Viata in Germania (35)
Raspunsuri - Pagina 13
narcisa spune:
Cristina stiu ca o cura dureaza 3 saptamani, ce fac acolo cu exactitate nu stiu. Miine trebuie sa sun la Awo sa-mi trimita un Antrag, daca reusesc(ca am inteles ca nr. de telefon e destul de solicitat) si am mai multe informatii iti scriu.
narcisa
tinatache spune:
ok, narcisa, astept vesti ca daca raman fara job stiu unde sa mai treaca timpu.
La noi situatia e la fel, andra a facut gaura in pat de atata stat, i-am dat Nurofen si e mai vioaie dar... sa vad cat dureaza. Cam asta-i, eu ma apuc de facut curat in casa ca nu mai am stare. Oare cat se poate trai cu lapte ca Andra s-a transformat in bb, numai lapte bea de cateva zile.
Am fost asara la Michael Mittermeier, mai fetelor, abia acum mi-am dat seama ca n-am mai ras cu pofta de taaare multisor. Ne durea burta, e tare omu asta, ce mai. A tinut o sala plina ochi (Circus Krone, cine-l stie) 2 ore cu gura pana la urechi, tot respectul. Si nu era totul planificat, multe a improvizat pe loc. Si asta pt scopuri caritabile, toti banii de pe bilete s-au dus in Africa. Cu ocazia asta am aflat ca acolo poti construi o scoala completa cu 10000. Si o gramada sunt orfani, mii de parinti au murit de SIDA. Asta n-a spus-o el, am auzit-o pe la alte actiuni din astea pe la TV. Vai de capul lor saracii...
apai, o zi buna tutulor! si sanatate!!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
enn spune:
Of, Cristina, si noi tot mari consumatori de sirop Nurofen suntem....
Iar cu mīncatul sa nu-ti faci probleme, copiii recupereaza repede.
Sanatate multa fetitei!
E.
Catrinel_17 spune:
katink, te pup!! mai multumesc odata pt PM-ul ala cu sfaturi, m-a ajutat mult. am nascut in Sachsenhausen krankenhaus, - beratung super, conditii destul de bune, si e si la 5 min de casa.
cristina, ce te invidiez! si noua ne place Mittermaier! poate in vreun an ajungem si noi sa ne ducem!
sfirsituareo, ce mai zici?
Catrinel & Oana
Himmelsduft spune:
Catrinel, sa va traiasca fetita si sa va aduca multe bucurii.
Cristina, multa sanatate Andrei si voua la restul.
la toate fetele,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
enn spune:
Am dat din intimplare peste anuntul unei studente romānce, care cauta un job ca babysitter īn zona Frankfurt/M. Daca e cineva interesat, vi-l trimit cu placere.
E.
tinatache spune:
update: nu e rubeola, asta e sigur. Acuma am venit de la dr. ca are afte in gurita si o durea urechea. Am primit antibiotic ca nu mai face fata la atatea si de-acuma o sa fie bine. Primul lucru dupa ce i-am dat Nurofen si i-a mai scazut temp., mi-a cerut pizza si gogoasa. Acuma mananca, daca nu era urechea inflamata cred ca o scoteam la capat dar... asta e, bine ca se termina ca de 2 sapt. numai intr-o febra o tine. Luni merge la gradi, o luam de la capat cu programul de alergat casa-gradi-cresa-servici
pupici si sanatate!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
AncaG spune:
Buna seara dragi forumiste!
Am si eu o mica problemuta. Poate are cine vreo experienta recenta si poate sa ma ajute. Este vorba de venirea unei rude la noi in vizita (in DE). Cum am inteles ca de acum nu se mai cere invitatia la vama in Romania, totul ar trebui sa fie bine si frumos. Ce ne facem insa la aeroport in Germania daca persoana respecticva nu stie o boaba germana si nici vreo alta limba in afara de romana. Tare se teme ca o vor intreba aia ceva si nu o sa le poata raspunde nimic. Ar fi preferat sa aiba totusi invitatia pe care sa o poata arata si atunci ar fi scapat de explicatii. Intrebarea mea ar fi deci: stiti pe cineva sa fi venit la voi in vizita din Romania de curand, in conditii similare, sa imi povestiti cum s-a descurcat persoana repectiva la aeroport? Ca tare nu as vrea sa mai fac invitatie. Se intelege de ce...
Pupici multi si astept raspunsul/raspunsurile voastre!
Anca
mamica dulce spune:
CUUUUM???de cand nu mai trebuie invitatie???Eu tocmai luni voiam sa ma duc sa o fac,pentru ca vin tata si sora mea incoace.Trebuie sa arate bani sau cum?Ai mei vin cu Eurolines..si nici ei nu vorbesc germana deloc.Ar fi super sa nu mai trebuiasca nimic,nici bani,nici invitatie,dar parca mi-e greu sa cred...si daca e vorba de bani..prefer sa le fac invitatie
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
GabyHila spune:
Eu m-am intors ieri din Germania. Nu mai trebe invitatie. Bani. Cel putin 30 de euro pe zi, calculata in functie de datele de pe bilet.
Minim 300 de euro.
Mai multe informatii www.politiadefrontiera.ro
A devenit destul de usor sa treci granita.
In privinta vorbelor nemtesti oder rumanisch.... nush ce sa zic.
Daca are toate actele nu cred ca il intreaba nimic. Si daca il intreaba sa ii scrii pe o foaie ca nu vb decat romana si ca daca sunt probleme sa te sune pe tine.
Sper sa va fi fost de folos,
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060