Viata in Germania (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

aha, mersi. Ca eu m-am zapacit cand am vazut ca am o hartie de trimis la casa, ma gandeam ca de acolo vin si banii. apai bun, sunt curioasa cat imi da marea firma angajatoare.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mamica dulce, 150E sunt minimul cerut pt 5zile,daca ai asigurare pt o luna atunci tb sa faci dovada a 30 E/zi.Te risti daca vine doar cu 150E siare bilet si asigurare pt o luna.Ca sa eviti partea cu banii, poti face invitatie, sau dca are un cont isi poate scoate extrasul de cont cu 24 de ore iniante de iesirea din tara si sa arate la vama.
Hai sa va zic cazul meu, aveam si invitatie si extrasul de cont(mai ales ca eu aveam bilet doar dus,deci cei minim 150E , plus inca 150 cat ar fi echivalentul biletului de intors), dar nu m-a intrabat nimeni nimic.Nici unde ma duc,nici daca am bani,nici invitatie, nimic.Si asta se intampla saptamana trecuta.
Va sfatuiesc sa nu va chemati rudelel sa vina in we,mai ales daca ies prin vama de la Nadlag, fiinca eu am stat 6 ore in vama.Aveam prea multe bagaje ca sa plec cu avionul si nici nu am gasit bilet doar dus.Dac ar fi sa mai fac drumul DE-RO, RO-De, in nici un caz nu as mai merge cu autocarul.
Bafta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

salut, eu cu inca o intrebare: cum e cu Zwischenzeugnisse-le?? daca esti anagjat Fest si vrei sa iti cauti altceva de lucru cum faci sa ceri un Zeugniss, sau cum ii spui unui intervievator ca nu ai?? sau cum se trateaza problema in general? Thx!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Cristina, daca ceri Zwischenzeugnis se prind imediat pentru ce-l vrei. Asa ca mai bine aplici fara Zeugnis, eu as scrie in scrisoarea de intentie ca sunt momentan angajata si ca din motive lesne de inteles nu pot sa le pun la dispozitie un Zeugnis. Daca ai o mapa de Bewerbung "aratoasa", o fotografie reusita si o scrisoare de intentie bine facuta (in conditiile in care celelate conditii sunt cat de cat indeplinite) te invita la interviu si fara Zeugnis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

fetelor am deschis un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76548" target="_blank">aici

o seara placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oncyk spune:

Buna fetelor

e primul meu mesaj pe forum dar va urmaresc de luni intregi.Am si eu o mica problema : Sunt la doctorat in Germania si in iulie ma marit in Romania.Imediat dupa nunta ma intorc in Germania.Intrebarea mea : care este perioada maxima in care imi pot schimba buletinul si pasaportul?In romania cred ca mai apuc sa ma duc de Craciun.E ok dc le schimb atunci?
A mai fost cineva in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Oncyk

Buna fetelor

e primul meu mesaj pe forum dar va urmaresc de luni intregi.Am si eu o mica problema : Sunt la doctorat in Germania si in iulie ma marit in Romania.Imediat dupa nunta ma intorc in Germania.Intrebarea mea : care este perioada maxima in care imi pot schimba buletinul si pasaportul?In romania cred ca mai apuc sa ma duc de Craciun.E ok dc le schimb atunci?
A mai fost cineva in situatia asta?

Oana

Eu am fost in situatia ta....dar iti raspund la celalalt capitol deschis, cel indicat de osna mai sus.

Ne vedem acolo!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

Buna fetelor...

Am shi eu o rugaminte la voi...

Mama mia dat un numar de cont deci contul ei-.-eu vreau sa ii trimit ceva bani deci euro in romania dar cum pot face ??? merge prin Überweisung???

mia dat un nr de cont shi Blz shi cum se numeste banca..oare merge.asa?

shi cum primeste ea banii..??.se calculeaza in bani romanesti euroii??

Pana acum nu am mai trimis prin cont asa numai cu Western Union dar asa tre sa platesc de fiecare data 26 de euro sau mai mult

Va multumesc...

Ozi buna va doresc...

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Karmyna, scrie mai degraba la Germani 36 (aici e germani 35 si teoretic e inchis subiectul, pt ca ajunsese deja la 10 pagini), aici s-ar putea sa nu se mai uite multe dintre fete.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaG spune:

Buna!
La mine nu merge link-ul spre Viata in Germania(36) si nici altfel nu reusesc sa gasesc subiectul, deoarece Calatoriile Sufletului au disparut. Help! Dati-mi si mie o indicatie, va rog!

Anca

Mergi la inceput