Viata in Germania (35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Alina, nu mi se pare o noutate, in ceea ce priveste bancile au personal destul de slab calificat asa in genere, sau poate am nimerit eu????. Eu am lucrat in RO citiva ani in banca si parca ne dadeam mai mult silinta cu clientii si eram informati in orice caz, daca pateam ceva de genul celor descrise de tine, precis as fi luat o mustruluiala de la sef, dar aici cam asta e si problema ca nu au sefi in adevaratul sens al cuvintului; aici te duci, stai minute in sir, ba nu stiu sa umble cu imprimanta(am patit-o eu) ba ailalta; eu din RO nu cunosc asa ceva si am lucrat intr-un sediu modern comparabil cu ce exista aici fara mari diferente, plus ca nu prea au habar sa dea informatii cind e vorba de virari internatoinale, dar nici nu-si dau interesul.

Pe Timisoara eu stiu ca zboara Carpatair.

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetele,unde se fac cele mai ieftine poze digitale(si calitativ bune)?Vreau sa plec in romania curand si daca nu ma duc cu poze e nasol asa ca am stat de azi dimineata si mi-am facut (in sfarsit) o selectie cu cele mai faine poze de anul trecut si de anul asta,s-au adunat cu reduceri mari cam 400 si normal ca pe cele mai multe as vrea sa le fac si in mai multe exemplare.Hai sa zic vreo 600 s-ar aduna.Multe a naibii,dar sunt toate prea frumoase si eu sunt de vina ca nu le-am facut la timp,e mai comod sa le bag in computer,desi eu sunt de moda veche si ador albumele.
Ultima data cand am scos poze...cred ca acum mai bine de un an,le-am facut la SCHLECKER,au iesit foarte frumoase,dar ma gandesc ca a mai aparut ceva mai ieftin si la fel de bun.Tin minte ca atunci am platit vreo 25 de euro pe muuuuuuuuult mai putine poze decat am acum.
Ati incercat Aldi?Voi unde scoateti si cat va costa pozele digitale?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

tumpi, narcisa , multumesc de informatii ! Sper sa ma descurc ....nu ca tantia de la banca

Va urez o zi buna!

PS: a venit vara!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Poze:
http://www.pixum.de

Noi am fost întotdeauna multumiti.

O zi buna în continuare!
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

noi le scoteam inainte la müller cand aveau oferta cu 0,9 centi la cele de 10x15.aici in oras insa nu avem magazinul.

enn acum m-am uitat la linkul dat de tine.mersi,eu nu stiam de ei si vad ca si aici oferta este buna.am si eu de scos pt cand mergem acasa vreo 150buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Fetelor, vin si eu cu o rugaminte. Stiti cumva niste web site-uri de unde se poate face shopping on-line? Livrarea e la o adresa din Germania. M-ar interesa un site cu de toate, cum ar veni: cosmetice, ceva mancare neperisabila, articole de copii. Am gasit unul Schleker Home Shopping, dar ma gandesc ca nu e singurul, si as vrea sa mai compar articole si preturi.

va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Laura uite aici:
www.plus.de
www.rossmann.de
www.heine.de
www.otto.de
www.quelle.de
www.tchibo.de
www.douglas.de (cosmetice)
www.rossmann.de/ (aici gasesti mai multe adrese unde poti c-da online)
www.discount24.de
Momentan atata imi aduc aminte,daca mai stiu fetele altele, mai scriu si ele.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Mamica dulce. Ai gasit bilete? Carpatair zboara din Dusseldorf. Si au zbor si la Iasi interin. In principiu nu trebe decat sa faci oprirea in Timisoara. www.carpatair.ro dar suna la biroul lor din Germania.

Sper sa iti fi fost de vreun fel de ajutor. Pupici, Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Multumesc mult, Tumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Fetelor cum se zice in germana la plastelina?
Ma gindeam sa le iau si eu la pitici, dar ute ca nu stiu denumirea.
narcisa

Mergi la inceput