Bebelusi de iulie-august 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Monai, ce scumpica e Sara! Vesela si cu mutrita de strengareata!
Asa bine sta in picioare? Nesustinuta? Bravo!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Hristina, raspund cu intarziere,
ADEVARAT CA A INVIAT!

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello fetele!
Se vede ca au fost sarbatorile ca de-abia ne-am miscat!

Katink, am primit si eu pantofiori de la Robeez de la vara-mea din State. www.robeez.com/StoreLocator.aspx?PriceCat=4&Lang=EN-UK" target="_blank">Aici vad ca exista si magazine in Germania care comercializeaza marca asta. Selecteaza Germany si iti apar magazinele.

Irina, CASA DE PIATRA si o vreme frumoasa intr-o zi asa de speciala.

Simona, nu mai fii necajita. Si mie mi s-a intamplat sa am discutii cu, culmea, socra-miu cand am fost ultima oara. Teo nu dormise toata ziua si seara, cand trebuia sa-i dau cerealele nu le vroia si plangea. Mi-a spus a doua zi sa nu-l mai indop cu alea daca nu vrea. Eu stiam f. bine ce avea copilul. Oricum, eu le-o tai, ca sa zic asa. Nu raman datoare. Sa vad ce-o sa fie la sfarsitul lui mai cand ma duc o saptamana cu Teo. Fara tati.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna seara fetele...

Hai ca azi am fost tare prinsa..si am si stat afara o gramada.

Ema.nu.ela...tocmai ca ea nu papa mult, cam 120 gr la o masa..de aia m-am mirat azi.

Brianamica, uite azi i-am facut andive ,cu branza, cartof dulce ,putin dovlecel ,praz si patrunjel.Le-am pus pe toate la aburi.Dupa ce s-au fiert ,le-am pus in blender cu putin unt si s-a lins pe bot..asa tare i-a placut.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Mai fetele cum faceti voi cu intarcarea ca mie nu-mi iese.Toata ziua sunt milka.

Ce mai dati seara la masa a 3-a de solide? Ca eu m-am saturat de branza cu smantana si cereale.Bine branza cu smantana e preferata ei...dar o idee nu-mi strica.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Am uitat...de 4 zile Ingrid nu se mai trezeste noaptea dupa ora 12...si doarme pana la 8-9 dim.Doamne ajuta sper sa o tina tot asa.
Pana la 12 se mai trezeste ..ba de frica..ba cine stie...
Dar ramane problema cu adormitul seara la san..ca nu stiu cum sa mai fac.

Apropo eu inca dorm dupa vechiul program...ma trezesc de n ori pe noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Monai, Bogdana pupici si iubitelor voastre mici si dulci Mult succes cu intarcarea Monai, sper sa gasesti laptele praf pe gustul Sarei.

Andreea, tie iti dau mii de pupici ca mi-ai deschis ochii Doamne si cat m-am invartit pe site-ul ala si am dat cautare pe google si nimica, nu imi aparea nimica in Germania si mi-au spus fetele de la Mini Club ca nu i-au cumparat de aici si gata am tras concluzi ca nu se gasesc aici.
Multumesc mult, gata am rezolvat

Anis, eu in prima seara am pus in biberon 100ml lapte praf + 50ml de la san. A tipat ca arsa, nu a vrut si pace.

Urmatoarea seara am pregatit un biberon cu lapte praf si unul cu lapte de la san, cu gand sa ii dau cel de san si apoi in completare laptele praf. Ti-ai gasit, nici asa nu a vrut.

In a treia seara m-am gandit sa o asez in scaunel si sa ii dau cu lingurita, macar sa vad daca ii place gustul, ca ea nici nu gusta si incepea sa tipe.
Astfel a inceput sa "bea", iar de atunci ii dau cu lingurita, cum pun tetina la sticla nu mai vrea. O singura data mi-a baut din sticla, dar se uita la ceva foarte atenta si cand a realizat ce face, a refuzat sa mai bea.
Oricum tin minte ca la fel am patit cu apa, initial numai cu lingurita a baut vreo 2 saptamani, apoi a luat biberonul fara probleme.

Iti doresc si tie succes la intarcat, mai ales ca pleci si trebuie sa o intarci.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!
Se pare ca copilul meu stia sa doarma singur, dar nu-l lasam eu . De vreo 3 zile adoarme singur, in pat la tati, dupa ce se agita bine-bine. Apoi il mutam fara probleme.
Se pare ca de ceva timp nu prea mai aveam nici lapte. Dar n-am vrut sa pricep. Si ma mai si miram ca de ce se trezeste copilul noaptea mai des decat atunci cand era nou-nascut. De ieri am inceput sa ii dau cereale cu lapte la biberon. Si mi-a dormit cupilu' bine noaptea. Sper ca doarme si acum.

Stiti mingea de ieri? Cea in care a dat cu piciorul? Azi a ros-o si a inghitit bucatele.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Salutare fetele!

Adevarat ca a inviat!

mi-a parut rau ca inainte de pleca din Cluj era cazut net-ul si doream sa va urez toate cele bune de sarbatori!

am de recuperat ceva...

Pe maine

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

POZE NOI .....POZE NOI .... POZE NOI ..... POZE NOI (DE LA POZA NR2596}
INGERASUL MEU

Mergi la inceput