Viata in Germania (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

week-end placut fetelor si o vreme minunata de iesit la gratare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Fetelor, sa aveti parte de un sfarsit de saptamana placut, de 1 mai la fel si sa prindeti vreme buna daca iesiti pe undeva la iarba verde.
La noi ploua, asa ca nu avem sanse sa iesim undeva, dar am fost la Maidult azi si poate mai mergem.
la toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

fetelor maine este liber,de 1 mai?? ca noi habar nu avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

DA. Aveti de papa?

Alina

Mergi la inceput

da,alina avem. ca de obicei sambata facem cumparaturi pentru o saptamana.sotul meu a fost liber vineri si noi am uitat pur si simplu ca luni este 1 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

ce liniste e pe aici, se vede ca petreceti. Distractie placuta in continuare.
la toate,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Noi ne-am cumparat o casa si trebuie renovata.Trebuie sa punem gresie si faianta in bucatarie.Am gasit pe cineva la negru si ne cere 8 euro pe ora.Eu am auzit ca se plateste la metru patrat.Voi ce stiti despre asta e mult e putin,trebuie platit la metru sau la ora?

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mai, mai, am crezut ca v-am pierdut, dar defapt erati pe pg 3 a calatoriilor.
Se pare ca au inceput concediile ca prea e liniste pe aici.Se vede ca vremea frumoasa incepe sa puna stapanire pe De.
We placut va urez alaturi de cei dragi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Buna, fetelor. Scuze ca ma bag si eu in vorba. Nu stiu daca voi urmariti "let's dance!". Cine a mai ramas in concurs? S-a incheiat sau nu concursul si daca da, cine a castigat? M-am nimerit in Germania exact cand a inceput concursul si l-am urmarit in acea perioada cu mare interes. Si ma cam roade curiozitatea, trebuie sa recunosc. Multumesc mult de tot!

Denisa, nu-l plati la ora, ci la mp, ca altfel se lalaie mult si bine. Spor la renovat!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by denisa73

Noi ne-am cumparat o casa si trebuie renovata.Trebuie sa punem gresie si faianta in bucatarie.Am gasit pe cineva la negru si ne cere 8 euro pe ora.Eu am auzit ca se plateste la metru patrat.Voi ce stiti despre asta e mult e putin,trebuie platit la metru sau la ora?

poate ma insel, dar mie mi se pare putin..

Mergi la inceput