raspunde gradinita daca se fura,mi se pare ca la noi,la una din sedinte au si precizat asta.Dar pentru lucrurile din incinta gradinitei totusi raspund ele si au asigurare,cel putin asa zice sotul meu.Tu ai atentionat vreo educatoare ca ai lasat-o acolo?
Poate a luat-o cineva din greseala,pur si simplu a confundat-o.
Poate aveti noroc si apare miine dimineata,o fi facut vreun copil vreo gluma proasta,stii tu,la virsta asta mai au idei din astea,se cred pirati,scamatori,etc.
Succes si calm!
Alina
ariadna spune:
Pentru roxy:
Exista la farmacie o solutie speciala de inmuiat cerumenul (se cheama "Cerumenex" sau ceva asemanator) si cred ca sunt niste picaturi de pus in ureche (cu o zi/seara inainte spalaturilor in ureche). Metoda se poate aplica si acasa, in sensul ca picaturile se pun in ureche, se lasa sa actioneze local dupa care se poate spala urechea si pe dinauntru, lasand sa intre jetul de apa de la dus.
ariadna
Daconst spune:
Neatza fetele!
Desi nu prea scriu sa stiti ca va citesc in mod regulat si invat si eu din problemele voastre.Ma bucur mult ca v-am descoperit!
quote:
Originally posted by Katink
Sau un nume de hotel in zona Olympiastadion, ca apoi poate reusesc sa ii gasesc numarul de telefon pe net.
Uite iti dau si eu un link unde pot prietenii tai sa-si caute singuri camera.E foarte buna pagina si au oferte faine:
http://www.venere.com/
Pupici si o zi faina!
Dana
Katink spune:
Daconst, multumesc!
Pana la urma a gasit aseara sotul un site bun si le-a rezolvat doleanta
Il scriu mai jos pentru cine mai are nevoie pe viitor.
http://www.bookings.de/
Pupici,